Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 8
fran spune:
Salutari de la Ploiesti !
Oana_C-si eu ma rog pentru Eva si voua va urez multa putere. Nici nu-mi imaginez cat de greu trebuie sa va fie...
In legatura cu rudele tale eu zic sa nu uiti cum s-au purtat si cu prima ocazie sa te arati la fel de interesata de ei.
Mai aveam ceva de zis dar sunt nauca de oboseala. Ieri am ajuns mai tarziu acasa, s-a mers naspa de la Otopeni spre Victoriei si in plus URLA muzica in autocar. I-au zis soferului de doua ori sa o dea mai incet si doar a schitat gestul ca o da
. Pe de alta parte sunt si colegi care nu incearca sa doarma si fac galagie...De ex, daca aduc film soferul nu mai pune muzica(de fapt europa FM -"drum cu prioritate"
), sonorul e dat mai incet in schimb se comenteaza in gura mare ce se intampla in film...
Iepu' e suspect de linistita, se bucura cand ma vede dar nu mai e disperata ca in prima zi sa nu ma lase nici la baie singura. In schimb mi-a zis mama ca in timpul zilei(mai ales dimineata) se duce uneori la bucatarie(acolo ma duceam eu sa mananc si o lasam cu ei), se uita daca sunt pe acolo si apoi se aseaza pe jos pe hol(adica se intinde pe burta) si sta asa...Cam la fel ca figura pe care o fac unii copii cand tipa de nervi, doar ca ea nu zice nimic...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
Elisor ce ti-oi fi pierdut tu noaptea nu pricep...mai bine mai visai ceva frumos...
Vai ce ma mananca rotile la masina sa vin si eu la targul ala ...caut ceva accesorii de decor pentru camera Deliei de la Miniblu si sigur aduc aia...aici au niste preturi de nedescris...cu vreo 50 ron mai mult decat pe site-ul lor si cumulate la ce vreau sa iau sar de 300...
Dar sa-mi spui cand vine Anca si cum va intalniti ca poate ma arunc si eu ...400 km chiar nu mi se par un capat de tara...imi ia cam 5 ore si stau si eu 2 zile...intr-un we,daca nu mi-oi putea lua concediu...
A... si da-mi si mie reteta cu administrarea medicamentelor... ca nu ma pot pune cu nebuna cand o apuca...
Simona ce pot sa-ti spun decat "somn usor Dragos"... se va acomoda intr-un final...si o sa mai fie un pic de consum psihic cu reacomodarea dupa we ca sta cu voi 2 zile...dar trece si creste mare baiatu'...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simona_filipas spune:
Elisor in 24 ma intorc la munca in cazul in care nu gasesc altceva intre timp.Dar si acolo ma asteapta cu surprize surprize asa ca mi-e lehamite de tot si sincer pentru servici n-am nici chef si nici putere sa ma mai consum.Sunt curioasa de mor ce metoda a gasit Dan de a-l lasa linistit pe Andreas la gradi.As fi dispusa pentru copilul meu sa incerc toate metodele posibile si imposibile numai sa nu-l mai vad suferind ca un caine.
Mai vroiam sa-ti spun ca pentru mine am gasit cea mai buna metoda de a slabi.Asta ca sa mai fac si eu haz de necaz.De luni pana azi am slabit trei kg.Ma mai intreaba Vasi seara "tu ce-ai mancat pe ziua de azi?" si abia atunci imi dau si eu seama ca de fapt am uitat
Fran
pentru Iepu mic.Of ce-o fi si-n sufletelul tau.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
loreen spune:
Fran chiar ma intrebam ce-o fi in sufletelul ei cand dupa doi ani de stat cu tine,dintr-o data se limiteaza la cele cateva ore pe care le mai apuca seara... daca pentru noi despartirea pare ingrozitoare care avem un neuron in fatza lor,d-apai pentru ei imi imaginez ce dimensiuni ia...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
oanaC- un gand bun si de la mine si fie ca sa va intoarceti cu bine si repede acasa de la operatie
elisor- n are sens sa te superi pe nimeni, eu m am obisnuit cu asta. Inafara catorva fete nici mie nu mi se raspunde. Intr un timp m am suparat si n am mai scris dar mi a trecut. Asa ca , capul sus . Cum merge slabitul? mie mi din ce in ce mai greu dar continui
Fetele dati mi idei ce pot sa i iau soacrei mele de ziua ei aprox 67 de ani nu stiu cat are exact- va rog azi sa mi raspundeti daca stiti ca maine e tarziu, plecam la ei.
gabitzam spune:
Mercedes, ce fel de femeie e soacra ta? E de la oras, de la tara? Ceva de imbracat, o esarfa, o geantacosmeticale, ceva pentru casa? Nu-mi dau seama.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Mercedes,din copilarie imi amintesc ca de cate ori mergeam la bunici, mama cumpara sal(ceva tricotat de lanita,gen triunghi...nu stiu daca ai inteles ceva),papuci de stat in casa imblaniti sau ceva usor pentru micile excursii ale bunicii prin curte.Daca sta la casa un sezlong comod pentru a sta afara la aer curat......mi-au cam pierit ideile dar ma mai gandesc.Acum depinde si de cat puteti investi.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Cloreta spune:
OanaC. va tinem pumnii, sa va ajute bunul Dumnezeu sa fie totul bine, nu te incarca negativ cu alte probleme, gandeste-te la ce e mai important in clipa asta. Suntem alaturi de voi
Beatrice, e demential Alex, cata mobilitate are, am pus de doua ori filmul. Iar la farfuria aia
, sa ma mai uit inca o data ca mor aici.
