Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 6
monu spune:
Oana o sa ma rog pentru Eva sa iasa totul bine. Multa sanatate.
Azi am fost la agentie pt bone. am azut 3 doamne dar... mai cautam.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Margott spune:
Iar am ramas in urma cu urarile, dar sincer nu mai imi ajunge timpul!
Asa ca incep! Va rog sa ma scuzati pentru intarziere.
La Multi Ani ALEX, STEFAN, LUCA, ROBERT, PATRICIA, RARES, ALYSSA, ANA MARIA si DAVID!
Sa cresteti mari si sanatosi!

OanaC Domnul sa aiba grija de voi! Multa sanatate va doresc!
http://community.webshots.com/user/arcultro
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by ioanailincam
Bea - ce tare e Alex! De unde a invatat sa se dea peste cap?
pai noi mai facem exercitii de fitness in casa pe saltea si i-am aratat cum sa faca odata ca m-a vazut, si de-atunci a repetat figura.. Pentru el este de fun...
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
Oana_C, si eu intrasem sa va spun ca sint miine cu sufletul si cu toate gindurile mele bune linga voi. Sanatate, operatie usoara, tarie multa si sa va intoarceti cu bine acasa. Va pup si va imbratisez cu drag, teama si multa, multa speranta ca totul va fi bine.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
patriciaRO spune:
onixone, pai azi am facut o fripura de purcelus, numai carnita, am impanat-o cu tot felul si am umplut-o cu patrunjel amestecat cu sos de maioneza cu cartofi, broccolii, morcovi, conopida si am dat la cuptor. Alex a papat legumele noi restul...
uite: CARNITA
Canita aia e relativ bunicica. Alex acuma bea mai mult cu paiul.. dar ii place foarte mult castronasul.. Si am luat 2. In caz ca ii mai pun si altfel de mancare... Plus ca sunt si ieftinute si tare practice...Are dedesubt un picior ca sa stea mai ridicat... Ai remarcat, nu?
Teddy, da, sambata la mare 8 km cu bicicletele si duminca intr-un parc mare la plimbare.. pana acolo tot asa cu bicicletele. De-asta am lipsit! pup ca ai remarcat!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Oana C ma rog pentru operatia de miine, sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine si sa va intoarceti cu vesti bune. Sanatate multa Evei.

patriciaRO spune:
Oanac_C, suntem alaturi de voi. O sa fie bine ai sa vezi.. Pupam! si multa sanatate!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Androix spune:
OanaC, Doamne ajuta! Ai incredere in Dumnezeu si totul o sa se termine cu bine!
Frate da mare cuib imi mai fac
trebaluiesc de ore bune si nu se cunoaste mai nimic...
Acum ma bag la culcare.
Trei sferturi de bagaj e gata. Mai am de rezolvat niste treburi administrative si de spalat una alta.
Cornelia, si eu il mai altoiam pe Filip la pampers, mai ales cand imi cara picioare in burta. Ultima data a fost destul de curand, nu cred ca sunt mai mult de 2 saptamani si cum se intampla sa il schimb n-am mai nimerit pe pampers. Picioarele in burta au incetat cand l-am plesnit dar apoi am plans cred o ora aducandu-mi aminte cat a fost de mic cand l-am adus de la maternitate si mi-am jurat ca nu mai dau in el. Sper ca de-acum e destul de mare sa inteleaga si altfel atunci cand greseste ceva. Iar eu sunt datoare sa caut metode sa-l fac sa inteleaga. E rau si pentru copilasii nostri si pentru noi. Sper sa reusesc sa ma tin de promisiunea pe care mi-am facut-o.
In rest pe subiectul respectiv nu merita sa cititi ca va enervati. Au ajuns la niste interpretari si niste rastalmaciri de mai mare jena. Sunt multe mame perfecte pe forumul asta care cersesc cu toata fiinta lor o statuie de aur pe pagina principala a DC-ului, dar pana si eu care sunt o mare razboinica
am renuntat sa mai duc vreo batalie la "parintii intreaba"...
Hai sa aveti o noapte linistita, ma bag in pat ca ma dor toate alea.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
monu spune:
ati intrebat de piciorul Alexiei. nu stiu ce sa cred. inca se mai vaita de durere. o sa mergem la dr sa vedem.
Azi am incercat sa ii citesc o poveste din seria povesti nemuritoare si mi-a fost greu sa o citesc. Trebuia mereu sa schimb cuvintele pt ca se pomenea de
- animale terorizate,
-omor-sa ii stinga viata',
-sa ma napustesc asupra ta,
- urlete', ''furios', ''infiorator'.
maine ma duc sa caut o carte cu povesti pt copii mici ca asta nu imi place.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
mynicegirl spune:
Oana C succes la operatia Evei si ai sa vezi ca totul va fi bine si te asigur ca asta e mult mai usoara ca cea la ochi(ca risc vorbind), caci nici o operatie nu e usoara. Fi fericita ca exista tehnologia si aparatele care sa ajute sa se faca bine copilasii.
Am citit cu magazinasul dar nu am retinut cine vrea sa il deschida, este o idee buna numai ca ce am constat eu diferenta socanta in romania sunt serviciile, adica vanzatoarele alea cu o atitudine nesimtita care vorbesc la telefon cand eu astept si sunt dispusa sa cheltui bani in magazinul respectiv, sau cele care daca cer 3 perechi de pantofi sa probez ma intreaba in sila inaite sa se duca sa caute ce le cer "sunteti sigura ca vreti sa cumparati ceva?".Si nu e vina celor care au magazinul ca nu se vinde marfa. Plus atmosfera, si din cate am constat eu sunt multe magazinase cu haine pentru bebelusi acolo dar cu hainte si papucei pentru copilasi de 2-4 ani, mai ales baietei nu prea sunt. Hainute de fetite se gasesc mai multe si mai variate. De exemplu sici si stiu ca si in us sunt niste locuri Factory outlet se numesc unde se vand lucuri de firma reduse, care le iau aia direct din fabrica si ori sunt modelul de anul trecut ori cele facut ein pus, ori uneori cele din colectia noua.Aicide exepmplu sunt facute in indonezia, majoritatea, si cu 5 doalri iei un tricouas sau rochita gap sau old navy sau childrens place de astea si frumoase.
Nelia felicitari pentru dintisor, lasa ca pana cad toti incep sacreasca la bebe mic si tot o sa ai dinitsori inca multi ani de-acum incolo! si eu sunt de aceeasi parere cu bataia, si in plus daca e data prea des palmita respectiva nici nu mai are semnificatie, si nu mai reactioneaza la fel, aia cu bataia e rupta din rai cred ca e spusa sigur d eun barbat(catot sunt ei vinovati de toate). Ai mei nu m-au batut decat am laut cred ca 3 palme in viatamea, si cand eram mica vreo 2 bataite dar le-am meritat pe deplin si efectul nu a fost durerea(care nu era aa mare) cat rusinea si pe care am simitt-o si nici nu am mai facut, caci am stiut ca am gresit mjor daca ai mei au trebuit sa fac asta.Eu cam tip la caterina uneori ca ma enervez(si eu sunt cam colerica) si imi pare rau in secunda urmatoare cand ea se uita asa la maine cu o privire jicnita si vine sa ma ia de gat sa ma pupe plangand, mai mare lectie nici ca nu imi poate da!
Ma duc s ainvat ca azi mai este si maine am examen, cred ca am sa il pic cu succes. Mersi ca va ganditi la mine si va pup si eu, am plans cand am vazut mesajele voastre si cat de dragute sunteti cu mine, chiar daca aveti si voi problemle voastre.