Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by adinag
Da, e frumos... Lasa ca nu mai dureaza mult nici la tine, nu?
Ah, si mi-a dat si carnetul de graviduta...
Adina 7+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Pe 24 mai, inca 2 sapt.
Noi 2 singurei
6+
adinag spune:
Chiar ciudat, cu ceaiul verde... Pe mai toate paginile romanesti scrie sa se svite, pe cele nemtesti nu. Si dr meu a zis la fel, ca e ok...
Nu stiu, ceaiul verde nu-i ceiul verde. Sunt mai slabe, mai puternice, din diferite feluri de planta si regiune. Si trebuie si preparat corect (nu cu apa clocotita, mai intai cu putina apa fierbinte intr-o cana si aruncat zeama dupa 5 minute, abia dupa aia de pus acelasi ceai in apa racorita la 70°). Noi suntem bautori la greu si eu beau acum numai din ala mai slab, maxim 3 cani pe zi.
dar fiecare cum simte... Sa le fie bine la bebei, nu?
Adina 7+
AngeliquedeS spune:
Buna seara, fetelor, azi nu am fost prezenta la condicuta.
Si eu am exact aceleasi simptome descrise de Gugu starea aceea de greata puternica, de scarba, insa fara sa ajung sa ma indragostesc de toaleta. oricum insa nu e deloc placut nici asa. Azi insa nu am avut nimic nimic. Am mers de dimineata si mi-am facut analizele (nu mai stiu daca v-am spus ca ieri am facut testul HIV). Si m-am simtit perfect, ce mai, nici greata, nici sani, nimic, nimic. Si m-am speriat!!!!
Si acum va marturisesc ca am mai facut un test de sarcina. Si am descoperit un test Barza nou, la caseta si cu pipeta! De asta inca nu incercasem Oricum testul l-am luat de la o farmacista pe care nu o cunosteam, asa ca nu mi-a mai fost rusine.
Trebuie sa recunosc ca azi am mancat cartofi prajiti cu mujdei de usturoi si un piept la gratar. Nu am mai mancat de muuuuuult cartofi prajiti asa ca am spus ca odata am voie...
Adinag, felicitari ca l-ai vazut pe bebe!! Miercurea viitoare avem si noi programare, vom fi exact in 8 saptamani si sper ca il vom putea vedea si noi si sa ii auzim inimioara. Bineinteles ca vrea si taticu sa vina!
Docdecap, e foarte posibil sa fie prea mic bebe casa il vada la eco. cel mai bine o analiza de sange!
Vad ca vorbiti despre ceaiul verde... Nu stiu ce sa va spun, intr-adevar in RO se vehiculeaza ca nu e indicat. Mie personal nu imi place dar mi-ati facut pofta... mai ales din felul cum descrieti ca il preparati!
Va pupic dulce pe toate!
Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
salut, am cam lipsit la apel, acum am reluat lectura si am si vesti bune
bhCG a iesit 2592, foarte in grafic, mi-a mai spus lume ca e posibil sa nu se vada la eco asa devreme, io oricum am hotarat pentru mine ca sunt insarcinata (oricum durerile de burtica nu m-ar lasa sa uit) si e totul bine, deci mai merg peste o saptamana sau mai mult la eco din nou, poate a fost o ovulatie tarzie. mi s-a recomandat sa mai fac bhCG a doua zi, pentru a vedea variatia, mai fac maine dimineata unul si o sa vedem ca e totul bine.
m-am hotarat sa nu ma mai sperii de acum inainte, am incredere in pisoi (asa ii zicem), el stie cum e mai bine, si daca s-a speriat de eco si s-a bagat dupa dulap, il rugam frumos si il asteptam sa iasa data viitoare.
n-am greturi sau stari de rau, cum va aud pe voi, dar profit de toata lumea si im fac pofte (capsuni la greu, sandvisuri la pat, inghetata din cutie...)
Remi : sper ca nu te-am speriat prea tare, promit sa nu mai fiu alarmista decat pentru mine, si si asta in doze mici.
va pup mult si multumesc de raspunsuri,
sa ne fie bine la toate.
Monica
Life's a beach
AngeliquedeS spune:
Monica nici nu stii ce mut ma bucur de vestile pe care ni le-ai dat! Sa fie intr-un ceas bun!! Cred ca bebe nu are decat 4 saptamani si atunci normal ca nu s-a vazut la eco. dar rezultatul la BHCG e minunat!
