Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 27
Cornelia spune:
Laura, si eu care ma gandeam ca ati iesit la plimbare azi! Iar eu ratez din cauza de picior scrantit.
si sanatate!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:
Cornelia slabe sanse...si Oana e racita cu tot cu Alex...asa ca suntem fumei casnice si la locul nostru...doar Delia a iesit cu tac-su...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Inainte sa mi se lichefieze neurounul si sa-l suflu pe nas
LA MULTI ANI MAMICUTELOR ... sa aveti o zi pe cinste asa cum meritati... 
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mygirl spune:
LA MULTI ANI FILIP STEFAN! sa fii sanatos si sa ai parte de o copilarie si o viata frumoasa impreuna cu surioara pe care o vei cunoaste in curand!
La multi ani Leon Stefan!
imi cer mii de scuze ca n-am mai scris de atata timp si am lipsit de la urarile de "La multi ani " ale copilutilor nostri. Am fost alaturi de voi in fiecare zi, dar pur si simplu am cazut atat de rau in butoiul cu melancolie ca n-am putut sa ma atig de tastatura. M-au coplesit lunile astea in care am fost fara jumatatea mea, am ajuns la capatul rabdarilor si puterilor. Alexandra a inceput gradinita, in fiecare dimineata mi se rupe sufletul cand o vad cum plange si alearga dupa mine. Stau cu lacrimi in ochi pana sun sa aflu ca e bine, se joaca, mananca sau doarme. Spre binele meu am fost luata ca din oala si chemata la serviciu din 2 mai (asa am semnat pe cererea de CIC, ca ma voi intoarce la aceasta data) si imi trece timpul mai usor. La ora 15 (ca am program redus) o iau pe Alex de la gradi si pana a doua zi nu se mai dezlipeste de mine. De 3 saptamani de cand a inceput are muci incontinuu, tuseste dar in rest mananca bine, doarme si are extrem de multa energie. Nu mai vreau sa ma plang, sunt aici fete cu adevarate probleme. Sa dea DD sa fie puii nostri sanatosi ca altceva nu mai conteaza.
OanaC, felicitari ptr reusita operatiei si pentru o fetita atat de curajoasa. O pupam pe Eva si ii uram refacere rapida si usoara.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
nelia spune:
La multi ani, Filip Stefan!
La multi ani, Leon Stefan!
Oana_C, imi pare rau pentru ce vi s-a intimplat si vi se mai intimpla inca. Intr-un fel ma asteptam sa ajungi la nemultumiri, pentru ca nu cred ca e diferenta mare intre spitalele de la voi fata de cele de aici. Sint ca niste robotei, asta au de facut asta fac... nici prin cam nu le trece ca pentru un copil atit de mic trebuie sa doarma mult ca sa se refaca. Eu nu am stat in spital nici macar o noapte, dar am stat la urgente de citeva ori cite 8-9 ore si am putut sa vad multe lucruri ciudate si strigatoare la cer. Un singur exemplu iti dau, chiar de la inceputuri, eram cu Agata in brate aproape lesinata si arzind toate (avea peste 40 de grade - infectie urinara, care se depisteaza imediat printr-o simpla analiza rapida de urina) si am stat 8 ore (!!!) pina am intrat la un doctor rezident, unde am mai stat inca o ora, intre timp ii scazuse si ii crescuse la loc febra tot la peste 40, acesta a venit, ne-a intrebat cite in luna si in stele, a scris tot in dosar (ca doar acesta era mai important decit copilul), a mai venit un rezident, apoi vreo doua asistente (fara sa faca nimic nici unul decit sa adune date pentru dosar) si ne-a lasat sa asteptam in continuare doctorul. Agata adormise in brate la mine si, desi nu ii faceau nimic, veneau mereu infirmiere, una ca sa-i verifice temperatura desi nu trecuse nici un sfert de ora de cind i-o luasera, alta sa-i schimbe pampersul, alta sa ne intrebe daca a mincat (dar nu ne-a dat de mincare) si de fiecare data o trezeau. Dupa 8 ore petrecute in sala de asteptare, dupa alte 2 de stat in cabinet, am plecat din spital, cu scandal (pentru ca sotul a tinut sa le spuna tot ce gindeste si ca nu vrea sa plateasca nimic - ne spusesera ca ne costa 300 de dolari pentru ca inca nu aveam asigurare) si plingind am plecat de acolo cu copilul in brate, semiadormit si febril, pe raspunderea noastra, spunindu-mi ca vreau acasa in Romania si ca am facut o greseala venind aici. Si cind te gindesti ca daca se bloca rinichiul ala micut si intra urina in singe, putea sa moara in primul sfert de ora de la intrarea in spital! Scuza-ma ca m-am intins, sigur nu vei citi acum, vei citi cind ajungi acasa si te linistesti, dar mi-ai adus aminte cit de dobitoci sint si ce armata de functionari si de infirmiere lucreaza intr-un spital, in timp ce doctorii sint cite unul pe sectie (pentru ca mai toti, desi au salariile cele mai mari din Canada, de 4 ori mai mare cit un salariu mediu bun sau chiar foarte bun), toti lucreaza cu picioarele pentru ca au ore si in cabinete private, de unde isi rotunjesc frumusel veniturile. Asa babilonie eu nu am vazut nici macar in Romania, unde lucrurile mi se par la fel de grave, dar in alte directii.
