Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Maine cu intru asa ca vreau sa fac de acum urarile:
LA MULTI ANI FILIP!
Androix, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si fericit si sa aiba parte numai de bine!
Aratarea e creatia mea, inspirata putin de pe net si trudita la greu! iti trimit jumate numa' sa nu nasti inca, ok? hai ca maine tre sa fii inca format 2in1 sa-l chefuiti pe Filip...sau poate vrei sa-i serbezi pe amandoi puiutii in aceeasi zi si te-ai scos pe viitor!
si petrecere frumoasa!

Cornelia, imi pare rau ca te-ai accidentat...sper sa-ti treaca repede! daca tot asa doare n-ar fi rau sa-ti faci o radiografie...
OlgutaM, spor la bagaje si drum bun! si eu sunt la fel cu sporul, las totul pe ultima suta ca n-am chef sau nu stiu cu ce sa incep fiind prea multe de facut...imi fac lista din timp cu ce trebuie iar la bagaje am gasit o metoda infailibila: deschid valiza - deschid dulapul - bag tot din dulap in valiza - scot pe rand si analizez "asta da" si "asta nu"...alea din categoria "nu" le bag inapoi in dulap si vor fi urmate de altele ca mai dau vreo 2 ture cu "asta da" si "asta nu" pana ramane o cantitate decenta in valiza. nu stiu daca ai inteles ceva.
Monu, mi-o inchipui pe Alexia tragand de toate alea prin magazin...cand o fi si Antonia pe picioarele ei atunci sa te tii, traiasca netul! Alyssa umbla cu cosul dupa ea la supermarket si-si "cumpara" ce vrea, cand nu are chef de carat cosul ia produsele si le arunca la mine sau la altii!
Nelia, eu nu cred in previziuni babesti sau stiintifice ptr a afla sexul copilului...nici in mine nu mai cred convinsa beton fiind ca am baietzoi, cand am aflat la 22 de saptamani ca e fata mi-au trebuit vreo 3 zile sa-mi revin din soc! Ziceai de dintisorii Agatei...cad in ordinea in care au crescut, in perechi si la mica distanta de timp intre ei...ce mai, ai fata mare!
Am zis ca nu scriu si uite ce m-am lungiiiit...va pupam pe toti si revin saptamana viitoare.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI, CRISTIAN LUCIAN!
LA MULTI ANI, MIHAI ALEXANDRU!
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi si sa va bucurati parintii!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI, FILIP STEFAN!
Sa fii sanatos, frumos, destept, norocos, sa fii iubit si fericit alaturi de dragii tai parinti si de surioara ta, Georgia. Sa ai o viata frumoasa si senina!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, am vazut minunatia de tort! Inauntru cum era... ca nu l-am vazut taiat. Foarte frumos ati petrecut!
Ioana, stai linga Tineretului!?! Unde anume? Eu am stat la 3 minute de piata Norilor vreo 5 ani de zile. A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, a noastra, libertate cit cuprinde... Atit de bine ne-am simtit acolo si atit de mult ne-a intrat in suflet acea atmosfera din acel apartament si relatiile dintre cei care au trecut prin el (prietenii adevarate, pe viata)... ca de cite ori ne simtim bine undeva zicem ca e putin ca in Tineretului. De aceea sint tare legata de acea zona, de piata, de parc... de tot ce s-a intimplat acolo. Initial am fost eu si cu prietena mea (si cu toti prietenii si prietenele noastre - oau, ce simbete si dimineti de duminica frumoase mai aveam), apoi a venit fratele ei (care si-a adus si el gasca lui de prieteni - rockeri unul si unul, mai tineri decit noi), apoi prietenul prietenei mele (si el cu o gasca de prieteni)... apoi Octav cu ai lui... Nu era seara sau weekend (daca nu eram plecati pe munte) sa nu fie casa plinaaaa! Ca la nebuni e putin spus! Apoi au plecat pe rind, pina am ramas doar eu cu Octav, si din nou a fost un an super (inainte de casatorie!... mai erau si - cred ca le-am consumat pe toate acolo de ne intelegem atit de bine acum)... Ce vremuri, dom'le! Nu se vor mai intoarce niciodata! Nu regret, sint fericita ca le-am trait, avem si acum o viata frumoasa, de alta natura, mai domestica decit sintem noi in realitate, dar ne-am dorit-o foarte mult si ne bucuram ca o avem. Dar de cite ori auzim Tineretului... ne sticlesc ochii la amindoi si ne zimbim discret, cu subinteles... Prietenii stiu de ce! Hai ca mi-ai rascolit amintiri... dureros de placute.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am citit si ce ati mai scris...
Cornelia, imi pare rau pentru patania ta, sper sa fie bine piciorul pina miine, poate e doar o luxatie. Dar nu am inteles de ce ai lesinat, din cauza durerii de la picior, sau ti s-a facut rau si de aceea te-ai lovit... Oricum, sanatate si putere sa rezisti singura cu copiii. Am vazut si camera lor, foarte frumoasa si colorata. Cine doarme pe pat si cine in sertar!?! Sau fac cu schimbul...
Monu si OlgaM, eu nu am calcat prin magazine vreo doi ani, de aceea s-a obisnuit Octav sa faca singur cumparaturile. Si nu am facut acest lucru exact din motivele pe care le-ai descris voi. Si Agata devasta pur si simplu magazinele, urla daca o opream sa faca ceva, nu voia sa o pun in carut, alerga in toate partile, am si pierdut-o vreo citeva secunde de mi-a stat inima in loc, se ascundea pe dupa rafturi sau printre haine si nu-mi raspundea cind o strigam si striga cind avea ea chef cucu-bau... practic eu intram in magazin ca sa alerg dupa ea, asa ca am renuntat si tare bine a mai fost. Abia dupa 3 ani si ceva am inceput sa mergem cu ea la cumparaturi, nu pentru mult timp insa, pentru ca acum e Tudora la aparat, chiar daca nu face chiar ca Agata, nici cu ea nu mi-e rusine. Am intrat ieri intr-un magazin sa le iau sepci... oau, nu am avut ce face! Una voia sa probeze tot, cealalta alerga de colo-colo si a ochit o ciocolata cu alune si pentru ca nu am vrut sa i-o iau a facut o criza de toata frumusetea... am iesit de urgenta din magazin si nici nu voi mai intra prea curind in altul. Pentru Tudora cumpar inca fara ea, iar pentru si cu Agata ma duc cind e Tudora la gradinita sau poate sa stea tati cu ea... Si exact cind voi putea merge cu amindoua la cumparaturi, ca niste fete adevarate ce sintem, va veni al treilea, care va creste si el si iar voi linge vitrinele pe afara vreo doi ani... Asta da sacrificiu pentru o femeie... noroc ca nu avem bani, ca ar fi si mai tragic.

