Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dragi mamici de Ian'-Feb'2008

Deoarece sarcina mea este micuta si marea parte a fetelor care au DPN-ul foarte apropiat de al meu s-au mutat aici , am hotarat sa o fac si eu in cele din urma dupa ce am meditat adanc la aceasta deoarece, in acest loc suntem mai multe fete cu burtici micute si ne putem ghida impreuna mult mai bine.Deasemeni,cum va spuneam mai sus, aici sunteti multe persoane dragi inimii mele cu care mi-am impartasit adesea bucuriile,tristetile,durerea si lacrimile.
Si cum *zuzele sunt mai cu viata si nu se supara asa usor,cred ca acesta este locul de care apartin.
So, treceti-ma va rog si pe mine in randul vostru!
DN 09.07.1980, UM 24.03.2007&DPN 29.12.2007 Multumesc anticipat!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

"Neata Zuzelor!

Eu n-am mai intrat ieri deloc ca am fost toata ziua la serv si cand m-am intors acasa mi s-a facut rau pe strada...era sa lesin ...cu foarte mare greutata am ajuns acasa, simteam ca nu mai pot face 2 pasi...si cand am ajuns acasa mogaldeata mea mica numai calare pe mine voia, asa ca seara am fost varza.

Gugule , impartasesc aceeasi stare de greata mai mult sau mai putin subtila (scarba) si culmea foame in acelasi timp, dar cand ma uit la mancare bleah...si seara ma doare burtica asa cum zicea si Laura, desi iau No-spa...si sanii ma dor , dar cred ca de la Pregnyl.

Sunt in continuare ingrijorata de inimioara lui bb, dar ma la Doamne Doamne sa fie bine , sa nu aiba nici o pb.

Adina felicitari! pentru bebe zdravan! m-ai pus putin pe ganduri...ca noi avem acelasi termen si la mine luni nu se vedea decat vezicula vitelina...iar tu zici ca se vede un embrion de 13mm.

Pupici si sper sa revin cu sentimente mai bune

Natalia 7 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare zuzici si burtici!

Laura......asa e mama...am cam tras chiulul si imi fac mea culpa, da' recuperez eu! Eu tot nu pricep aia cu saptamana de 8 zile...sa dea naiba! Cel mult marti seara la 12 noaptea se implineste saptamana....deci....tot marti!
Hai ca's dusa.........ce ma.... pe mine grija de-o zi in plus in minus!

Bun venit, Gina.....sarcina usoara si bebel sanatos, norocos si mancacios!

Nati....depinde cand a fost ovulatia si cat i-a luat lui bebe sa se implanteze in uter.....eu zic ca e ok! Mergi si saptamana viitoare la eco si o sa vezi ca-i bine samburel!

Monica....super Bhcg-ul!

Angelique....suuuuper cartofii prajiti cu usturoi nou! 1 data pe luna eu zic ca-i ok.....

Adina....felicitari pentru bebel...Doamne ca emotionant mai e sa-l vezi!!!! si .....foarte tare dr tau! M-a busit rasu' cand citeam cum te calma el ca-i normal..si foamea ...si pofta de dulciuri.....e normal ....si ce daca!

Cu ceaiul verde si eu stiam ca-i de nu! Da' presupun ca o ceasca pe zi acolo...nu foarte concentrat nu face rau!

Eu nu pot sa mananc mare lucru! Nu mi-e mai greatza decat de obicei, dar nu mai intra nimic Ieri de ex am mancat toata ziua 2 portocale si o salata de rosii cu telemea...si o cafea cu late de dimineatza!
Azi pana la ora asta am baut decat cafeaua! Cu Dar n-am avut asa "grebla foamei"
Tre sa umblu cu sticla de apa de gat....ca dupa ce ca nu mananc nici apa nu beau....o sa ajung sa fac pipi pudra in ritmul asta...offfff!

Pupicei

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 6s+ 3z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by NataliaS

"Neata Zuzelor!

Sunt in continuare ingrijorata de inimioara lui bb, dar ma la Doamne Doamne sa fie bine , sa nu aiba nici o pb.

NataliaS - te indemn sa nu te ingrijorezi.
La mijloc poate fi o ovulatie tarzie sau poate ai facut eco' ceva mai devreme.Vad ca ai toate starile unei gravidute in toata regula si cred cu tarie ca, data viitoare ii vei putea asculta inimioara.
Eu nu am gasit nici un loc liber la eco' pana pe 22 mai.Asa dar, mai am de asteptat ceva pana cand ne vom putea vedea si noi in sfarsit puisorul.
Gina 7w & 1d

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzelor
Vad ca Gina s-a hotarat sa ne insoteasca la drum Bine ai venit printre zuze

Adina felicitari pt rezultatul de la eco.
Monica si tie felicitari pentru Bhcg. Sa ne spui si azi cat iese, ok?
Natalia stai linistita, nu-l mai supara pe bebe si mai repeta ecografia saptamana viitoare.
Fetelor am fost aseara la ziua unui prieten si am avut o surpriza faina: iubita lui i-a invitat pe Dj Project A fost super! Am cantat si am dansat si am ajuns acasa la 3,30. Eram chiauna de somn si-mi era si greata, cand m-am pus in pat! Dar mi-au placut tare, au cantat foarte fain

6+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

Pe Dj Project i-am vazut si eu live aseara
Au avut concert la Suceava :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

NEATZA zuzicilor.
LAURICA ma bucur ca te-ai distrat ieri. Ai sa nasti si tu un Fred Aster mititel.
Eu aseara am stat cu gashca pe o terasa si am mancat pana am avut impresia ca fac POC!!! la un moment dat. Radea sotul de mine ca mancam cu doua maini ca haplea si din farfuria lui si din a mea.
NATALIA stai linistita ca totul o sa fie bine, zic eu desi imi tzatzaie si mie fundul din cand in cand si imi trac tot felul de ganduri prin cap.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Rosey stiu ca au avut concert la Suceava, era ingrijorata prietena noastra ca se temea ca nu vor ajunge Au venit pe la 12,30, dupa ce a fost adus tortul. Si raman si azi la noi in oras ptc mai canta la un club diseara (cred ca ma duc si acolo). Si dupa aia mai au un concert undeva, dar nu mai stiu unde

Gugule sper ca ai mancat numai sanatos, da?

6+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

LAURICA e de la sine inteles. Eu am comandat salata cu piept de pui iar sotul penne cu prosciuto si gorgonzola. Ce a iesit din mancatul meu cu doua maini din ambele farfurii numai stomacul meu saracul stie. Terasa la care am fost e la doi pasi de centrul orasului si eu nu am auzit ca vor canta si cei de la Dj Project. I-am ratat.

iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

ROSEY si eu stau in SV.

iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput