***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 11
mihamora spune:
Felicitari Mica pentru Maya sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Dideip bine ati venit acasa!
Paflofelicitari pentru bebe sa-ti traiasca!
Carrie
37+ Dominic
POZE
ursulet
pauly spune:
chiquita multumesc.
mica felicitari ptr bebelina grasunica.sa-ti traiasca.
dideip bine a-ti revenit acasa.abia astept sa vad poze cu bebe.sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
CARRIE CURAJ MAI UN PIC SI I-TI VEZI BEBEUL!!
34+Riana Alessya
poze
bebelina mea
dianalaura spune:
florina, de tremurat nu stiu daca tremura, dar ceva in genul asta pot sa zic ca se mai intampla si la mine...e bebe linistit si dintr-o data are o zvagnire, da cu piciorusul sau ceva....eu am mai experimentat asa ceva pe mine, asa cand sunt intre somn si trezire, si imi zvagneste piciorul necontrolat...asa il simt si pe bebe cateodata. Cat despre cat de des se misca, eu deja nu mai stiu..sunt contractii, e bebe...pt ca la cat e de mare, un pic daca se intinde deja ma doare, pielea imi este intinsa la maximum...deja am 115 cm peste burtica....nu credeam sa ajung asa vreodata..... Fetele ziceau ca ai contractii cand e burtica intarita peste tot..dar cum stef al meu e mare, oriunde as pune mana, il simt pe el...deci e tare burtica peste tot...oricum, acum nu mai conteaza, de azi poate veni cand vrea el....dar tot mai bine pe 14! .
Andrada, pe unde umbli?
diana 38+ IANIS STEFAN
AMR 4 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
ralucami spune:
Salutare fetele!
Cu toate ca sunt rupta de oboseala am vrut sa intru pe forum si sa va citesc inainte sa ma arunc in pat. eram sigura ca au mai aparut cativa puiuti!
PAFLO FELICITARI si sa-ti traiasca Sosolina grasunica!!! Refacere rapida!
MICA, BRAVO BRAVO!!! Bine ai venit printre noi Maya , pui mic!!
CARRIE hai ca pun majoretele la treaba pt tine!! Japonezii au o vorba : "Ganbatte!" ( adica un fel de "lupta!" sau " go for it!" ).
Paula bine ai venit acasa !!! Ce fain ca te-ai intalnit cu Manuc cat ati fost spitalizate. Ce va fac puisorii? Voi cum va simtiti?
Elteka daca nu mai vrei ploaie, dar vrei caldura( de fapt zapuseala de-aia care te darama!) vino aici! Azi am crezut ca ma sufoc in masina , pana a reusit Ac-ul sa raceasca zona. Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie in iunie-iulie cand o sa apara Maria mea. ( o zapuseala de-aia umeda, care simti ca ti se lipeste de suflet si te oboseste la maxim!!!) Sincera sa fiu, eu nu cred ca as supravietui in Jp, pe perioada verii fara AC. Ca sa nu mai zic ca in iunie e sezonul ploios si atunci iti vine sa .... dai "cu cutitu`-n piatra"- vorba cantecului. In perioada aia iti mucegaieste painea pe masa , daca nu o bagi in frigider sau nu o tii intr-un loc uscat, cu AC. E crima si pedeapsa.
Kay te inteleg perfect cu atentia si dorinta de a fi "bagata in zeama" de sot. Noi ne intalnim tot asa, cateva ore pe zi, si iti dai seama ca atunci as vrea sa ma faca sa ma simt cea mai imp persoana de pe planeta. Dar acum cateva zile mi-a sarit tzandara pe bietul sotulica pt ca a indraznit sa zica "sunt obosit, mi-e foame! ce avem de mancare?" De fapt ce m-a enervat: nu faptul ca era obosit, ci modul cum a spus-o : abia intrase in casa, nu tu un "salut", nu tu " cum te simti azi!". Intr-un fel il inteleg pt ca doarme 3 h pe noapte si are o perioada de tot rahatul acum, dar tare imi doresc sa fiu si eu "speciala" in perioada asta, mai ales ca ma simt ca un hipopotam care a inghitit o minge
Azi a fost o zi "mai altfel" la munci pt ca mi-am luat ramas bun de la majoritatea ( si nu va spun cum ma durea sufletul! Nu am crezut ca ma pot atasa atat de mult de cineva strain! ). Sambata dupa ce terminam treaba ( cele care o sa lucram), o sa mergem la un dinner si o sa ne intalnim mai multe amice sa "bem" ceva. ( "fotomodelul" de mine o sa bea apa plata cu lamaie si poate ceva suculet natural).
