***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Carrie
Mult curaj!

La mine fetita a inceput sa miste mai mult in ultimul timp decat in toata sarcina... Dar nu pot spune ca misca mult, ca tot puturosica si lenesa e, dar fata de cum era...

Kid, merci mult

Brambushca, mai ai timp cu cumparaturile Nu trebuie sa te stresezi acum cu ele ;)

Eimotto, ai doi copii superbi

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by lavini

Buna dimineata la toata lumea,

Lulu, e interesant ce se intampla acolo.Prima impresie a fost foarte ok, atmosfera e placuta, doamna foarte draguta...In rest, asteptam sedinta de maine ca sa intram si noi in paine.Io ma tot uitam la tine ca desi mai ai ffff putin esti tare sprintena, spre deosebire de mine care abia ma ridic dc ma asez undeva mai jos.Oricum, sper sa fac fata cu brio la "provocari" sau macar sa ma descurc onorabil(nu de alta da' ieri cand am ajuns acasa ma simteam de parca as fi venit de la camp)

la toata lumea!

Lavinia, 34+,

Imi pare rau ca nu am fost eu chiar cu picioarele pe pamant, ieri ma simtzeam ca si cum toti norii erau pe capul meu
O sa fie bine , ai sa vezi...ieri cand ai venit erau si multe persoane mai "vechi" si de asta cred ca a fost mai ciudat. Dar o sa fie ok...mai ales ca o sa ai tot timpul in grupa persoane cu aceeasi varsta de sarcina ca si tine...deci subiecte de discutzie foarte multe.
Daca iti mai pot raspunde la intrebari...cu mare placere. Si poate ne mai vedem intre timp ca pitica mea nu da semne de nerabdare deloc

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Felicitari Mica!!!!!
Carrie

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Felicitari Mica,sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea!!!!!!!!!!

Carrie punem si iti tinem pumnii,sa ai o nastere usoara !!!!!

Felicitari Paflo!!!!!!!!!!!!

Ce emotionant trebuie sa fie momentul cand iti tii puiutul in brate!Abia astept si eu fetelor sa-mi tin papusa in brate !!!Incerc in fiecare zi sa-mi umplu timpul ca sa treaca mai repede...astazi am in program sa fac curat in dulap a doua oara luna asta si sa-mi mai cumpar ultimele lucrusoare pentru bagaj.
Am si eu o mica nedumerire.Doctorul meu mi-a spus in caz ca ma apuca contractiile sa vin la spital cand am contractii din 5 in 5 minute.Nu stiu ce inseamna asta ,cam cat ar trebuii sa fie dilatatia sau cam cat de mari sunt durerile.Poate stie cineva sa ma lamureasca si pe mine!

Va pup si sa aveti o zi buna!!

Ramona 34+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Brambushca, multumesc pentru detaliile legate de cerclaj. Marti voi fi in 33 de saptamani si probabil imi va spune si mie dr cum vom proceda. Mai am o luna cel putin :)

Monitza, legat de ce ti-a spus dr ta - chiar exista un pavilion cu saloane pentru mamicile care au nascut prin cezariana la Municipal. Cel putin mie asa mi-au spus ca se numeste (acum 5 ani). Eram 3 mamici in camera, eu eram singura care nascusem natural si nimerisem acolo (pt ca era Saptamana Patimilor si nu aveau multe mamici cu cezariana). In camera ai patutul copilului langa tine, exista chiuveta pentru mamici si chiuveta separata pentru bbei. Si grup sanitar. In 2002 au renovat aceasta parte, eu am fost in aprilie 2002 si era totul nou si frumos. Verisoara mea a nascut in iulie 2002 - culmea prin cezariana, cu acelasi dr. dar a stat intr-o camera cu 2 paturi dar nerenovata (cu o sg chiuveta pt mamici si bbei).
Acum banuiesc/sper ca sunt toate renovate si frumoase...si e cum a spus Eimotto, toate sunt la fel.
Oricum, nu vei sta decat cel mult 3 nopti acolo, indiferent cum nasti.
Vestea buna e ca daca dr ta precizeaza exact asistentelor unde/cum vei naste ai mai multe sanse sa ajungi intr-o camera cu mai putine mamici si bbei.
Stiu ca au si camere cu 4-5 paturi X 2, dar si saloane cu 2 paturi, cum iti spuneam.
E important noaptea cand se trezesc bb-ii (bineninteles, pe rand) :)
Eu am stat treaza mai mult de 72 de ore in spital...

