Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chestii de bucatarie, oale, cratiti, tigai :)
Eu mamei i-am luat o tigaie de clatite de la Teflon, de ziua ei.
La ea au mereu succes chestiile astea

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am scris in acelasi timp cu Eli, cu tigaia

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, poze cu copii sa fie! Multumesc mult!
hai, nu mai vrea nimeni sa-si vada piticutul in revista?

AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- parca o vad pe bia mea, toata ziua e calare pe ceva a se citi si pe frate sau si urla tot asa.
Ah am uitat sa va spun e ca o ,,maimutica,,- in unul din zile am cascat ,ea m a vazut si nu stiam de ce tot isi deschide gura sub forma cascatului si rade - de fapt ma imita pe mine, probabil vroia sa vada cum e.

Mergi la inceput

anduty- despre ce revista e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor!

Azi imi scot parleala la birou pt. timpul petrecut ieri pe DC .

Multumesc mult de tot pt. raspunsuri.

Cum ma simt cu musca pe caciula, imi cer scuze tuturor carora nu le-am raspuns sau nici macar nu le-am citit postarile . Din motivul asta, nu ma supar niciodata cand nu primesc raspuns, dar va trag de maneca si insist cu intrebarea .

Revenind la palmutele la fund, tare mai sufar din cauza asta. Trec acum printr-un proces de revizuire a atitudinii. Sper sa ma tina.

Androix, am remarcat si eu grupul de mamici perfecte care scriu la diverse subiecte. De multe ori, mai aveam putin si le replicam si eu, dar ni-am dat semaa ca oricum nu rezolvam nimic .

Parca va ziceam ca nici eu nu sunt de acord cu inchisul in camera, dar e singura pedeapsa pe care as putea sa o aplic (tot cu forta ). Totusi camera de detentie e dormitorul nostru nu camera lor.

Trimit mesajul asta, ca intre timp, m-au acoperit hartiile!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Vroiam sa-i zic lui Mercedes de o perna electrica, dupa aia mi-am dat seama ca vin caldurile...
Aveti idee in ce conditii pot sa cer o reducere de program? Ma incurc cu drumul, ca la 2 nu am autocar, doar masina de corespondeta care poate sa fie plina (adica inca 3 salariati) si nu sunt obligati sa ma duca in Bucuresti, dar poate macar in unele zile ajung mai repede...
Andra-copil pictat pe fatza cu carioca de propriile lui manutze vrei?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

fran- chiar nu stiu nu am auzit de reducerea programului de lucru pentru copilasii mai mari de 2 ani. Eu stiu asa confor oug96/2003 pentru alaptat pana la 1 an si parca pana la 2 ani conform contractului colectiv daca e stipulat acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Una din revistele la care lucreaza sotul meu, DOMUS, va avea in luna iunie un supliment cu si despre copii. Au nevoie de poze cu copii frumosi(cum numai ai nostri sunt), in special de la party-uri pt kids, pictati pe fata dar nu neaparat. Daca vrea cineva sa ne trimita poze in vederea selectiei pt acest supliment, puteti sa-mi trimiteti PM si eu va voi trimite pe mail cuprinsul, denumirile titlurilor (un fel de structura viitorului supliment).

AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

OanaC, am vrut sa intru si aseara special sa te incurajez insa spre rusinea me nu am mai apucat. Ma rog din tot sufletul pentru voi sa treceti cu bine peste operatie si sper sa nu fie o experienta traumatizanta pentru Eva. Ea o sa uite repede, sunt convinsa- pentru parinti este mai greu pentru ca voi constientizati ce se intampla exact. Cat despre ai tai, nu-ti mai face acum atatea ganduri - probabil ca in egoismul lor se gandesc ca daca sunteti pe taramul tuturor posibilitatilor problemele voastre sunt nesemnificative.

Pengu - bine ai revenit! Mi-am permis sa scotocesc prin pozele tale si am vazut o mireasa foarte frumoasa, ca o regina, radiind de fericire! Iar Ben este un cavaler atat de frumos, recunosc ca am o slabiciune pentru baietii bruneti, cu ochii migdalati!

Elisor, ii vin foarte bine lucrusoarele, si sunt exact pe gustul meu! Verisoara lui Dan a nascut in martie, un baietel de 4.550g care acum e cat Patrick aproape. De ce iti faci tu atatea probleme inutile? Tu intotdeauna ai avut o vorba buna pentru fiecare si desi ma indoiesc ca nu a fost apreciata de persoana careia i-a fost adresata, sigur cuiva de aici i-au picat bine sfaturile sau gandurile tale! Eu am fost uimita sa realizez cate persoane ne citesc din umbra, mi-am dat seama de asta cand am vazut peste o mie de vizualizari la bozele de la botez pe care le-am pus doar aici!
Cum mai sunt bubitzele Biancai? si eu am avut o furunculoza destul de urata (imi iesisera vreo sapte buboaie pe picioare) si mi-a facut foarte bine un pansament cu o foaie de varza. A tras toata infectia in timp rapid! Pupici pentru Bianca, cred ca e tare agitata, stiu ca sunt si dureroase, mie cel putin imi dadeau junghiuri in tot piciorul, abia puteam merge.

Androix, iti trimit pe PM datele de contact ale unui baiat care ne-a facut si noua una - alta prin casa. E destul de ieftin si lucreaza bine zic eu. Am avut un nod in gat toata ziua dupa ce am citit patzania cu Filip. Asta sa fie o lectie pentru toata lumea, ca nu stim niciodata ce le trece prin cap nazdravanilor astora!

Myngirlice, viatza merge inainte, cu bune cu rele!Iar tu trebuie sa fi destul de puternica sa faci fatza tuturor incercarilor, mai ales ca acum esti mama si ai si mai multe responabilitati. Nu stiu cum a putut renunta atat de usor la voi insa sunt convinsa ca odata ce se va vedea singur va realiza ce a pierdut cu adevarat! Iti doresc sa treci repede peste aceasta incercare sa ai reusita in tot ce faci!

Nelia, am vazut poza cu Agata stirba, imi place de mor! Toti copiii stirbi au un farmec aparte. Cum a reactionat cand a vazut cate cadouri a primit pentru pierderea lui?

Laura , vroiam sa-ti spun ca m-am indragostit de Delia. E o scumpa si o delicata, din fiecare poza reiese asta. Imi place la nebunie cum tine paharul in mana si cum mananca. Principiile tale legate de ora de masa au dat rezultate! Eu n-am sa vad asa ceva la Maya. Imi dau seama ca e din ce in ce mai sclifosita si mai incapatanata. Si cel mai rau isi da in petec cand sunt straini de fatza iar eu pur si simplu nu mai stiu cum sa reactionez.
Sa-mi spui si mie ce tratament homeopat v-a prescris.

Mercedes, am vazut prin piatza tot felul de halate si capotzele care mai de care mai pufoase si mai frumoase. Eu cred ca oricand iti e de trebuinta unul, sa ne spui ce ai luat in final!

Bea
, ce titirez ai tu acolo in casa! Filmuletzul e numai bun de pus la concursul de la pampers!

Revin...

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput