Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 28
loreen spune:
Am Gabitza ce-i drept...of vai mama mea
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
Laura-sanatate multa! Citeam despre Bianca si ma gandeam ca mama, mama ce ne asteapta.
Maya este bine, multumesc de intrebare. I-am dat creveti la restaurant fara sa stiu ca nu este voie pana la 3 ani si o seara intreaga a vomat pana nu a mai stiut de ea.
OanaC-ti-am zis, stiu povestea cu sculatul. Dar tare nasoala chestia cu tubul ala bagat aiurea. Bravo tie ca te pui cu ele. Eu nu indraznesc sa zic nimic in situatii de genul asta. Mai este ceva. Mayei ii schimbau des pampersul pentru ca asa monitorizeaza ele cat urineaza copilul. Face parte tot din verificarea semnelor vitale oarecum.
Androix-ce faceti? Petreceti bine?
OlgaT-nu-ti faci putin liber sa ne povestesti depsre voi?
Gata, pauza s-a terminat! O seara frumoasa va doresc.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
monu spune:
Pe cuvantul meu ca nu stiam ca nu e voie creveti sub 3 ani. Alexia a mancat creveti cu orez si nu a aut nimik. Chiar i-au placut.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cornelia spune:
Nelia, Agata este un copil minunat! Felicitari!
Din ce ma plangeam eu ieri ca sunt singura si accidentata, astazi m-a alintat mama de nu mai pot de bine
. S-a "mutat" la noi, ne-a facut clatite
, casa se prezinta onorabil, copiii au adormit la ora 10, eu am facut o baie luunga-luunga... si ma pregatesc sa merg la culcare inainte de 12!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Florentina G spune:
Am vazut ca vorbeati de metode babesti de determinare a sexului bebelusului. Sa va povestesc despre mine... Cand eram pustoaica ma prosteam cu prietenele mele mergand sa ne ghicim in carti sau in cafea. De vre-o 5-6 ori am facut chestia asta si de fiecare data mi s-a spus ca eu o sa am un singur copil, un baiat. Eu mi-as fi dorit sa am macar o fetita dar gandindu-ma ca nu pot schimba ce e scris in stele
in subconstient m-am educat si pregatit pentru a fi mamica de baietel. De cate ori mi-am facut chestia aia cu verigheta legata de fir de par, se invartea o singura data, liniar - cand am ramas gravida am prins acul de varf iar dupa calculele horoscopului chinezesc reiesea ca purtam tot baietel in burtica. La 20 de saptamani m-am programat pt ecografia morfologica unde urma sa ni se confirme si sexul bebelusului - dar ce nevoie, ca noi eram convinsi 99% ca stim ce este... eee si cu o seara inainte de eco am uscat rufele noastre in spalatoria blocului si acasa, cand le sortam am gasit printre ele o sosetutza mica, mica ROZ. Am spus atunci "ce-ar fi ca asta sa fi fost un semn?" - si asa a fost, cand am mers la ecografie prima data a spus dr. ca trebuie sa vedem ce este ca sa stim cum sa ne adresam si a tiparit pe monitor "I'm a baby girl"! Cateva secunde am ramas muta de uimire, recunosc ca am fost un pic bulversata nu stiam ce sa cred.. insa cand am intrat in primul magazin cu hainute si am avut pentru prima data ochi pentru cele de fetitza am simtit cea mai mare bucurie si ca .. viatza bate filmul! ![]()
Astazi am avut o tentativa de a continua operatiunea renuntat la scutece. Deci nu-mi vine sa cred! Maya refuza cu incapatanare sa faca la olitza si nici la wc nu vrea. I-am scos pampersul de dimineata si i-am pus chiloteii de bumbac cu winnie pooh. De la opt dimineata pana la ora 13.30 s-a abtinut sa nu faca pishu si nu putea sa adoarma la pranz din cauza ca nu facuse. A inceput sa planga ca ea vrea pampers iar cand i-am zis ca s-au terminat mi-a zis sa-i pun de la Patrick
. Pana l-a urma i-am pus si cum o tineam in brate pe piciorul meu, am simtit cum i s-a umplut dintr-o data, chiar am avut impresia ca a dat pe fara... Nici nu stiu cum sa mai fac.
Cornelia, Doamne, ce zi ai avut! Ti s-a mai intamplat sa lesini de durere? Eu cred ca ar putea fi si alte cauze acolo si ca neaparat ar trebui sa faci niste investigatii si eventual sa te odihnesti cateva zile. Camera arata superb, ce culori frumoase... dupa ce m-am uitat la poze am cazut in butoiul cu melancolie, visand la ziua cand ai mei copii vor avea si ei camera lor...
Nelia, chiar vroiam sa te intreb cum stati la capitolul "intarcare". Stateam de vorba cu o vecina care are in grija un nepotel de un an si imi spunea ca in week-endul cu 1 Mai maica-sa s-a hotarat sa-l intzarce si cum crezi ca a facut-o?! A plecat trei zile la munte si l-a lasat pe pici cu ea. Zicea ca in alea trei zile nu a mancat nimic, nici macar ceai nu a vrut sa bea, a facut temperatura si a slabit trei kg. A suferit bietul copil si dupa tzitzi si dupa maica-sa, care e profesor universitar si de la care as fi avut alte pretentii.
M-am emotionat tare mult cand ai descris felicitarea primita de la Agata, imi dau seama cam ce ai simtit tu in momentul ala...