Pupici tuturor si FELICITARI noilor mamici, Paflo si Mica! Refacere rapida si bebei sanatosi si frumosi!

Florina +32 Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Ramona, dilatatia ti-o poate masura doar un dr.
Contractiile caracteristice nasterii sunt regulate (la inceput din 15-20 in 15-20 de minute, simti o durere destul de urata de burta si spate iar apoi iar te lasa inca 15-20 min si tot asa). Mie mi-au provocat nasterea si stateam cu un carnetel si cu tel mobil in mana sa notez cat de des am contractiile...:)
Cand ajungi la contractii din 5 in 5 minute teoretic mai ai cateva ore ... insa la mine au fost vreo 5-6, pentru ca nu ma dilatam deloc desi aveam contractii din ce in ce mai dese.
Eu m-as duce mai repede de 5 minute la spital. Cand simti ca ai contractii regulate (care vin si te lasa, iar vin, iar te lasa)...indiferent de timpul dintre ele eu zic ca e de preferat sa fii la spital, nu acasa.

Nastere usoara!

Florina, 32+teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

paflo felicitari pentru sosolina-ursulina
sa fie sanatoasa si mamica ei la fel
iulia si tie felicitari pt Mario, care desi mic e foarte voinic si vrea sa recupereze foarte repede greutatea pe care tb sa o ia la mami in burtica
deh, a vrut si el sa vada mai repede cum e pe afara
a simtit el cat e de iubit, si a zis ca nu mai are rost sa mai stea acolo inghesuit si ca poate iesi fara probleme
pentru voi amandoi
bine ai venit maya si multa sanatate pentru tine si pentru mica
va asteptam repede repede acasa
fetelor eu am musafiri
chiar acum mi s-a asezat o vrabie pe lustra in sufragerie
caci am usa de la balcon deschisa
oare se pregateste si altcineva sa vina?
un vrabioi mic si iubit
dar el tb sa mai stea in burtica
e prea devreme

mihaela
36 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

scuzati
am uitat

carrie
si

pentu cine mai are vreo idee pt ziua de azi

mihaela
36 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Felicitari Mica pt bebelina grasulina! Bine ai venit pe lume Maya, sa fii cumintica si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Lavinia, 34+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna la toate mamicile si viitoarelor mamici
Am ajuns si noi cu bine acasa Marti, suntem bine.
Bebelusul meu sa mascut , mai precis la ora1:35, putin obosit , din cauza mea ca m-am dilatat mai greu. Am ajuns la spital la ora 10 dimineata cu dilatatie 2 si dopul in eliminare, pe la 12 mi sa introdus o pastila (pentru dilatatie)dar tot degeaba, de abia la ora 22 aveam dilatatie4 si mi sa pus peridurala(pana atunci am avut niste dureri de neexplicat, dar toate trec cand il vezi pe bebe).Fetelor , in ciuda faptului ca sala de nastere nu era cine stie ce, medici, anestezistul si moasele s-au purtat impecabil(nota10din partea mea). Am stat la rezervele cu plata, nu l-am avut pe bebe in camera, ca asa mi-a recomandat doctora sa nu tin bebelul in camera ca nu isi mai da interesul asistentele sa vina sa il contoleze, asa ca l-am avut intr-un salon cu inca 4 fetite(printre care si fetita lul Manuc)Am facut furia laptelui in spital, si m-am chinuit mult din cauza ca bebe nu putea sa traga la san din cauza mamelonului meu care lipseste cu desavarsire.Acum mi-am cumparat mameloane de silicon si am rezolvat situatia
Va multumesc pentru tot si va urez sarcini usoare si voua si bebei sanatosi

Paula39+

poze

poze bebe

Mergi la inceput