***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Mary-lou, sigur era din grupa A? ... Peste tot am gasit grupa B (sau non-A)... se pare ca astea sunt mai frecvente in sarcina.
De-abia vineri merg la ecografie la Iosup (dar banuiesc ca nu va avea ce sa-mi spuna legat de streptococ) si marti la dr meu... Pana atunci repetam toti exudatul...
Nu-mi vine sa cred cat ghinion am :(

Eimotto, LA MULTE LUNI! si ani si bucurii din partea celui mic!

Florina +32 Teodora si Tudor (5 ani)

quote:
Originally posted by mary_lou

Florina,mi-a iesit si mie vara trecuta la analize streptococ din grupa A si dna dr mi-a zis ca acest tip de streptococ il avem majoritatea din noi,nu ar face rau.......stiu ca eu nu am facut tratament si dupa ceva timp nu-l mai aveam.....poate nici la voi nu-i nimic grav

poze cu noi si bebe

Mary 34+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Mica bafta multa maine, sa ai o nastere usoara

exact ca Elteka, si eu imi aduc aminte ca Mica pleca in state cand am intrat eu pe forum in decembrie... ce a trecut timpul!

dianalaura, tare cochet e cosuletul lui stefy!

pauly, felicitari pentru vestile bune de la echo . printesica se respecta: finuta si draguta!

Andreea 33+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Florina,da,era din grupa A,chiar am si acum acasa in dosar acel rezultat si am fost la un dr f bun la Spitalul militar in Buc,mi-a zis ca e des intalnit,sa nu-mi fac griji ca nici nu trebuie tratat,iti dai seama ca eu incepeam tratamentul pt FIV si nu trebuia sa am nici o boala,infectie,nimic!Eu cred ca-ti faci griji degeaba,o sa vezi ce-ti spune dr tau.Si chiar daca ar fi sa ai infectia,poti lua augmentin sau alt antibiotic care e permis in sarcina,nu?Eu chiar sapt trecuta am facut tratament si e ok,nu-l afecteaza pe bebe!

poze cu noi si bebe

Mary 34+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salut fetelor
nici nu-mi vine sa cred ca primul nostru ciresel are deja
o luna
la multe luni si la multi ani Victor Ianis
poohy
didialex

multumesc mult ca sunteti alaturi de mine
multa sanatate si voua
pt burticile care urmeaza
si nasteri usoare-usoare
eu am fost internata chiar deasupra salii de nasteri
va puteti imagina ce mi-au auzit urechile?
ma trezeam la 1-2 noapte cu tipete si racnete
dar totusi (ca sa ma incurajez) am vazut si partea frumoasa in toate astea
se auzeau 3-4 tipete de mamica si apoi tipatul de bebe
chiar daca imi imaginam durerea totul parea ca se desfasoara asa de repede...
imediat se auzea bebe
grav e ca la noi nu se face epidurala
si nici pt cezariana nu a s opta daca nu e strict necesar
si sper sa nu fie nevoie
ca bebe e asezat cum trebuie
poate ca va lua prea mult in greutate si se face mare-mare
asa ca mergem pe nastere naturala
dar de dureri nu avem cum sa scapam
AMR putin oricum

mihaela
35 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

azi am incheiat si noi sapt 35
asa ca am schimbat deja semnatura
didialex am citit despre preeclampsie
din momentul in care am avut prima data tensiunea mai mare
adica din februarie
acum refuz sa mai citesc ceva
pt ca sunt si un pic mai pesimista si tind sa pun mereu raul in fata
imi fac mai mult rau daca mai aflu si alte lucruri
stiu sigur ca Doamne-Doamne are grija de noi si nu o sa lase sa se intample nimic rau cu noi
ne-a avertizat doar sa avem grija si sa fim cuminti

mihaela
36 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Lulu, nu te supara pe mine, dar da niste ENTER dupa 4-5 majorete, pt ca s-a latit pagina prea mult.

Anca, 38s+1zi Andrei Cristian
burtica

Scuze din prea mult entuziasm

lavini
cum ti s-a parut la gimnastica?

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

MICA asa e : Dumnezeu are grija de toate! Zambeste caci maine vei avea cea mai frumoasa zi din viata!!
Eimotto pupici pt bebe Yannis! Abia astept sa faca si piticul meu luna!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare dragele mele!Suntem bine,papam mai mult decat e portia!(100 la o masa,in loc de 65)...Ne grabim sa ajungem din urma restul bebelusilor!Luptam cu colicii acum...Sieu am fost stangace la distribuirea spagilor(mi-au picat banii din mana,ca nu aveam plic,parca imi era rusine sa dau)...Nu alaptez!Nu mai am strop/o fii stresul,o fii genetic)nu stiu...dar nu am si incerc sa nu fac o tragedie din asta...Viata intra in normal,incet incet...Ma gandesc la voi,si de cate ori voi avea vreun sfat bun o sa vi-l dau cu placere!Nu am stiut sa raspund la intrebarile despre anestezie(ca am avut generala)...Despre alaptat...iarasi nu am ce spune...din pacate...sa nu credeti ca va ignor...ca toate imi sunteti dragi...Dar vorbind de depresia postnatala,parca nu mai sunt eu...si dupa ce am trecut prin atatea ma trezesc din senin ca mi-e foarte teama...de viitor...de ceea ce nu cunosc...cateodata chiar sa-i dau medicamentele Dafnicai...ori s-o prives cand o doare burtica si se screme...parca nu mai pot respira...si nu mai pot gandi!Felicitari bebe Yanis,pt prima lunuta!Iar tie Mica,iti tinem pumnii sa nasti usor!Va pupam pe toate,dragile noastre prietene!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

Felicitari proaspetelor mamici,succes si curaj maie PT. MICA.
Rog fetele care pot modifica programarea mea la cezariana,m-am hotarat si a ramas sa ma prezint pe 13MAI la ora 7 la spital si la ora 8.30sa fiu deja pe masa.Saptamana asta mi se pare ca este cat un an de lunga este asa grea asteptarea........Am planuit totul in amanunt su sper sa iasa cum am stabilit sa nu fie surprize neplacute,am vorbit chiar sa filmam cand il scoate pe bebe,deabia astept!!!!!!!!!!!!!!!nu mai pot sa treaca zilele astea mai repede!!!!!!!!!!!!!
Promit ca o sa trimit mesaj cuiva sau daca nu uita sotul o sa va scrie ca l-am instruit deja cum sa intre si cum sa va anunte .va pup si nasteri usoare la toate mamicile care mai sunt ina 2 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

La multe luni Yannis!
Pauly felcicitari pentru fetita!
Florina eu nu stiu ce sa zic
O seara buna burtici si mamici

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput