Piticlonti de iulie-august 2004 (220)
Raspunsuri - Pagina 4
leeloo2004 spune:
marcela - pai atunci iti urez sa gasesti cit mai repede un job pe placul tau! Si felicitari pentru slabit (cind te dumiresti de la ce e, spune-mi si mie ca sa te copiez...
)! Iar de domnisoara Lia, uitindu-ma la poza, pot sa jur ca va "sparge" muuulte inimi cind va creste mare...!
Roxi - pai cu burta la soare si mincare buna vrem si noi, de aia mergem la hoteul asta...noua ne place mult mincarea greceasca!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Buna ziua!
Io am rezolvat problemele...samburica s-a invatat in brate!![]()
Si acum ca i s-a ascutit auzul se trezeste cand urla Maria. Si cum Maria urla tot timpul...avem dixtractie!
In rest toate-s bune. Maria acum latra (incearca John sa o culce si nu se lasa!
) Samburica a cazut intr-un final la datorie, ca nu apuca prea multe ore de somn legate...:)))
Papadico, Maria produce niste pampersi puturosiii...pfuuuiiii. Cand trece pe langa noi ne muta nasul dar daca o intreb daca a facut caca zice, evident, ca nu!...:))
In schimb e tare atenta la sor-sa...Intra tot timpul in camera si zice "mami, schimba bebe, a fucut caca!"
A facut, n-a facut, trebe sa schimbam bebe ca nu putem sa o lasam asa...hehehe
Olivia, noi stam si lucram pe platforma, institul e cel de langa facultatea de fizica (daca ai trecut vreodata pe aici).
Gabi, pai a progresat tare mult Stefan din cate povestesti...Mariei nici acum nu-i iese schema cu puzzle-urile.
Dana-speel, sanatate multa voinicului, succese la operatie si refacere rapida!
Roxana, Maria zice "te uoog fumos!" si bate de doo ori din gene de i-a zapacit pe toti! Profita ca nu o refuza nimeni la maxim. Banuiesc ca si Pat e la fel...hehehe
Andrea, felicitari pentru outze...lasa ca o sa tot admiratzi cucu' dupa ce se naste...:)))
Vaz ca vorbiti de concedii...mmmmm....ce frumos!
Eu sper sa ajungem 2 saptamani spre munte la bunici...tare mi-ar placea!
Am mai citit lucruri dar am uitat ce voiam sa spun...Ma duc sa bag o portie dubla de inghetzata, poate ajuta...![]()
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
O zi buna doresc tuturor (cit a mai ramas din ea !
), cu sanatate si soare !! De citit am citit, dar nu am avut timp de scris, acu am o pauza scurta si ma intorc la lucru, ca am pina peste cap - hehehe, vorba Ioanei, muncesc premiul Nobel sa-l primesc !
Pupici tuturor si promit sa revin miine ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Aaa...voiam sa spun dar uitai...
Marcela, daca afli cumva ca slabesti din cauza de vacanta la roma si venetia sa dai un mesaj ca sa-i arat lui John...![]()
![]()
Sa nu se supere daca il las cu cupiii acasa pana dau eu o fuga in Italia...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
vrabiuta spune:
draga cristalina,
am inceput sa slabesc si aceasta se datoreaza exclusiv concediului petrecut in italia, in care relaxarea, plimbarile lungi si fotografiile au dus la schimbarea metabolismului.
salutari lui john!
marcela![]()
szivarvany spune:
Vrabiuta - ce frumusete de fetita ai, sa-ti traiasca ! 
Si felicitari pt slabit !!! 
O seara placuta tuturor, pupam skimbul3 ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
vrabiuta spune:
gabi - multumesc mult pentru urare! incerc sa plec din events catre pr sau customer service. si vreau sa ma misc repede, sper sa imi si iasa. 
fetelor multam fain de incurajari la slabit. parca mi-e si frica sa sper prea multe. am tinut regim disociat aproape 2 luni fara nici un gram dat jos, mananc de doi ani fara grasimi, fara paine, fara prajeli, dulciuri foarte rar... si acum, fara sa fac nici un fel de schimbare de regim, sau de activitati fizice, am inceput sa slabesc. si nu este atat de evident la cantar, cat e evident la haine si la fata (incep sa seman cu mine in oglinda
). Doamne-ajuta sa continue procesul ca tare-i greu cu atatea kg in plus...
