Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am citit...

Cristina, am ramas fara cuvinte!!! Ma gindesc si revin daca gasesc ceva ce-ti pot spune... Nu pot decit sa-ti spun ca-mi pare tare, tare rau! Poate ca totusi nu e timpul pierdut, poate ca s-a speriat, poate ca... eu inca mai apar cuplul, inainte de a ma gindi la ceva care te-ar ajuta sa faci fata situatiei. Sint trista!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, are cineva masinuta cu pedale pt copilasi? Se joaca cu ea? E potrivita pt 2 ani? Ma tenteaza sa-i luam ceva de genul asta lui Dragos cu ocazia zilei lui! Voi ce le-ati mai luat la pitici pt aceasta zi? In afara de hainute...

AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

SI inca ceva! Una din revistele la care lucreaza sotul meu, DOMUS, va avea in luna iunie un supliment cu si despre copii. Au nevoie de poze cu copii frumosi(cum numai ai nostri sunt), in special de la party-uri pt kids, pictati pe fata dar nu neaparat. Daca vrea cineva sa ne trimita poze in vederea selectiei pt acest supliment, puteti sa-mi trimiteti PM si eu va voi trimite pe mail cuprinsul, denumirile titlurilor (un fel de structura viitorului supliment).

AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Andutzy: Alex are o tricicleta, o basculanta cu pedale...si nu pedaleaza la nici una.Se mai suie pe o motocicleta cu 4 roti cu baterie, la care nu tebuie sa faca altceva decat sa apese pe buton.La celalalte nu pedaleaza.Du-l prin parc si vei daca sare la tricicleta altui copil si pedaleaza, daca nu va invatza.
Alex al meu da doar o data din pedale si se plictiseste.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Cristina:eu am trecut prin asa ceva cu rochia de mireasa in dulap.Acum rad mult si bine dar eu am suferit 3 ani dupa el.Noi ne-am si despartit atunci ceea ce nu e cazul la tine.Acum rad cu mama cum stateam eu cu rochia de mireasa in dulap si sufereeeaaammm...si ne povesteam unei alteia de filmul ala in care tipa trebuia sa se marite si nu o face si sta imbracata cu rochia de mireasa jos in sufragerie ani de zile....era batrana deja...si radeam cu gura pana la urechi.De atunci pana acum am mai fost maritata o data. a durat casnicia 3 saptamani, dupa care ne-am separat.Tipul era dus de acasa oricum si cred ca a fost ca o razbunare pt mine pt celalalt.Acum sunt bine maritata si cu copil.Noi ne-am cunoscut aici si mi-a propus o data cand impacheta rufele(parca il vad)sa ne casatorim desi ieseam de 2 luni(ne stiam de vreo 2 ani). am facut-o printre altele si pentru acte dar eram bine merci si fara ele.Si uite asa actele nu se rezolva si am ajuns maritata a doua oara...bashca faptului... cu copil.Am parte de un sotz iubitor si tare dragalas chiar daca e din partea moldovei(stii ce se zice despre constanta si moldoveni) .Eu mai fac si haz de necaz, nu e cazul sa suferi zic eu...viata merge inainte ca si pana acum.Suferi si mai ales esti ranita in orgoliul propriu, stiu cum este...dar capul sus si nu-i da importantza.Important
e sa fi sanatoasa si fericita alaturi de copil si barbatul pe care il iubesti.Atat canteaza fericirea.

Nu ma pricep la cuvinte drept dovada ca am facut finantze, fetelor daca nu am zis bine nu aruncati cu rosii, stiu ca sunt printre noi niste oratoare de clasa intaia care ar putea da clasa la ceea ce zic eu.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani Olivia! sa fii iubita si fericita!
La multi ani David-Mihai! sa cresti mare si sa fii sanatos!

i-a uitati aseara ce facea Alex in lipsa mea. Eu eram la sala...

http://piticii.multiply.com/video/item/25

Am ras cu lacrimi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

mynicegirl, mai imi pare sincer rau.. Cum asa dintr-o data? Dar nu era deja stabilit? Adica omul se schimba peste noapte? Offfff, putere multa sa treci peste asta!

Nelia, off, ce aiurea. Sarcutza.. pupam sa treaca supararea!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Bea: pai aseara dupa ce i-am dat lui alex un biscuite dulce cu ginger(gingerbread) cand am fost la cumparaturi asa facea si el prin casa...numai ca nu facea tumba doar sarea pe canapea sus in capul lui taica-su si sarea de pe canapea.NU l-am vazut niciodata asa aventurier am ras de am murit si noi aseara.Nu l-am putut filma ca nu mai aveam baterie daor i-am facut cateva poze.Super simpatic Alex al tau, asa se invarte si copilul nostru.TZin sa iti spun ca....dupa ce i-am vazut castronul lui ALex ala verde broscutza...atata de mult mi-a placut si mai ales cum manca Alex placinta dinea...si i-am gasit la Ikea si am cumparat si eu lui Alex.Deci 2 Alexi cu farfurii si canitze la fel.
Ceva nou in domeniul bucatariei.