Pengunica, bine ai revenit! Ia sa nu mai chiulesti atata, am observat ca sunt multe mamici care mai citesc din umbra si nu spun nimic.
Androix, mai ai sa muit mobila, aui uitat?:)) Doamne ce putin mai ai, incep sa am emotii, poate mai sta pana pe 26![]()
Cornelia, au spus deja fetele care cum ce pozitie are fata de palmute la fundulet, eu una i-am atins pampersul de vreo doua ori dar ca sa ii arat ce inseamna na na, altfel nu stie ce e aia bataita. La mine nu tine chestia cu asezatul la vreun loc anume pentru ca nu sta, poate am sa mai exersez asta cu ea, altfel ii explic cand face ceva aiurea de ce nu e bine/frumos si in plus pe strada ii vorbesc tot timpul despre cum trebuie sa se poarte pentru ca am in ochi multe exemple de copii nazdravani cat stam afara.
Monu, succes la gasit bona! Aaaaa cu povestile am observat de vreun an ca sunt trunchiate si folosesc un limbaj nepotrivit, au iesit pe piata tot felul de carti, cu povesti consacrate dealtfel, cu un continut dubios. Totusi la noi are succes Scufita Rosie din cauza papusilor de manuit, la faza cu pac pac vanatorul lupului nu realizeaza ce se intampla de fapt pentru ca nu i-am spus ca ar fi patit ceva rau. In viziunea noastra lupul o pupa pe scufita si vanatorul pe bunica
. Haios e cand incepem si noi sa mai batem campii si ii spunem ca scufita ii ducea bunicii placinta si o bere si alte asemenea:)))
Elisor, sa nu pleci ca te gasim oricum! Esti foarte sensibila si calda dar nu te mai necaji si pentru faptul ca nu iti raspunde toata lumea careia i te adresezi. Cand sunt multe mesaje poate mai scapa cate ceva incercand sa raspunda la toata lumea.
TDI, gata esti soferita in toata regula
. Pentru mine condusul la femeie e o mare independenta, iti da multa libertate in miscare ( pe care eu nu pot sa o capat). Feliciatri!
Simona, tinem pumnii pentru ziua asta a lui Dragos!
Gata, fug si eu la treaba ca e 11
va pupacesc
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
Mercedes spune:
gabitzam, simona- e dintr un orasel mai mic din jud. mures. Nu prea ii plac cosmeticalele dupa cate am vazut i am tot dus de 11 ani si mai mult stau ne incepute decat sa le foloseasca. Sal si din astea are. Sezlong ar fi buna ideea dar ar tb sa iau doua si pentru socru.
Asa ca idee m am gandit si eu la un trening de casa ca degeaba ii iau bluze, fuste chiar si rochii nu le prea foloseste din pacate.
elisor spune:
Andra mi-am dus aminte...Bianca are o motocicleta pe 3 roti mostenire de la frate-su si uite ce face cu ea aici, inca nu ajunge la pedale si cred ca inca cel putin jumate de an daca nu mai mult. Dar depinde si de copil si de model.
Eu o sa-ti trimit picturi faciale, vrei doar cu picii nostri sau merge si Andreas?
Cornelia am reusit sa vad in sfarsit pozele tale, ai reusit sa prinzi ipostazele foarte fain (nu stiu de ce spui ca nu esti un fotograf bun), joaca in curte, cum stau toti dragalasi la masa si papa (e chiar un tablou frumos), apoi isi beau suculetul ca la un suedez party, parca stau cu un pahar de bere si schimba cate-o vorba. Dar ce pozitii haioase are Stefan, mi se pare ca are multa mobilitate de poate sta asa cu piciorusele. Sunt tare scumpi toti, le-am admirat tinutele, e o incantare sa vezi atatea copii la un loc pe care-i si cunosc.
Mi-au ramas pozele de-acasa de vazut.
Oana din C-ta tot vreau de cateva zile sa te sun, dar imi amintesc tot dimineata cand tu esti la servici, ca seara la mine e balamuc si uit complet...cum mai este Alex cu acomodarea la gradi, tu la servici, nimic nou, asa cum le-ai lasat acum 2 ani?!
Mercedes
multumesc! Cred ca am ajuns sa pun la suflet toate nimicurile, dar ma tratez
.
Ai putea sa-i cumperi ceva de imbracat, ar fi numai pentru ea, daca ii place sa fie aranjata atunci ai putea o bluza frumoasa, daca e genul "la varsta mea ce-mi mai trebuie..." atunci ar merge ceva pentru casa, stiu eu, vreo tigaie de calitate (sa nu mi-o dai dupa ceafa
), vreun asternut de pat, ceva ce are nevoie zilnic, ca n-as opta nici pentru ceva de agatat pe pereti...nu stiu, mai ma gandesc, poate au fetele idei mai bune.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"