Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia uite ce i-a dat prin cap lui Andrei de dimineata, vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070513" target="_blank">aici. Si-a tras scaunul pina linga usa de la intrare sa ia cheile. Dupa ce le-a luat le-a incercat la toate usile din casa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Filip-Stefan !
Sa cresti mare, sanatos, alaturi de parinti si de surioara din burtica mamei.

La multi ani, Leon Stefan !

La multi ani pentru toate mamicile !
Astazi in Italia si Elvetia, se sarbatoreste ziua mamei.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani, SERGIU MIHAI!
La Multi Ani, VLAD STEFAN!
La Multi Ani, FREYA!
La Multi Ani, TIMEEA!
La Multi Ani, ADINA!
La Multi Ani, MARIUS!
La Multi Ani, CRISTIAN LUCIAN!
La Multi Ani, MIHAI ALEXANDRU!

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, sa aveti mult noroc in viata!

La Multi Ani, Filipete, baietel norocos, sa ramai mereu vesel si frumos, sa o asculti pe mami a ta care iti pregateste cel mai nepretuit cadou, o surioara!

La Multi Ani Leon, sa cresti mare, sanatos, sa aduci mereu la fel de multa bucurie in sufletul parintilor tai si daca esti cuminte poate iti pregateste si tie mami un cadou ca al lui Filip!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, FILIP STEFAN!!!! Sa cresti mare, sanatos, frumos si fericit!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Nu am mai prins laptopul de doua zile, din urma nu am citit decat sa vad ce face micutza Eva si ma bucur din suflet ca operatia s-a desfasurat bine si ca ea se recupereaza cu pasi repezi.

Intrebare:
vreau sa cumpar un storcator de fructe si nu stiu de care. Imi puteti da si mie cateva sugestii? Am gasit o ocazie -PHILIPS COMFORT HR 1821 cu putere de 220w la 140 ron si nu stiu daca sa il iau sau nu.

Revin

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR NASCUTI ASTAZI!!!

Cornelia: Lucrezi cumva la Petromar?

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIIIIIIII

LA MULTI ANI FILIP!Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata si noroc cu carul

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Este 3:30 am aici, iar eu bintui pe culoarele spitalului ... Pina acum am facut de paza pentru Eva, ca nenorocitii astia nu au de gind sa-i lase citeva ore sa doarma fara sa o verifice de 100 de ori.
Ieri Eva a facut circ monstru, asa de obosita era; bataile inimii trecusera de 200/minut, zbiera in gura mare, dar nimeni nu venea sa ne ajute, desi am cerut sa trimita asistenta noastra. Pin la urma am iesit pe hol si am tzipat la idioatele alea de la birou, sa-si miste fundul si sa vina in camera. Asistenta noastra cine stie pe unde bintuia!!!
Parca e un facut, cum adoarme, la 5 minute dupa, vin si incep sa o miste pe toate partile, sa ii bage medicamente in aparatele alea care tziuie dupa ce termina, sa ne oblige sa ii schimbam diaperul, ca a facut putin pipi si ce daca doarme,trebuie trezita si schimbata ... Cind avem nevoie de ele, ca Eva urla de oboseala, nu vine nici una!
La urletele ei de ieri, singura solutie a lor a fost sa vina cu o seringa de morfina, pe care am refuzat-o vehement!
Eva s-a obisnuit numai in brate la noi, dar nu putem sta pe scaun, doar in picioare!!! Cind se mai linisteste o putem legana tot in brate la noi, in rocking chair. Cum o asezam in patut, cum o apuca zbieratul, tavalitul pe toate partile, lovitul cu picioarele si toate altele de care zici ca e posedata!!! Nu vrea sa doarma ziua deloc, iar cind abia-abia o adormim si noi, cum v-am spus, imediat apare cite cineva sa o trezeasca.
Sint plina de nervi, deja am inceput sa le zic astora de aici ca refuz sa o trezeasca! Sa ma faca responsabila pt orice, dar m-am saturat.
Cum, naiba, poate un copilas sa se refaca in conditiile astea? Acum ii trebuie odihna de 2 ori mai multa, ca sa se refaca si ca sa creasca, iar astea de aici nu se gindesc la asta!
La 2am a venit o cauciuca sa ii schimbe diaperul!!! Fiica-mea dormea linistita si foarte adinc, iar aia cica are pipi in diaper si nu mai poate astepta pina miine! M-am ratzoit la ea si i-am zis sa nu cumva sa o trezeasca. A iesit din camera, spunind ca la 4am trebuie sa o schimbe neaparat! De atunci am facut de paza. La 3am, alta asistenta, sa ii verifice IV-ul si cablaraia si sa ii schimbe diaperul. Eram treaza, asa ca i-am zis sa nu cumva sa o trezeasca pentru diaper, dar se poate uita la toate celelalte. Cum s-a uitat la IV, Eva s-a trezit!!! Asa ca i-am schimbat diaperul, macar nu mai vad alta asistenta care sa vrea sa o schimbe.
Cind a plecat, mi-a zis ca nu mai vine la 4am sa ii evrifice semnele vitale, ca arata bine Eva. Pai arata bine inca de la operatie, dar nimeni nu ne crede.
Asa ca vedetri si voi, la fiecare ora vin alea sa o fatzaie pe roate partile.
Dimineata, la 6am, iar o sa vina altcineva, iar la 7 cel tirziu vine dr cu gasca de rezidenti, asa ca aleluia somn dupa aceea!!!

