Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aaa, Irda voiam sa-ti raspund la treaba cu saptamanile: o saptamana se implineste cand trec toate cele 7 zile. Si pe tickerul meu la fel imi arata. Daca UM a fost intr-o miercuri, toata sarcina vom implini numarul de saptamani miercurea
Ce mai faci, cam tragi chiulul la apel! Sper ca esti ok

6+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Fetelor,

am fost la dr. si l-am vazut pe BB!!!!
Are 13mm, exact cat ar trebui sa aiba, inimioara bate, totul ok. Am uitat sa-i zic sa-mi dea poze si el a uitat sa-mi dea, dar asta nu prea ma deranjeaza (spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca am pierdut toate pozele de la eco de la fetita; nu as fi crezut atunci ca se poate intampla asa ceva, dar... asta este!)

A propos de masurarea pliului nucal: a spus ca trebuie facuta in saptamana 11-a (deci la 10 saptamani implinite si cateva zile), cel tarziu in a 12-a (deci la 11 implinite), insa de preferat in a 11-a, atunci este cel mai relevant... Si trebuie deja sa ma anunt intr-un spital, si nu stiu unde samerg! Cu asta nu aveti cum sa ma ajutati, stiu...

A fost si taticul lui bb acolo, a fost tare emotionat, a descifrat totul (mie mi-era frica ca el va vedea numai puncte...). Dar si dr. i-a explicat fff bine ce si cum. Dupa ce am iesit afara i-au dat si doua lacrimi, ca-mi venea sa rad!

Nu am avut toxo, deci trebuie sa am grija cu pisica si cu carnea cruda. In rest, nu sunt restrictii la mancare, doar sa fie echilibrat, multe legume si fructe si de toate, sa nu mananc multe torturi, ca nu-s sanatoase, in rest e voie de toate, cat mai sanatos, se intelege (paine neagra etc.).

Sunt taaaare fericita, va doresc si voua multe momente asemenea!!!

Va pup
Adina 7+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari Adina. Ce frumos cred ca e sa-ti vezi bebele.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

Da, e frumos... Lasa ca nu mai dureaza mult nici la tine, nu?

Ah, si mi-a dat si carnetul de graviduta...

Adina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ADINAG felicitari!!! Saptamana viitoare merg si eu din nou la eco si sper sa aud inimioara, il iau si pe sotul meu sa faca eco ca are impresia ca si el e gravid.
CEAIUL VERDE E INTERZIS IN SARCINA.
LAURICA si eu am un fel de greata care seamana cu a ta. mai mult e o stare de scarba. Dimineata nu prea pot sa ma gandesc la mancare, incep cu un fresh de portocale, juma de litru si parca ma mai lasa. Uneori mi se face greata dupa ce mananc dar nu se ajunge pana la a tine buda in brate. de dormit nici eu nu pot sa dorm ziua.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Mersi pentru raspuns Gugu, o farmacista mi-a spus ca nu e interzis si chiar mi-a dat o explicatie de-a iei, dar si mie mi se parea ciudat sa ai voie sa bei ceaiuri de slabit in timpul sarcinii.
Vroiam s-o dau disparuta pe Bubu, dar m-am uitat in urma si am vazut ca ne-a anuntat ca pleaca.
Nu ne-ai spus Laura cum au reactionat ai tai ( scuze daca ai spus si am scapat eu)

Violeta Te stept bebele meu DN 22.10.1982

Mergi la inceput

Eu m-am documentat foarte bine si ceaiul verde este foarte bun in timpul sarcinii, cu conditia ssa nu se faca abuz de el, adica numai 2-3 cani pe zi. Contine ceva cofeina, dar mult mai putin decat cafeaua, iar cofeina oricum nu este interzisa complet.
Stiu o pagina nemteasca de genul DC, insa pe care sunt mai multi doctori din diferite domenii si dau raspunsuri la intrebari. Printre ei este si unul special pentru alimentatia in timpul sarcinii (din intamplare, este si roman Prof. Dr. med. Serban-Dan Costa)

Am gasit raspunsul lui la aceasta intrebare, traduc aproximativ (dar cateva chestii nu stiu cum le zice pe romaneste): contine proteine bune (catechine si aminosäuren - sorry, nu stiu traducerea), Vit A, Vit B, Vit C, B2, B12, calciu, kaliu, fosfor, magneziu, zinc, nichel, cupru, carotine si fluor,, deci o multime de "chestii" sanatoase.

Eu sunt deci convinsa ca este foarte ok in timpul sarcinii, am citit pe multe pagini si am si intr-o carte...

Gugu, sa vezi ce-o sa se mai bucure taticu!!!

Adina 7+

Mergi la inceput

Laura vad ca au aparut si la tine simptomele, acum cred ca esti mult mai linistita
Adina mersi pt raspuns, nu o sa beau ceai verde, ca sa stau linistita, nu vreu sa ma mai stresez si cu chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ADINA multumesc pt mesajul referitor la ceaiul verde. Eu beam ceai verde la greu, e preferatul meu si nu pt slabit ci pt calitatile lui antioxidante. mai scormonesc si eu un pic pe net sa vad ce mai gasesc. pana acum din ce am citit pe site-urile romanesti zicea ca nu e bine. Cred ca dr. stie cel mai bine. Din cate am retinut eu are nu stiu ce substanta care ar putea provoca contractii de asta nu e indicat. Eu si acum salivez numai cand ma gandesc la el.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

eu plec acasa de la lucru , si din pacate acasa nu am inca internet, mai vb luni. pe tote si aveti grija de burtici.

Mergi la inceput