Fetelor a tinutz cineva dieda Michel Montignat?Este mai mult un regim de viata?Matusa mea dupa a doua sarcina a ramas grasa(asta e adevarul) si acum face dieta asta(este o carte care trebuie citita- se citeste foarte usor, intr-o zi daca vrei) si a slabit 7 kg si ceea ce este misto este ca exista si faza a doua cea de intretinere(de aceea zic ca e ca un stil de viata)NU MAI PUI KG INAPOI.
E un regim disociat dar nu cel care il stim cu totii(o zi carne, o zi branza etc...) se bazeaza pe metoda de a nu amesteca lipide cu glucide sau parca asa ceva.A i

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao. la mine-n cap e o varza de varza...de cateva zile parca plutesc desi in realitate mai mult ma tarasc, deci plutesc tarandu-ma pe jos sau cam asa ceva...trebuie sa ma mobilizez naibii sa merg la doctor ( deci primesc suturi in fund mobilizatoare...nu dati prea tare!), cred ca am probleme cu inima.
in rest ma bucur tare ca aveti limbarnitza ca sa am ce citi, imi pare rau cand aud de probleme si necazuri si as face orice sa pot ajuta cu ceva.
Cristina (mynicegirl), imi pare foarte rau dar sper ca nu e totul pierdut si poate reusiti sa va impacati! am trecut si eu prin ceva asemanator insa nu erau copii la mijloc si imi permit sa-ti dau un sfat, indiferent de cum vor evolua lucrurile de acum inainte - in bine (sper) sau in nimic - cere-i explicatii! ai nevoie sa stii de ce va despartiti ca sa poti merge mai departe, sa-ti pui ordine in sentimente si in viata...mi se pare ca nu ti-a spus concret care-i problema. Succes sa iei examenul!
Elisor, un si tie ca sa treci peste probleme, nu uita ca suntem aici daca vrei un umar...poate pentru tine nu esti o companie placuta intotdeauna insa pentru noi DA!
Olga M, ma bucur ca ti-au placut pozele...hai ca mai e putin, Europa va asteapta! ce vizitati in Franta? eu imi doresc tare mult sa vad valea Loirei cu castelele...poate la anul. cat despre intrebarea ta, juniorul e ala brunet si bronzat, celalalt tuns periutza e cumnatu, adica prietenul sora-mii. M-am speriat de cazatura Mayei, bine ca n-a patit nimic!
Fran, nasol cu naveta... eu am facut un an si ceva naveta 150 km (dus-intors) si nu aveam transportul asigurat, tot asa ma trezeam la 5.30. Tinem pumnii sa-ti mareasca salariul asa cum iti doresti!
Androix, bine ca ati rezolvat cu tevile...si bagaju' gata-i?. Cat despre Filip, cred ca a fost o lectie gratis nepretzuita faza cu geamul...
...si mie mi-e frica de mor de asa ceva, am desfiintat scaune/masuta din terasa ca nu cumva sa se urce pitika intr-un moment de neatentie si ma gandesc serios la plase de protectie sa inchid balconul de la camera ei...aveti idee daca exista asa ceva?
Andutzy, nu cred ca merge inca masina cu pedale, parca dupa 3 ani invata sa pedaleze picii...dar daca are si suport pentru picioare si bara/maner sa-l impingi atunci da. noi i-am cuparat Alyssei bucatarie, initial n-a bagat-o in seama dar acum sta si juma de ora si roade destoinic toate oalele si ustensilele de la ea! ce puteti sa-i luati...depinde de preocuparile copilului...lucruri mai mari, asta daca aveti spatiu acasa, ar merge un tobogan, casutza, piscina cu bile; sau o bicicleta adaptata ptr varsta lui dar care sa o poata folosi si mai tarziu.
Pengunica, bine ai revenit! spor la scris!
Simiena, asa scurt?...mai povesteste-ne despre Elian!
Gustaaaaaaaaaaaaaa, ce faci? baga un rand aici sa stim de tine.
Oana C, am inteles ca maine e operatia, Doamne ajuta sa mearga totul usor si bine si sa se refaca micuta Eva...suntem cu sufletul alaturi de voi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI DAVID-MIHAI!

Haideti ca dau o , azi am fost iar la plimbare cu masina si am depasit un camion! (ma rog, statea pe loc, dar tot depasire se cheama)...pana acum aveam in palmares o carutza si vreo 3 biciclisti. Sambata s-a socat maica-mea ca am mers toti la un centru comercial la vreo 20 km de casa, pe SS13 - una dintre cele mai circulate strazi din nordul italiei si am condus eu, ea credea ca nu stiu sa conduc defel!

uitam...
Nelia, felicitari pentru primul dintzisor lipsa! cred ca e la fel de emotionant ca si primul care creste...eu n-am dormit toata noaptea de emotie cand i-a iesit Alyssei primul dinte!
Mikyyy, si pe mine ma bate gandul sa fac o activitate proprie insa sunt bata la capitolul initiative si nici n-am curaj sa ma arunc, sa zicem ca nu-s genul pionier, daca ar fi o chestie deja implementata ca sa ma ocup atunci da. Oricum, iti doresc succes, poate mai devreme sau mai tarziu faci pasul!
Simona, cum a fost azi la gradi? nu-ti fa griji cu mancarea ca nu pateste nimic daca sta putin la regim, o sa-si revina peste cateva zile, insa are nevoie de timp ca sa "digere" schimbarea asta importanta din viata lui. si curaj!
Monu, zic si eu ca fetele, gaseste-ti un ajutor, o bona, o prietena, cineva...oboseala se aduna si greu mai scapi de ea.
Beatrice, tare simpatic Alex! ai chiulit zilele astea de aici, ati fost plecati?
Cloreta, bikini party zici? dincolo de impactul tarifar, o sa va amintiti de faza asta mult si bine...am ras cu lacrimi, e super!

Album Alyssa

Mergi la inceput