Aaaaa, si alta problema! Asistenta de la operatie, i-a bagat furtunasul de drenaj din stomac cu 24 cm mai mult decit ii trebuia! Asa ca de citeva zile, in loc sa ii traga lichidul din stomac afara, ii trage din intestine si de-aia arata maro si inchis la culoare. Iar daca nu este deschis la culoare, nu ii pot scoate tubul, ca sa o hranim normal, chiar daca fiica-mea zbiara dupa mincare non-stop! Cica ar fi trebuit sa stam 7 zile in spital, dupa chelia unui alt dr (din cauza culorii inchise a lichidului din drenaj - pai cum sa nu fie asa, daca tot ce trage e kk), chiar daca chirurgul care a operat-o a zis ca ne putem externa duminica.
Noroc de o alta dr de aici (nurse practitioner), care a ordonat o radiografie, ca sa fim siguri ca nu are tubuletul de drenaj din stomac bagat prea mult. Si a avut dreptate! 24 cm peste!!!!!!!!!! Ceea ce este mai mult si decit distanta dintre nas si stomac! Pai ce, naiba, au facut asistentii aia la operatie???
Acum sintem exact la punctul zero, ca imediat dupa operatie, cu exceptia ca nu o mai are dureri. Trebuie sa asteptam sa vedem daca lichidul tras este clar sau este verde, cu bila (ca trebuie sa fie clar).
Deja sotul a zis ca dimineata, cind o sa vina dr cu rezidentii (chirurgul Evei nu e aici in weekend, dar il putem chema de urgenta sa vb cu el), sa ii obligam sa ii scoatem tubuletul/furtunasul ala, ca sa vedem daca Eva face progrese, sa incepem sa o hranim lichide, ca ne zapaceste cu mincarea!
Si ieri a tras basini toata ziua, ceea ce este un semn foarte bun, ca intestinele si stomacul functioneaza. Toata panarama asta e de la greseala alora care au pus tubuletul prea adinc (inca nu-mi vine a crede ca au gresit cu 24 cm!!!!)

Gata, m-am mai racorit putin, merg sa vad pe cine mai fugaresc din camera.

Sper sa nu va suparati ca m-am intins asa de mult ... Si promit ca o sa citesc tot ce ati scris cind ajung acasa.

OlgaM, sper ca Maya e deja mai bine.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am o zi minunata cum nu am avut de ani de zile...ma simt atat de bine printre lacrimi si suspine,ca sa mai inviorez atmosfera plangacioasa am adaugat putina culoare rosie si niste gust...adica in traducere libera si cu ...cuvintele mele...am racit cobza,imi curg toate gaurile,ma doar egatul de mor,mi-a taiat sau mai bine bine zis mi-am razuit unghia de la deget de pe carne si am ramas cu niste piele in loc de unghie iar mancarea care mi-am facut-o nu are nici un fel de gust...asa de buna am facut-o...
Delia nici ea nu mananca din naiba stie ce motive ...