Apropo de depresia prenatala ( ca de-aia postnatala nu-mi fac nici o problema....inca) : am momente cand mi-e frica , cand ma simt panicata si asta pt ca ma gandesc ca nu o sa mai am timpul meu, ca nu o sa ma descurc singura cu papusa, ca nu o sa stiu ce sa-i fac daca doamne fereste i se intampla ceva. Eu sunt genul de persoana care isi pregateste totul dinainte, care in general are un "plan de bataie" si de-asta ma intoarce pe dos cam orice noutate/ treaba neplanificata. Mi-e frica la gandul ca nu o sa fac totul perfect, ca o sa ma copleseasca "noul". Si am si eu "piticul" meu care danseaza pe creier: daca din cauza oboselii nu o sa reusesc sa ma trezesc intr-o noapte si bebelina mea pateste ceva????!?!? Daca vomita si eu nu o vad?! Si NU o ajut?! Gandurile de genul asta ma termina in momentele mele apatice. Sper sa fie doar vina hormonilor si sa nu o iau razna caci inca sunt "cruda".
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
tamaraspt spune:
Va ca toata lumea isi pune intrebari daca vor face fata probemelor care apar odata cu bebelusii. Binnteles ca nu fac exceptie. Vorbind cu o prietena, legat de trezit si supravegheat bebelusul, mai ales teama sa nu regurgiteze in somn mi-a raspuns ca exista o solutie care sa te ajute. Am facut ochii mari, stiind ca ea a avut aceasta obsesie si in prima sapt nu dormea dc nu exista cineva care sa stea cu ochii pe bebe.
Si sotul mi-a raspuns: uite ce primiti de la noi pt bebe, si noi l-am primit si nu stiam de existenta lui si ne-a ajutat si mi-a arata pe internet o 'chestie'. M-au lamurit cum se foloseste, pe partea lunga sta spatele lui bebe, iar cea scurta vine toracele. Bebe sta astfel la aprox 45 de grade, mi-au explicat ei. Uitati aici despre ce vorbesc, fara pauza: bebelusultau .ro/detalii.php?cod=DM01. A folosit cineva asa ceva?
Tamara 38+4
andradap spune:
MICA... FELICITARI!!! Sa-ti traiasca bebelina MAYA !!! O adevarata printesa de MAI!!
Noi suntem pe-aici...
TICKER-ul meu!
HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by tamaraspt
Va ca toata lumea isi pune intrebari daca vor face fata probemelor care apar odata cu bebelusii. Binnteles ca nu fac exceptie. Vorbind cu o prietena, legat de trezit si supravegheat bebelusul, mai ales teama sa nu regurgiteze in somn mi-a raspuns ca exista o solutie care sa te ajute. Am facut ochii mari, stiind ca ea a avut aceasta obsesie si in prima sapt nu dormea dc nu exista cineva care sa stea cu ochii pe bebe.
Si sotul mi-a raspuns: uite ce primiti de la noi pt bebe, si noi l-am primit si nu stiam de existenta lui si ne-a ajutat si mi-a arata pe internet o 'chestie'. M-au lamurit cum se foloseste, pe partea lunga sta spatele lui bebe, iar cea scurta vine toracele. Bebe sta astfel la aprox 45 de grade, mi-au explicat ei. Uitati aici despre ce vorbesc, fara pauza: bebelusultau .ro/detalii.php?cod=DM01. A folosit cineva asa ceva?
Tamara 38+4
Sunt mai multe variante ale acestui suport...si eu ma gandeam la el...dar la fel ca si tine as prefera si opinia unor persoane care au folosit
Lulu 39+
ELTEKA spune:
Mica , asa ma bucur pentru tine! Abia astept sa ne povestesti sa ne arati poze cu Maya!
Pauly - bune vesti ne-ai adus! Felicitari pentru printesa ta gratioasa! Imi amintesc ca intrebai o data de tahicardie, sa stii ca si mie mi-o ia inima la goana, dar parca mai putin ca inainte. Am masurat treaba, dar cel mai rau era la 94, in rest n-am fost pe langa aparat. Acum in general ma apuca daca se impinge bebel rau..nu stiu daca e vreo legatura...
Poohy, deci sa notam: 1-0 pentru mine la cantitate de lubenita ingurgitata!