Dorsilia spune:
fetelor, va multumesc pt tot, sunteti cele mai cele !
nu pot sa va scriu acum mai mult, sunt cam pe fuga, oricum vedeti ca poate ma credeti si voi dusa cu capul, sindrom Muenhausen sau p-acolo. Daca o sa cetiti subectul deschis de mine de la "parintii.." cu radiografia , sa stiti ca despre mine o fi vorba :(
hai c-am trait s-o aflu si p-asta!
nu destul ma etichetez io si macar o fac la sange si zic eu corect, ca doar numai echilibrata si neanxioasa si optimista nu ma consider, dar iata ca mi-au gasit altii o patalama mai buna
szivarvany spune:
Lia - capul sus ! Vine si ziua de luni si vei veni cu vesti bune, sunt sigura. Si dupa vitaminizare, sa vezi tu ce bine va fi cu Deea mica si scumpa. Si`apoi o fi si ea lungana, nu dolofana ![]()
Am citit subiesctul si am ramas tare uimita. In fine, paranoia in floare, mai bine ma tem decat sa ma speriu, eu asa zic ! 
Am uitat: fi`mea are 13 kileee, tralalalala, chiar daca cu burta plina de spaghete, dar am ajuns si noi pana aici ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
speel spune:
Buna ziua.
Lia,eu am parerea mea proprie si personala despre statutul sau meseria de mama ,ca sa/i spun asa.Fiecare mama are dreptul de a crede,face ,simti dupa propriile sale instincte,sentimente,cunostinte.Eu nu mi/am permis niciodata sa judec nici o femeie pentru cum se comporta si ce face cu propriul ei copil.Legatura dintre o mama si un copil este cel mai personal aspect al vietii.La rindul meu eu mi/am crescut si imi cresc copii dupa propriile mele instincte,eu ma uit la copil si aceea legatura imi permite sa/i vad bucuriile sau tristetile.Chiar si cele adinci.E adevarat ca vorbesc din prisma faptului ca eu am un baiat mai mare si e normal ca legatura dintre noi sa fie sudata mult mai mult decit cu Ricardo.Sentimentele materne sunt de aceeasi intensitate pentru amindoi,poate un regret imens ca nu al am in fata ochilor pe cel mare.Dar revenind la ceea ce vreau sa spun de fapt,orice femeie are dreptul de fi ingrijorata sau disperata in privinta copilului ei.Tu iti cunosti cel mai bine copii,daca ceva iti spune ca e in neregula ceva,mergi pina/n pinzele albe pentru a te edifica,pentru linistea ta,la urma urmei.Uite,eu l/am dus pe Ricu marti la trei medici orl/isti,fiecare in alta tara.E drept ca dureaza foarte putin sa ajung in Belgia,in Olanda,dar nu cred ca multe persoane ar alege optiunea asta.Din prima zi de viata a lui Ricardo am insistat ca Ricardo sa aiba asigurare medicala privata pentru ca eu datorita saraciei am fost aproape de a/l pierde pe Serban,bolnav fiind bebelus nu aveam posibilitatea sa platesc spaga doctorului ,acesta l/a lasat pina aproape de coma.Sotul meu a catalogat plimbarea de marti prin trei tari cel putin paranoica din partea mea,eu fiind cea care a avut dorinta de a consulta mai multi medici.Dar la final a inteles ca linistea mea e cea mai importanta privind viata noastra de familie,in jurul meu se invirte si casa si el si copilul si mama din Ro si copilul din Ro.Asa ca trebuie sa fiu linistita si sa functionez la parametri normali.Insa daca as sti ca Ricardo ar putea sa ramina si neoperat iar decizia mea nu e cea corecta,nu as avea liniste.Asa ca teei opinii mi/au adus linistea.Deci operatia lui Ricardo trebuie facuta si asta e cea mai buna solutie pentru el.Si daca nu eram pe deplin convinsa,adica daca vedeam vreo ezitare la ei,as vrea sa fii sigura ca mai mergeam la alti cinci medici.Asa sunt eu,asta simt si asta fac.Si nimeni nu are voie sa m/a judece.Asa ca nici tu nu trebuie sa te lasi judecata,nu e nici o paranoia aici,oamenii uita un singur lucru >MAMELE GINDESC CU SUFLETUL>Te pup si numai bine ,mult noroc luni.