Tdi m-ai pus in fund definitv...nu gasesc un atribut suficient de bun pentru minunatia aia de tort...m-am uitat si la pozele de la iara verde dar nu te supara pe mine mi-au ramas atarnate pupilele definitv pe tort...zi-mi te rog ce gust are ca mor aici...nu-ti cer reteta ca eu nu ma vad facand asa ceva...
Calatorie placuta si sa va simtiti minunat...

OanaC citesc si ma crucesc...ma bucur enorm ca Eva evolueaza inspre bine,stii si tu ca in spital mai mult de imbolnavesti decat te insanatosesti,dar astia de la voi sunt la extrema cealalta fatza de personalul de aici...la noi mori cu zile basca mai pleci din spital cu mi si mii de alte complicatii...
Las ca poate maine cu ajutorul chirurgului scapati si va externeaza iar Eva va putea sa-si petreaca covalescenta in mediul ei ...va fi cu totul alt copil...
Putere ca mai e putin...

Olgutza din America da ce-a patit Maya?!Altceva inafara de cazatura pe scari?!
Ce putin mai ai pana plecati!!!

Monule drag stai blanda si Delia face la fel ca Alexia...la Jolidon mi-a turnat apa in sertarele cu marfa spre disperarea mea...noroc ca vanzatoarea era gravida si zambea intelegator...pleaca cu tzatzarele prin magazin,daca nu trage de bilutele alea cu marimi...eheee...am ajuns sa-mi cumpar toale sau altele care -mi trebuie plecand de la servici,altfel slabe sanse...

Nelia io simt ca al treilea va fi fata...stiu ca nu-i ceea ce va doriti si sper ca simtamintele mele sa fie contrazise...

Chris du-te inapoi la magazin...e posibil sa fi fost imtepat ambalajul si nemaifiind in vid se poate altera aproape spontan...

Cornelia nu-i a buna ce spui tu...nici nu stiu la care medic sa-ti spun sa mergi...eventual la unu care sa-ti dea vreo luna de concediu medical cu repaos obligatoriu la pat...
Mobila este intr-adevar frumoasa...corpul ala cu dulapioare mi-a luat ochii...s-ar putea pe miercuri sau joi dau si eu o fuga la Bucuresti sau si poate ajung la Ikea...

Elisor ce-i fac bubele Biancai...ati evoluat spre vindecare?!
Mai zi-mi si mie ce mai mananci ca io m-am saturat de pascut varza ...

Daniela ce-ti mai face sufletul?!

iau o pauza sa ma duc sa-mi sterg scursorile...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Filip! Sa fii in continuare la fel de delicat si un fratior mai mare iubitor!

La multi ani fericiti Leon Stefan!

OanaC, important e ca Eva e bine. Imi dau seama ca va e greu in spital si vreti sa ajungeti acasa cat mai repede, dar gandeste-te ca e ingrijita bine, iar faptul ca o "verifica" din ora in ora se datoreaza faptului ca sunt responsabili. Bine, faza cu schimbatul scutecului, e exagerata, intr-adevar.

Tdi, ma omori cu tortul!!! Miam-miam! Si zici ca s-a mancat tot???

Onixone, nu, lucrez la centrul de instruire a navigatorilor.

Nelia, Stefan ndoarme in sertar . Jumatate de noapte, ca cealalta jumatate e pe drumuri intre camera mea si a lor .

De lesinat am lesinat din cauza durerii si probabil a oboselii, dupa ce mi-am scrantit piciorul.

Azi sunt mult mai bine, multumesc! Schiopatez, dar pot misca piciorul si chiar calca usor pe el. Asa ca ma pregatesc sa fac o excursie la Selgros, ca nu mai avem mai nimic prin casa.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput