***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Asaaa. Am revenit si eu de la stomatolog. Din pacate nu mi-a plombat nici o carie caci de la dureri/anestezie se poate declansa travaliul si deci nu riscam. Asta e, mai astept cred ca min 6 luni pana voi fi in stare sa mi le plombez. Azi am avut parte doar de detartarj. Am terminat cu spalatul si calcatul rufelor pt BB, mai am doar cate ceva de pus in bagajul de spital.
Si acum mesaj cu dedicatie pt Mica:
Draga mea, fii optimista si curajoasa. Maine te vei simti mai femeie, mai implinita, mai frumoasa caci vei da nastere primului tau copil. Nu va fi niciodata o zi mai frumoasa ca cea de maine! Eu iti tin pumnii, ma voi gandi la tine, chiar daca la 8:30 voi fi tot intr-un spital (la Fundeni). Si inca ceva:
Ieri, m-am uitat la cel mai recent film cu Peter O'Toole->Venus. F impresionant si profund. Citez dintr-un dialog intre marele actor si tanara Venus:
"EL: Majoritatea barbatilor considera trupul femeii ca fiind cel mai frumos lucru din lume.
Ea: Dar pt o femeie care e cel mai frumos lucru?
El:Primul ei copil nascut"
Te pup si te incurajez cu drag.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 36s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

poohy, sa stii ca si eu ma gandeam la OanaClaudia... oare ce-o fi cu ea?

stiti ce m-am mai gandit? ar fi frumos sa facem un link pe prima pagina cu toate povestile nasterilor cireselor de mai-iunie 2007... ca sa ne fie usor sa le citim si rascitim, sa le avem la indemana ca sa nu le uitam !

si cand am zis "facem" m-am gandit intr-un mod farte dictatorialo-comunist la dianalaura, ca ea se pricepe la d`astea ! e o idee, votati-o ! hai ca fac si campanie aici !

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

MICA BAFTA MUUULTA MAINE!!! De-abia astept sa ne trimiti mesaj

HAI MICAAAA!!!

Si.. FELICITARI pt. DARIO ANTONIO, care a respectat prezicerea lui EIMOTTO (vezi??? pana la urma a fost anscut un ANTONIO pe ziua de azi... 2 nu merge... )

Eu ma duc sa-mi fac MANICHIURA, PEDICHIURA!!! Sunt asa fericita ... nu stiu de ce!!! Parca au trecut toate "depresiile" si nerabdarea!!! Ce ciudat... mai devreme eram foarte POSOMORATA si acum... DOAMNE AJUTA!!!

Didialex ... NUMAI VESTI BUUUNE!
Piticasigogsica si pe tine... Mi-a facut placere discutia de azi!!!
KAY, ALEX este un haios... cu "nerabdarea" lui

VA PUPACESC!!!

TICKER-ul meu!
HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kay, pai asta era ideea: si al meu vine acasa, intai ma suna de pe drum sa-i fac de mancare, apoi face dus si ne culcam - SA DORMIM! Si nici in week-end nu e mult mai grozav. In primii 2 ani mai faceam si eu scandal, dar m-am potolit, ca nu rezolvam nimic.

Anca, 38s+1zi Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Hai sa lasam barbatii astia ca doar stim cu toate ca sunt de pe alta Planeta(cu mici exceptii) si sa ne gandim la ce a scris Liviana.
Suntem femei si mame si asta nu e putin lucru.Facem cel mai minunat lucru din lume dam viata!Poate fi ceva mai frumos?!!!

Poohy din pacate si eu am acelasi sentiment ca am sanse sa ma apropii de zodia gemenilor.
Pregateste-te Andrada ca cine stie...
Si eu ma duc sa-mi iau printesa nepretuita de la gradi!

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

anca... pai.. eu vreau "iubire multa" !!! stiu ca nu mai are putere cateodata nici sa manance !!! de ex luni seara a venit, a facut dus, am mancat si pana am dus farfuriile in bucatarie (fara sa le spal) si m-am intors, a adormit ! ce sa-i mai zic? eu ma bucur cand doarme ca se odihneste ! si stii ce-i mai rau? de la emisiune nu are vacanta !!! si s-ar putea sa transmita de la mare toata vara ! (eu sper ca nu)...

hai ca fug, ca nu mai ajung la scoala !!!

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

MICA MULTA SUCCES !!!! Mi-au dat lacrimile citind mesajul tau!!! Totul va fi bine!

Liviana, super citatul si insanatosire mamei tale.

Fetele, ce e rau cu zodia Gemeni, ca vad ca va cam feriti de ea?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu vreau sa nasc in zodia gemenilor! Incepand cu 21 mai, nu-i asa?

Kay, pai te duci si tu la mare toata vara, cred ca ti-ar prinde bine. De cati ani muncim noi, mai mult de o sapt nu ne-am putut lua concediu, nici la casatorie, nici cand ne-am mutat, sotul pierde cam 2 sapt de concediu/an in mod constant. Succes la scoala!

Anca, 38s+1zi Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

piticaaaaaa, poate eu apuc gemenii, dar voi doua, tu si andrada, ar fi culmea !!! eu ziceam ca poate o pacalesc pe Sosonica sa mai stea pana la un 37... da vad ca tot 15,5 e teniunea mea.. mai stau 2-3 zile si daca nu ma suna Tutu disperat ca nu stie ce-i cu mine il mai sun eu sa-l updatez !

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am mai pus niste poze cu burtoiul meu de 115 cm (masurat adineauri) de 38 sapt implinite...si cu cosuletul in care va sta Stefy pana la urma. poze burta si cosulet
Kay, frumoasa si interesanta propunerea...dar nu sunt eu chiar asa experta. Imi place insa sa imi bag nasul peste tot si sa incerc sa vad daca pot si eu face anumite lucruri. Cu povestile nasterii, nu stiu cum sa facem...nu ar fi mai bine sa deschidem la "nasterea unei stele" un subiect cu "nasterea cireselor de mai-iunie 2007?" Si am scrie toate acolo povestile. Am vazut ca se practica subiecte de genul "asa s-a nascut X sau Y", dar eu zic ca putem face si un subiect comun, in care sa scrie fiecare mamica povestea nasterii ei. Ce ziceti mamici? De acord? Am fost unite pana acum la odisee, o sa fim si la scutece...de ce nu si la "nasterea unei stele"?
Edit: pozele sunt pe pagina 2 si 3
diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput