***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 3
ancamari spune:
Lulu, nu te supara pe mine, dar da niste ENTER dupa 4-5 majorete, pt ca s-a latit pagina prea mult.
Anca, 38s+1zi Andrei Cristian
burtica
kid spune:
Multumesc fetelor care au grija sa updateze listuta
Si eu astept cu nerabdare sa vina juniorul meu, dar se pare ca e cam incapatanat si vrea sa mai stea. Daca pana acum ma tot durea ba spatele, ba burta, acum nu mai ma doare nimic.
Pun si eu pentru MICA la treaba
lbelciug Chiar se poate declansa travaliul daca te apuci de plombat dinti? Ca imi fac si eu programare azi la dentist!!!
Teodora Ana 39+ Mihail Vladimir
Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1
lavini spune:
Mica, bafta multa maine si recuperare usoara!Sa punem fetele la treaba:
Ramona, felicitari pt bebe!
Coccolino, bine ai venit la odisee!Te mai asteptam!
Liviana, sanatate multa mamei tale, si sa nu iti faci probleme, totul o sa fie ok.
Paflo, cred ca la ora asta iti tii deja minunea in brate.Recuperare usoara si asteptam vesti.
Lavinia, 33+,
lavini spune:
Uitasem 2 lucruri: in primul rand "LA MULTI ANISORI" Yannis-victor!Sa fii cumintel, mancacios si sa nu o superi pe mami.
Si in al doilea rand sa ne mandrim ca am schimbat si noi saptamana.
la toate
Lavinia, 34+,
pauly spune:
buna fetele,
ne-am intors si noi de la doctor.bebelina e bine , sanatoasa, cu picioare lungi, are 2250 gr si o fetisoara de ingeras.sunt foarte fericita ca micuta ne-o zambit , deschidea si inchidea gurita incontinuu .are obrajori bucalati si un nas micut si rotunjor.o ador.
de atata emotie si fericire am uitat filmul la doctor dar l-am sunat si o zis ca ni-l pastreaza in siguranta pana la urmatorul control
mi-a luat si cultura din col ptr streptococ B si sapt viitoare primim rezultatele...care sper sa fie bune.
ralucami multumesc de urari , chiar am venit cu vesti bune.oricum micuta noastra tot o printesa finuta o ramas...ca si bebelina ta.iar despre "varicele" pe sani eu cred ca sunt doar venele care din ii normal sa fie un pic mai accentuate ca doar ne-au crescut tzitzi si avem si laptic.iar in legatura cu depresia , eu am mare noroc cu sotul meu care cand am cate o cadere ma ridica din butoiul cu melancolie.dar daca simti nevoia sa vorbim (fur ideea eltekai) i-ti trimit un PM cu ID meu.
andrada super tickerul.
elteka nici eu nu-mi dau seama unde sau pus atatea 11,5 kg..., se vede putin pe picioare, putin pe fund si pe obraji dar oricum cred ca majoritatea is pe burtica...tot ce conteaza este sa fim sanatosi, atat noi cat si bebeii nostri.
mica.sa ai nastere usoara, recuperare rapida si o fetita sanatoasa.ai scris un mesaj minunat, sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine.
cocolino bine ai venit printre noi.te asteptam sa scrii mai des.
ramona71 felicitari ptr bebe Dario.
pup toate fetele,
34+Riana Alessya
poze
bebelina mea
ELTEKA spune:
Mica ,
Imi amintesc...cand am venit eu pe forum, tu tocmai plecai in State.
Si ai scris: "am facut 20 de saptamani! "
Acum sa iti spui:
Maine voi fi MAMICA!
Pe vremea asta o sa-ti tii puiutza in brate! Doamne ce fericire!
Noi ne gandim la tine si te asteptam cu drag sa ne povesteti cum a fost!
Mica
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
eimotto spune:
Fetelor va multumesc pentru urari Abia astept sa va urez si eu pe fiecare dintre voi
Si acum MICA
Iti doresc sa nu te doara nimic dupa si sa o tii cat mai repede pe bubulina ta in brate.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
angelabv spune:
Buna burtici si proaspete mamici ! Am intrat si eu sa vad ce mai e nou, si ma bucur tare sa vad cum vin bebelusii. Sunt frumosi tare !! Abia astept si eu sa-mi vad puiutul - tot nu stiu daca e baiat sau fata, o sa fie o surpriza ! Avem pregatite nume:tati vrea fetita :Nicole Amber iar eu baietel : Nicholas Dylan. Ieri am fost si eu la doctor, ce pare ca incepe sa se deschida colul, se poate intimpla oricind, am facut programare pentru martea viitoare, dar nu stiu daca mai ajung- poate bb se grabeste sa iasa, e soare si frumos afara !! Ma simt destul de bine, noaptea e greu pina imi gasesc o pozitie cit de cit confortabila. De mincat am cam abuzat de sarmale si mamaliga, ai mei parinti au venit la mine si mama e bucatareasa in casa acum, asa ca sunt rasfatata ! Fiecare mastere e diferita, fiecare simte diferit durerea, imi e foarte frica si am si eu momente cind sunt tare deprimata... Dar atunci intru pe forum, va citesc, ma uit la pozici si nu mai ma simt singura, stiu ca cineva simt ca si mine. Si eu ii reprosez sotului ca nu intelege, si el lucreaza mult, dar asta e, el e "sprijinul" financiar. Multa bafta tuturor, nasteri usoare si mai ales multa, multa sanatate.
Angela 38 sapt. si bb surpise