DidiAlex, acum nu mai am probleme, insa cand am ajuns in Asia (eram si in primele luni), ma tampeau mirosurile, am zis ca nu ies din casa. Plangeam dupa mancarea din Europa si nu ma pricepeam de unde sa iau produse importate. Acum m-am obisnuit si mi-am descoperit locuri de unde cumpar ce-mi place (nu chiar tot, dar asta e), desi mai am zile cand nu vreau nimic decat paine cu branza, rosii si sunca. Dar in general am o pooooooooooooooooofta...uhuu! As manca de toate, oricand. Mai ales de vineri, de cand m-am lasat de "regim", mananc intr-una Atat doar ca tot ce am mancat zilele astea mi-a dat niste arsuri teribile...Am fost la doctor sa-mi schimbe antacidul ca nu functiona si era dezgustator, dar asta nou n-are absolut nici un efect
Raluca, sa stii ca ma gandesc si eu ca e mai bine asa...desi nu am putut sa ma plimb deloc azi, ma apuca pandaliile de atat stat in casa Am auzit de caldurile de pe aici si mi se face groaza
Oare cand avem voie sa iesim cu copiii afara? am inteles ca dimineata si seara ar fi ok...insa vineri m-am conversat la doctor cu o japonica ce mi-a spus ca ea o luna nu iese din casa (stiam ca fetele din Ro zic de 2 saptamani, dar eu n-aveam de gand sa le tin). Mi-a zis insa ca sta in casa (la parintii ei, bineinteles - sta la ei de o luna si pana dupa ce naste) fiindca se considera ca daca faci efort dupa nastere imbatranesti mai repede . Tu ai auzit de asta? Nu stiu daca e adevarat, dar japonezele astea arata fantastic de tinere..
Eu angoase de care zici tu nu prea am, mie doar de nastere mi-e frica. Sunt convinsa ca nu stiu nimic si nici n-am pe ABSOLUT nimeni sa ma ajute (decat sotulache), dar momentan sunt plina de incredere. Azi mi-am comandat carti de pe amazon despre copiii bilingvi si What to expect - the first year (mie imi place de americanii astia, in "what 2 expect when you're expecting" mi-au raspuns la toate intrebarile si au un stil asa, optimist, care-mi prinde numai bine). Aaaaaa, si mi-am luat si o carte "Thin thighs" , cum sa reduci dimensiunea si celulita de pe coapse...are dieta si exercitii.
Sa stii ca si mie imi pare rau ca nu lucrez acum, e aiurea singur acasa
In rest, ma apuca nerabdarea cand vad cum vin bebelusii...dar mi se face si frica... Sotulache n-are probleme, e total relaxat (el mai are 2 surori mai mici) si cica el face tot: il spala, il regurgiteaza, il plimba
Tamara, oare cum se pune suportul ala? Pe aici n-am vazut decat chestii care se pun sun brate, sa nu se intoarca bebe de pe o parte pe alta...
Paulica Pitica, bine ai venit acasa!
Carrie (daca nu ai nascut inca?)
PS. ANDRADA, pai tu nu stii reteta? M-am gandit toata noapte ca tre' sa-ti scriu. Nu-ti amintesti cum ai intrat in contractii data trecuta??? Daca te apuci de treaba, duminica il tii in brate pe Antonio, promit! Mai ales ca dupa urmeaza o perioada de pauza Profita!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
papadie spune:
quote:
Initial creeata de korinna
Dragele mele care o cunoasteti pe carrie(Cristiana-din Cluj),vreau sa va anunt ca azi a nascut Cristiana.Are o fetita Carina-Sofia,3,500 kg,54 cm si nota 10!
Sa-i traiasca ,sa fie sanatoasa si sa se bucure parintii si surioara ei mai mare de ea!
Corinna
poze cu familionu'
aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=100028
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
poohy spune:
Carrie, felicitari mamico!
Ai reusit sa nasti asa cum iti doreai cu doctorul tau! Recuperare rapida si bebe mancacios, sanatos si cumintel!
Dideip, bine ai revenit!!! Felicitari pentru puiul scump! Imi place sa citesc mesaje de la mamici optimiste - chiar daca le-a fost foarte greu
Eleteka, cum 1-0, ca am zis ca poate mananc si 1 si 1/2!!! Si sotul a zis ca nu imi cunoasteti valoarea cand e vorba de pepene Hai sa zicem egalitate!
Legat de frica - azi ma gandeam daca nu mi-ar fi frica si daca s-ar teleporta copilul... Deci nu numai nasterea. Trebuie sa imi revin!! Sa ma autoconving ca e totul roz pana la nastere!!!
Florina, la mine face bebe asa. Dar din senin in general (sau mi se pare mie). L-am intrebat pe doctor si a zis ca e total normal (a si ras de mine cand am incercat sa imit gagalicea )
Anca 37+
poze
bebelusa