Sper sa ai o sarcina fara probleme asa cum ai acum!
Zuzele celelalte ce mai fac, s-au dus la somnic?
Pupici,
Angelique 7+
Mare, Munte, Flori
adinag spune:
Monica, felicitari! E foarte bun rezultatul. Si repeta analiza maine, atunci vei vedea ca e totul bine, iar data viitoare vei vedea si BB la eco. Uite, am gasit pe o pagina nemteasca niste date despre diametrul sacului gemelar:
saptamani: mm:
4 + 6 2
5 + 0 3
5 + 1 4
5 + 2 5
5 + 2 6
5 + 3 7
5 + 4 8
5 + 5 9
5 + 6 10
5 + 6 11
6 + 0 12
6 + 1 13
6 + 2 14
Si asa mai departe... Deci la tine n-ar fi avut ce sa se vada la 4+4, nu???
Angelique, dar de ce sa nu mananci cartofi prajiti? Noi trebuie sa mancam sanatos, dar nu zice nimeni ca trebuie sa axageram, doar nu mananci o data la doua zile cartofi projiti, nu?
Adina 7+
AngeliquedeS spune:
Adina cu cartofii prajiti treaba sta asa: mi-am promis solemn ca nu o sa mananc deloc chestii din astea nocive si ca o sa fiu cuminte. printre chestiile nocive am inscris cartpofii prajiti si dulciurile.
Cand am ajuns acasa i-am gasit gata prajiti si am refuzat hotarat. M-am schimbat de hainele cu care am fost la birou si m-am dus sa pap si eu o salata cu gratarel. Dar cand am dat cu ochii de cartofi, i-am vazut deja acoperiti cu mujdei de usturoi si nu am mai putut... am cedat in fata inamicului... Problema e ca ma vad foarte grasa si imi e teama sa nu ma ingras exagerat de mult daca nu ma controlez. M-am ingrasat in urma tratamentelor pe care le-am facut asa ca acum am 62 de kg...
Pupici,
Angelique 7+
Mare, Munte, Flori
Gina M spune:
Fetelor, cum sunt burtica mica de decembrie cu UM 24.03.07 & DPN 29 dec, mai intru pe la voi sa va citesc din cand in cand caci, trec prin aceleasi etape ca voi si se vorbeste pe aici mai pe aceiasi "limba privind nivelul de dezvoltare a sarcinii (analize, ecografii,vizita la doctor etc).
Deasemeni sunteti multe persoane aici scumpe inimii mele.
AngeliquedeS- cand am citit mesajul tau referitor la cartofi m-ai pus pe ganduri intrebandu-ma " Ce poate fi rau cu ei dom'le?!" Eram cat pe ce sa-ti scriu un PM sa te intreb insa, intre timp vad ca ai dezlegat misterul!
Poze & My Baby Development!
AngeliquedeS spune:
GinaM ei saracii nu au nimic, doar ca eu am motivele mele, de aceea am si explicat. Si eu sunt burtica tot de decembrie, am UM pe 22 martie. Si mai trag si eu cu coada ochiului la Nov-Dec!
Pupici,
Angelique 7+
Mare, Munte, Flori
adinag spune:
Angelique, te inteleg acuma cu cartofii. Si eu ma vad grasa, am ajuns la 63 kg la 1.64m, deci destul de mult. Dar stiu ca nu tine la mine cu nu-i voie in timpul sarcinii, ca mi-e o pofta, devin extrem de irascibila, ce irascibila - ma fac rea tare!!!
Si eu in fiecare seara imi zic ca de maine fac altfel, dar nu se poate... I-am zis si azi la doctor ca mi-e mereu foame, si el -e un om tare bland si sfatos, asa- pai e normal, nu va faceti griji... Mancati multe fructe, legume, mai abtineti-va de la torturi (astea oricum le mananc numai la onomastici). EU: da, dar mi-e pofta de carbohidranti! EL: e normal, doamna...
Si cand ma enervez ma apuca o pofta de dulce, de nu mai stiu pe ce lume sunt!
Gina, si eu sunt de decembrie (DPN 25 dec), dar acolo mamicile sunt atat de avansate si scriu atat de mult, incat pur si simplu ma pierd... Si tot citesc eu acolo, dar daca nu ai timp sa scrii mereu, nu prea ai sanse sa tii pasul si sa te imprietenesti. Dar, cum am mai zis, citesc, ca mi-s drage fetele si acolo!
Adina 7+