OanaC, stiu si eu cum e sistemul medical de acolo.. la fel mi-au facut si mie dupa ce am nascut. Dupa un travaliu de 31 de ore am nascut la ora 19.10 seara si abia asteptam sa dorm.... cine a putut?... exact din ora in ora veneau sa ma verifice, cand pe mine, cand pe Maya... Faza tare a fost ca Dan era si el cu mine in salon si de obosit ce era sforaia de tremurau peretii... mie imi era asa de jena iar asistentele vorbeau in soapta si se miscau silentios sa nu il trezeasca
.
I-am scos rochitele Mayei... nu itzi imaginezi cat e de mandra... sa-ti mai spun ca aproape i-au cazut chilotzeii in vine de largi ce sunt?!
Pupici multi de la noi si va tzinem pumnii sa va lase acasa cat mai repede! 
Laura, sanatate multa! Nu ai spus daca ti-a venit mobila si daca este asha cum te-ai asteptat!
Si apropos de unghii - cat de mult s-au deteriorat dupa ce ti le-ai dat jos pe alea de portelan? Ma cam bate un gand.....
Acum am citit despre conversatia cu invatatoarea Biancai. Chiar ieri discutam cu Dan despre ziua cand Maya va arata interes pentru un baiat, credeam noi ca mai e timp de trecut pana atunci insa daca ma gandesc mai bine imi dau seama ca inca de la gradi se formeaza legaturi speciale intre copii. Sper sa-ti treaca repede supararea pe ea ca acum sunteti fete mari si aveti nevoie una de alta!
asa-i ca tocai un dus rece itzi mai lipsea acum?!
Elisor, cum se mai prezinta furunculii Biancai? Ati terminat tratamentul? Au inceput sa dea inapoi? Tu cum te mai simti?
OlgaM... nu-i asa ca te simti mai bine acum, cand ai iesit din umbra? Te intrebai ce te faci fara noi? Pai daca nu ai acces la internet, cand vi in tara noteaza-ti numerele noastre de telefon (eu l-am pus pe al meu la datele de contact din contul comun de mail) si poate ne vedem undeva intr-un parc!
Sanatate multa Mayei si spor la impachetat!
Danelutza, imi pare rau de pierderea suferita, sper ca te-ai mai linistit un pic, uite un
de la noi sa treci mai usor peste starea de suparare!
Ioana, cum e Mogo? I-a ramas vre-un semn dupa varicela? Asteptam poze cu noua freza!
OlgaT, voi cum mai sunteti?
Gusta, nu ne mai spui nimic? Mama ta este inca la tine?
Monu, cu ce ocazie te-ai innoit cu rochitza noua?
Teddy, intr-adevar impresionant tortul tau! Le-ai dat clasa italienilor! Cred si eu ca sotzul tau s-a simtzit dator sa ajute copiii nevoiasi stiind cat de norocos a fost el sa aibe o familie atat de reusita cu o sotzie frumoasa, gospodina si o mama buna pentru un copil minunat ca Alyssa!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Florentina G spune:

La Multi Ani Danelutza!!!
Sa fi sanatoasa, sa ai parte numai de lucruri frumoase in viatza si sa-ti vezi toate visele implinite!

Tina, mami de
Patrick si
Maya
nelia spune:
Florentina, noi cu intarcarea stam bine, am ajuns la doua supturi pe zi, unul dimineata si unul seara. De vreo doua saptamini le-am redus pe acestea pina la citeva minue fiecare, practic ii pun titzica in gura numai cind se trezeste un pic si apoi o iau cu vorba, cu draganitul si uita... si seara la culcare, cind ii spun mereu ca e fetita mare si ca trebuie sa terminam cu titzica... ea spune nu, eu spun da, ea nu si uite asa incepe joaca... eu o gidil, ea ma pupa sau ma musca de nas... pina uita de titza... ii spun ca acum trebuie sa faca nani, se intoarce cu spatele la mine si adoarme. Practic, suge maxim 10 minute pe zi, pieptul meu s-a obisnuit cu noua cerere limitata la greu, si cum asa am procedat si la Agata stiu ca e o chestiune de putin timp ca sa incheiem acest capitol, fara lacrimi si suferinte inutile. Am zis ca saptamina care vine incerc sa o iau cu draganitul de dimineata, de cind se trezeste si sa fac in asa fel incit sa nu mai ajunga cu gura pe titzica deloc. Si, daca reusesc, mai ramin cele 5 minute de seara, mai greu de scapat, dar nu imposibil...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
OlgaTarziu spune:
La multi ani, Danelutza!
La multi ani, Maria!Sa ai zile frumoase si senine si nu uita ca aici cineva mic te iubeste.
La multi ani sotului meu drag care face 37.
loreen spune:
Femeia la 40 de ani se traduce prin frumusete,impliniri,realizari si intelepciune...
Femeia la 40 de ani inseamna echilibru si stabilitate...
LA MULTI ANI DANIELA ... 
...iti doresc sa te simti bine cu tine si cu varsta frumoasa pe care o ai...sa fi iubita si respectata ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
LA MULTI ANI MARIA MONICA ...
...sa cresti intr-o armonie a sanatatii si sub semnul norocului...
Olgutza din Canada sa-ti traiasca sotul, sa fie alaturi de voi mereu ca sa aiba grija de iubirile vietii lui ...tu si minunea voastra de baiat...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA