Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 4
nelia spune:
Onixone, eu am tinut dupa ce am nascut-o pe Agata si alaptam inca. Am inceput de cind avea Agata vreo 10 luni cred si am tinut vreo doi ani. Dar in primele 6 luni am slabit 14 kilograme (faza I), in urmatoarele alte citeva luni inva vreo 8 (tot faza I) si apoi am trecut la faza a II-a, cea de intretinere, care este intr-adevar un mod de viata si pe care o respect in mare si acum. Pur si simplu nu mai pot minca altfel. Nu am mai pus nici un kilogram la loc, decit in momentul in care am inceput sa iau in greutate cu Tudora. Si tot cu Montignac voi slabi si dupa ce il nasc si alaptez pe al treilea.
Uitati-va la www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070509&ctime=115505/" target="_blank">stirbuta mea mea!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Cornelia spune:
Citesc cat de oripilate sunt unele mamici despre o palma data copilasului sau si mai si despre palme incasate de la el. Eu recunosc, ii dau prea multe palmute lui Stefan
si probabil, in stransa legatura cu asta primesc palme, sunt muscata si ciupita zilnic. Chiar nu stiu cum sa procedez cu el. Nu stiu cum sa ii mai explic sa nu loveasca si in acelasi timp, nu ma pot opri sa nu il lovesc si eu, la randul meu. Mereu imi promit sa fiu mai calma si sa nu reactionez sub primul impuls, ca doar nu trebuie sa imi pun mintea cu el
.
Ma gandesc de mult la asta, dar acum am citit un subiect pe DC.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Si eu am tinut Montignac. E singurul care a functionat la mine. Am slabit vreo 5 kg. Doar ca in mom. asta nu am vointa sa ma apuc de el si sa renunt la dulciuri, paine, cartofi, paste...
Va pup,
poze
ioanailincam spune:
Bea - ce tare e Alex! De unde a invatat sa se dea peste cap?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
onixone spune:
ohoooo...canada e la maneca scurta.Super dragutza fara un dintzisor.
chestia interesanta cu regimul asta este ca si sotzul vrea...ca ma tot intreaba cand incep.Una din doua ma gandeam...ori vrea ca eu sa slabesc odata...ori vrea si el, si l-am intrebat si a zis ca vrea si el ca apus burtica.
tdy: din cate am inteles din ce a scris Cristina(mynicegirl) nu se despart ci doar nu se casatoresc...(sper sa fie asa cum zic eu).ma duc sa recitesc!!!sa speram ca nu e cum zici tu.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
Cornelia spune:
Iar am scris cat pt. o luna.
Masinuta cu pedale (tractor) are si Stefan de putin timp. Nu pedaleaza, dar da din picioare
si e incantat. Stiu ca dupa doi ani pot invata sa pedaleze. Maria a invatat putin inainte de 3 ani, dar am cunoscut copii care pedalau putin dupa doi ani.
Nelia, emotionant momentul cu dintisorul! Ce trece timpul! Si eu ma uit la MAria si nu imi vine sa cred cat de repede creste.
Va pup,
poze
onixone spune:
tdy: am recitit ce a scris Cristina.Imi pare rau de tot, sicer mai ales ca parca sunt batuta in cap si citesc printre randuri.Poate ar trebuii sa rectific mesajul catre Cristina .....
f***le mama lor de barbati !!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
loreen spune:
Am venit acasa si mi-am gasit mandra mucilaginoasa toata...a racit...a fost cu taie pe malul marii si cum aici vantul este generos a furat-o si Delia...o paste o baie fierbinte total indicata la pielea ei si o frectie zdravana...
Furata de cugetari profunde azi
,am uitat sa va spun ce-am patit cu ea aseara la culcare.Spalata,rujata,crem-uita( ca sa nu ma pauzeasca)ii dau laptele i hai la nani ...ii spun sa-si scoata degetu din gura...pai atata mi-a trebuit... a jelit in somn strigand dupa tac-su o ora jumate...eu lucram in bucatarie...m-am dus la ea satula de miorlaiala, am luat-o in brate ea nimic...isi tot plimba degetul pe langa gura si plangea "tati Paule"...am vrut sa-l chem acasa ca era in control,dar am cedat si i-am dat voie sa-si suga degetu... a adormit spontan...
Beatriced este mortal Alex cum se tumbaie...apoi dansul betivului este si mai si...ce mare s-a facut ...si mi-au placut ciorapeii cu model pe fund...
Flori ca uitasem azi sa-ti zic...mi-a dat Decaris acuma,cate jumate de comprimat de 50mg pe saptamana,timp de 4 saptamani...am fost si la plafar sa-i iau dovleac si catina,o colega mi-a adus miere de salcam facuta de albinele ei pe care evident am uitat-o la birou, ca sa-i fac amestecul povestit de Raluca...nici nu mai stiu ce sa zic ...ca-s satula
Nelia apai io ce sa mai zic ca astept din zi in zi sa-i vina menstruatia Biancai...de cate ori intra in baie si ma striga disperata imi zic gata "s-a dus naibii linistea mea cea de toate zilele"...
Sa dea DD sa-i creasca dinti sanatosi la loc...
Cornelia aici m-ai inchis,x si 0...pedeapsa mi se pare ce-a mai buna ...pentru foecare palma 5 minute departe de lumea dezlantuita,iar pentru muscaturi 10 minute...eventual intr-un loc unde sa nu aiba acces la privirea ta sa caute indurare...
Bai cand o sa fiu in stare sa scriu doar un rand ma imbat...draq parca am xerox la degete...nu se mai termina cartusul...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Va mai aduceti aminte cind ma plingeam de frig si zapada!?! Ei, acum ma pling de caldura. Nu e cald, e foarte cald! Sint 27 de grade, nu adie nici macar un firicel de vint, daca iesi un pic afara ai senzatia ca te sufoci! Dar in casa e inca bine, e racoare si umbra! Acum le instalez fetelor piscina in curte, daca gasesc si dopurile pe care le-am pus bine asta toamna...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Nelia si aici e gretos de cald...mai bate si vantul ca nu destul imi amesteste caldura creierii,tre sa-i si mixeze...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"