***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 10
Monytza spune:
Florina merci mult pt raspuns!!Mie mi`a dat bilet pe care scrie clar diagnosticul pt care o sa`mi faca cezariana...scrie si mare si subliniat internare 064 .Mi`a precizat ca sa nu dau biletul acolo unde`mi face foaia de consult...ci medicului de la ginecologie care o sa fie atunci la spital...si el o sa stie unde sa ma duca...Asta doar in cazul in care bebelina imi face vreo surpriza si vine mai devreme de miercurea viitoare cand tre` sa ma duc iar la control la d`na doctor!!
FELICITARI MICA SI PAFLO!! Sa va traiasca bebelinele si sa fie sanatoase..iar voi sa va recuperati repede dupa operatie si sa venitzi sa ne povestiti....
Mone 38+ Maria Antonia
Burtik Mone 35+
Burtik Mone 38+2
dianalaura spune:
Mica, felicitari!!!!! Bine ai venit pe lume Maya Alexandra! Va sa zica ai cantarit cat a estimat ecograful, 4200+-600g. Erorile le-ai lasat la o parte.
Carrie...curaj...pana la urma nasti tot cu doctorul tau! O sa fie bine, ai sa vezi!carrie!
Gabiu sau cine se pregatea sa nasca azi? Am memorie scurta la ora asta! Oricum pentru toate fetele!
Am venit si eu mai devreme din oras, cu picioarele ca niste buturugi, evident, dar erau cam tot atat de umflate de la prima ora, de cand m-am dat jos din pat..in schimb, de cateva zile am mobilitate mai mare la maini, pot strange pumnul mai bine si fara dureri.
Am fost si mi-am cumparat si eu un sutien de alaptat de la Jolidon, nr 100 C, mi-e putin mare cupa, insa am inteles ca dupa nastere se mai maresc un pic sanii (fiind si plini cu lapte - doamne ajuta) si atunci o sa imi fie bun. Si mi-am mai luat tampoane pt sani, dar de la Bella. Sper sa fie bune. Si alcool sanitar, pt buricutul lui bebe. Si ser fiziologic la punga nu am gasit, dar imi voi continua cercetarile, nu am cautat decat la o farmacie, care imi era in drum.
Acum va las, ma duc sa mananc si sa ma intind putin!
Va pup !
Edit: Dideip, bine ai venit acasa! Asteptam poze! Eimotto, ai niste copii superbi! Sa-ti traiasca! Mi se pare mie sau Yannis a facut falcute?
diana 38+ IANIS STEFAN
AMR 4 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
dideip spune:
Felicitari Mica(acum am primit mesajul de la Mica)sa fiti sanatosi si sa veniti cat ma repede acasa.
Fetelor, am sa mai intru cand mai pot sa va mai povestesc din spital si de bebelul meu care este un scump si il iubesc din ce in ce mai mult, va spun cu mama pe suflet, orice durere trece cand iti vezi bebelul. Acum plec da dr. Taropa sa ne vada s\si sa ne inscriem la ea.A fost tare faza, cand eram la alaptat bebe alaturi de inca 4 mamici si eu vb cu bebelul meu, ca abia astept sa trimit poze pe forum sa-l vedeti si voi, la care una din mamici ma intreaba, pe ce forum, eu zidDC, si ea ma intreaba nickul(dideip)iar ea imi zice:Eu sunt Manuc....restul va dati seama cum a fost, la care alta mamica imi spune si eu va stiu ca va citesc tot timpul dar nu am avut curajul sa ma inscriu. Salut toate mamicile din spital care se chinuie cu copii prematuri si le doresc mult noro si multa credinta in doamne-doamne.Sun mame care stau de aproape o luna
Paula39+
poze
poze bebe
diana spune:
Felicitari Mica. Sa-ti traiasca minunea!!
Bine ai venit acasa dideip si bebe!!! Asteptam pozele si detalii despre nastere. Mi se pare ca te-ai dilatat cam greu...Atatea ore pt 2 cm dilatatie??!!
Bafta la medic!
Va pup
Diana 36+
Alyna24 spune:
Felicitari, Mica pt bebelina grasulina!Refacere rapida!!!!!!!
Dideip, ma bucur ca sunteti bine!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
piticasigogosica spune:
MICA FELCITARI,sa-ti traiasca printesa grasunica si frumusica!!!!!.Te asteptam cu vesti.
Dideip bine ati venit acasa.Vrem si noi poze cu bebe!
Vas pai tu ne-ai visat fiindca teoretic toate nastem in aceeasi perioada :eu 15 ca si tine,andrada 14.O fi un semn...
Si la mine in burtica e o forfotealaaaaa eu nu stiu de ce se incapataneaza sa nu iasa ca are atat loc,asa imi muta buerta din loc efectiv
poze
Iri 38-39+ si Iris
ramsy spune:
Florina,multumesc pentru raspuns.M-am mai linistit nu stiam cam cat timp mai este pana nasc la contractii din 5 in 5 minute.Imi era teama sa nu nasc in masina.Un pentru tine.
Ramona34+cu Alexia
piticasigogosica spune:
Mai fetelor daca ma uit in listuta cu nasteri vad ca a inceput categoria grea de bebei in ultimele zile...grasuneii
Corap care a nascut natural un bebe de 4,200 e mama noastra eroina,ce mai!Nu vreau sa ma gandesc cat a fost de greu.te asteptam cu vesti.
Hei burtici care urmati?!!!
poze
Iri 38-39+ si Iris
florina spune:
O intrebare mai ciudata, dar voua va tremura burta?... Acum cateva nopti cand mi-am pus mana pe burtica am simtit ca si cand fetita ar fi tresarit, de parca as fi speriat-o, nu stiu cum sa descriu. Acum ma gandesc cu groaza sa nu fi "tremurat" din alte motive.:( Maine merg la ecografie si il intreb si pe Iosup...
In rest sughita si joaca fotbal cu colul pe care-l simt ca o rana...
Floria +32 Teodora si Tudor (5 ani )
piticasigogosica spune:
Recitind ultimul meu mesaj ma gandeam sa nu se interpreteze.Toate suntem mame eroine in primul rand fiindca 9 luni am creat in burtica noastra niste ingerasi si i-am adus si ai vom aduce pe lume!
poze
Iri 38-39+ si Iris