Loreeeeen, ai un stil amuzant de a povesti ce ti se intimpla... ca nici nu stiu daca sa rid sau sa pling pentru ce ti s-a intimplat. Dar cum ai reusit sa-ti belesti atit de rau degetul? Eu intreb, care ma tai si ma ard si ma lovesc peste tot cind intru in bucatarie... Cit despre ceea ce simti legat de piticania din burtica, eu zic ca simti bine, ca si mie imi vine sa simt la fel... Nu e ceea ce ne-am dorit inainte de a ramine insarcinata, nu e ceea ce ne dorim acum, pentru ca ne-ar placea tare mult si un baietel, dar dupa ce iese va fi al treilea copil si va fi pentru noi, indiferent de sex, o alta minune care ne va lumina si infrumuseta vietile alaturi de celelalte doua care au intors deja casa pe dos de dimineata... De ce s-o scula, dom'le copiii astia la 7 in fiecare zi!?!
Si mai devreme de 10 (bagate in pat la 8.30) nu adorm nici batute!
Nu mai stiu cine ce a scris, ca inca mai beau cafeaua si nu m-am trezit de tot, astazi e tati de servici la fete: i-am facut program de dimineata, la 9 a dus-o pe Tudora la gimnastica, dupa ce le-a hranit pe amindoua, apoi vine si o duce pe Agata la dans, vin acasa, le dau sa manince de prinz si o duce pe Agata la piscina cit doarme Tudora. Iar dupa-amiaza le scoate in parc! La care el ma intreaba: si tu ce faci? Nu stiu, i-am raspuns foarte calma. Poate string de prin casa, poate mai gatesc... poate stau pe DC sau dorm, sau poate... nimic! Astazi e ziua mea!!!
Si legat de asta, urez tuturor mamicilor o zi frumoasa de ziua lor (acolo unde se sarbatoreste astazi ziua mamelor)! Eu am primit de la fete doua cadouri foarte frumoase, facute la gradinita/scoala, cind am timp poate le scanez: un tablouas cu o niste cuvinte frumoase si cu amprentele palmelor Tudorei... si o felicitare facuta de Agata cu un fluturas confectionat de ea, iar inauntru a scris o urare in franceza (singura, pentru ca are greselile de rigoare - micuta a scris cum se aude). Ce mi-a placut ca inauntru felicitarii a desenat o inima cu doua fete zimbitoare care ies din ea, de o parte si de alta si cind am intrebat-o ce a vrut sa spuna mi-a zis ca aceea este inima mea, iar chipurile care zimbesc sint ea si cu Tudora, care sint acolo in inima la mami si ca a vrut sa spuna ca mami le iubeste foarte mult pe amindoua si de aceea zimbesc cu gura pina la urechi. Mi-au dat lacrimile...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Vai in ce hal ma simt...batuta ca aluatul de haioshe...nu tu gust nu tu miros, amigdalele racaite ... cat am zis io ca nu vrea pilule tre sa dau o fuga la farmacie...
Nelia crezi ca stiu cum mi-ai taiat unghia?!Am nsite cutite bune si tocam niste patrunjel...nici nu am simtit cand am tocat-o si pe ea...ma uitam ca tuta apoi cum curgea borsu'...mai nasol e ca m-a scos din circuit ceva vreme ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
nelia spune:
Loreen, e clar ca esti de-a mea... desi, recunosc ca eu stau cu friptul mai bine, tot timpul reusesc sa ma lipesc de lucruri fierbinti! Poate pentru ca nu am cutite bune...
Imi pare rau ca te simti atit de rau!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Ma suna invatatoarea Biancai acuma sa vorbim diverse,gen eu o cunosc pe directoare si sa intervin pe langa ea sa faca astia mici scoala tot dimineatza si din clasa V...nu ca ar vrea ea ci ca o tot pistoneaza la cap un grup de mamici "pudice"...si din vorba in vorba ma intreaba doamna daca am observat ceva dubios la Bianca in ultima vreme.Mi-a cazut fatza pe jos si in fractiune de secunda mi-au trecut atatea scenarii prin cap ca nu stiammcare va lua Oscar-ul pentru regie...
Cica fiica-mea este indragostita de unu Razvan...asta stiam voalat de la Bianca,chestii de genul a-i place despre el ...dar nu-mi trecea prin neuronul batran si coservator ca deja ii flutura si altele prin cap...ma rog situatia este foarte platonica,vor sa stea impreuna la scoala,participa impreuna la proiecte si mai nou cica sa plece impreuna intr-o tabara...ei hopa pana aici...
Una peste alta m-a luat ca din oala si nici nu stiu cum sa vorbesc cu ea,pentru ca nu pot sa-i spun ca m-a sunat doamna sa-mi zica asta...
Iar eu sunt si suparata pe ea si i-am zis ca nu mai are ce vorbi cu mine decta daca ma considera si altceva decat sacul ei de box in care isi revarsa dracii,nervii si istericarele...
Asa mi-as dori sa am copii mici ca voi ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by loreen
Asa mi-as dori sa am copii mici ca voi ...
Ai si din aia una bucata
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla