Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

xsd sssssfsdg sg dsgdvsdsgds dsh hsdhs d sdhnhgfyufggggbdbanbbv ljkgtt5rtriskdjjok[lgjhvngblghghjgyuhgbjfhuyvdbfvbdg bnvjhsudvifujygfsaaqqasfdrfs cffybb cvgcghjh v bguhhgcxncdsh sdvhfsdh dbdh dvhf dhfd sdsnn d dfds fd d fd df dfdddddfdf dfddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddfdf`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

xsd sssssfsdg sg dsgdvsdsgds dsh hsdhs d sdhnhgfyufggggbdbanbbv ljkgtt5rtriskdjjok[lgjhvngblghghjgyuhgbjfhuyvdbfvbdg bnvjhsudvifujygfsaaqqasfdrfs cffybb cvgcghjh v bguhhgcxncdsh sdvhfsdh dbdh dvhf dhfd sdsnn d dfds fd d fd df dfdddddfdf dfddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddfdf`

asta a fost Dani...si nu-mi merge delete:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

ddddddddddddddddlllsssssvvvvvvm
Acesta e raspunsul lui Ricu pentru Dani.A spus ca e de acord cu ideea lui Danut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Saluti!
Io-s odihnita..de 2 nopti Uka il chinuie pe Tenene (Sorine)...Nu stiu ce sa ma fac cu el..nu vrea sa-i spuna tata deloc

Roxa..si Uka aplica repede ...strategia cu ..pleeeaseee...cum sa-i rezisti?Cum ramine cu Roma???
Alice nu te mai osteni atit!
Cristalinule inteles! Bine faceti daca plecati la bunici!
Irina si merge si Raducu? L-ai inscris la gradi..ca numai stiu?
Papa ...nope! S-a jucat cu pata (prospatura de ness pe mocheta)..si incerca sa ne convinga ca nu mai este! Mielu face asociatii de cite cuvinte?
Gabi super! Sa ne mai ti la curent...Pentru litere ce fac? Eu nu m-am gindit sa-l invat de acum...voi da?
Ioana azi ti-ai propus sa taci?
Daria..nu ziceai tu ca traiesti in orasul in care nu se intimpla nika!

Mergi la inceput

Solutia este sa/i spui si tu lui Sorin tata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna seara,am si io o clipa libera si ce imi vaz ochisorii vrea Alice sa-mi fure premiul,ntz,ntz,ntz
Meiii,alergia este de natura chimica(s-a declarat saptamana alergiilo chimice,btw am cumparat persil sensitive dar am uitat sa va zic ce mi-a recomandat doctorul,sa spal cu sapun de casa,manual)io ma simt un pic cu musca pe caciula pentru ca in ultima saptamana am facut niste experientze in care am inhalat niste vapori cam toxici...ea se manifesta pin usturimi si gadilici in gat,non stop
Leeloo arata super hotelul...felicitari lui Stefanutz,ma bucur ca evolueaza asa de bine!!!
Lia io zic sa nu iei in seama ce a spus tipa,sunt in totalitate de acord cu Dananu trebuie sa judeci o mama,...si Maria este rahitica,si de la 6 luni i s-a pus diagnosticul,si am alaptat-o exclusiv pana la 5 luni si apoi pana la 8..io zic ca depinde mult de metabolism sau poate genetic,noi amandoi parintii am fost rahitici mici!pupici lui Danutz ca tare frumos a scris!
Avem si noi poze din categoria donsoara lu' taticu http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762400502512/photo/294928804374200888/8
Marcela tocmai i-am zis sotiorului meu ca facem o trupa cu fetele de pe forum care vor sa slabeasca si dam o fuga in Italia
Cristalina a inceput distractia,trebuie sa da-i biletepupam fetele!!
sunt in zona

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Dana si eu m-am gindit la solutia asta!
Lia si eu am fost rahitica...deci nu inseamna ...mai nimic!Daca vrei sa vezi si starea celorlate organe interne..poate poti face ecografie in loc de radiografie. Daca te decizi pentru radiografie, aparatul sa fie cit mai nou posibil..si o sa fie ok!Apoi..incearca sa nu mai mergi la dr..decit la controalele obligatorii..incerca!

Mergi la inceput

Bey,rizi tu da sa stii ca mie Serban imi spune Dana si maica/mii ai spune mama.Am ajuns noi la cocluzia ca ne numeste asa pentru ca asa a auzit ca ne spunem una alteia.Acu serios la noi in casa ce functioneaza e faptul ca atit eu cit si mario orice am face si pentru orice l/am antrena ai spunem>hai cu mama sau hai cu papa.Chiar daca ar parea enervant totusi functioneaza.

Mergi la inceput

Dana, nu rid ..Sorin imi zice mami ..si asa-i ziceam si eu..pina cind Uka intrebat cum il chema pe tati...raspundea cu ..daddy ...Acum este pe invers:)))

Mergi la inceput

Ca sa nu/ti mai spun ca o vreme Mario imi spunea mouse.Si incepuse si Ricu sa ma strige mouse.Asa ca nu ca as fi cu mult mai reusita decit un soarece,dar chiar sa m/a strige soarece prin supermarketuri nu/i prea placut gidilitor la urechi.Asa ca am interzis consortul a m/a numi mouse,si copilul a renuntat.Acu sunt mamaaaaa,cu o inflexiune in voce de/mi cade inima la talpi cind al aud.De drag,bineinteles.

Mergi la inceput