Cu previziunile, nici eu nu cred, dar ieri ma apucase, as fi dat aproape orice sa aflu ce ein burtica, astazi m-am linistit, dar ma va apuca in scurt timp din nou... Eu am fost sigura la Agata ca e fetita, 100%, la Tudora oscilam pentru ca ne doream mult un baietel, dar eram aproape sigura ca e fetita... La amindoua am visat in timpul sarcinilor nu numai ca vor fi fetite, dar si cu citeva detalii fizice care sint aproape de adevar si acum... De data asta nu simt inca nimic, nici nu am visat nimic, dar pe undeva, poate si pentru faptul ca nu ma vad deloc mama de baietel, sint din nou inclinata sa cred ca e tot fetita. Dar daca e, al patrulea nu-l mai fac... promit!
Androix, sper ca miine vei fi linga puiut cind il sarbatoresti... am eu asa o presimtire ca esti si ca nasti simbata sau duminica viitoare. Nu ma intreba de ce... De fapt, voiam sa te intreb cind ar trebui sa nasti dupa prima zi a ultimului ciclu?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Filip! Sa ai parte numai de zile senine si pline de bucurii si sa fii un fratior cat mai bun pentru surioara ta!

Ioana-am aflat si eu in seara asta ca nu se dau fructe de mare copiilor pana in 3 ani. Habar nu aveam. Tu de unde stii? Oricum, acum cred ca nu-i mai dau pana la 10 ani. Mi-a ajuns episodul de aseara si cred ca si ei.

Nelia-pai asta este singura bucurie care mi-a mai ramas. Sa merg la cumparaturi. Si cum nu am cu cine sa o las, o iau cu mine. Imi place sa fac mai ales cumparaturile de mancare. De cate ori le face Mircea mi se pare ca nu ia ce trebuie.

Teddy-am sa imprumut reteta de facut bagaje. Pe cat de mult imi place sa plec de acasa pe atat de mult urasc impachetatul si despachetatul aferent. Cel putin cand plec din Romania fac bagajele plangand, atat de rau sufar ca plec de acolo. In ultima vreme mai putin, dar in primii ani faceam urat de tot.

Gata, mi-am facut norma pentru toata saptamana. Ce ma fac eu fara voi cand voi fi plecata?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

La multi ani Stefanilor de azi : Filip Stefan si Leon Stefan (mihamiha) Multa sanatate, fericire si reusite in tot ce veti face !

Am trimis copchila la impartasanie cu socrela ...

OlgaM, iti multumesc mult pentru aprecieri As fi vrut eu un neamt Emi seamana cu sotzul cand era mic, parol ! ..dar nu cred sa ramana asa blondina - al meu e brunet in toata regula...
Monule, si Carina face la fel ca Alexia in magazine. Prima data cand am fost la Carrefour si aveau carucior cu masinuta i-a placut la nebunie, a stat mititica numai in carucior si a invartit de volan. A doua oara deja n-a mai interesat-o, a fost un chin pentru noi, si am pierdut timp dublu incercand sa ne umplem cosul cu cele necesare. Cand merg cu ea in Plaza sa casc okii, nu vrea nici in brate, nici de mana, iar daca o las libera se taraste pe sub rafturi M-am lecuit si n-o s-o mai iau, asta e !
Tdi, nu mi-e atat cat m-a impresionat ideea tortului Nota 11 ! Sigur e si bun la gust, ti-a mai ramas vreo bucatica ? Cum l-ai carat pana in parc ??

Daca are careva vreme sa imi raspunda la o intrebare, poate ma luminati si pe mine: am luat ieri de la Carrefour un svaizer (ecologic) La Dorna, valabil pana in iunie, si cand l-am desfacut era mucegait Imi vine sa dau cuiva cu el in cap, dar nu stiu exact cui ?? Sa ma duc inapoi la Carrefour, sau mai bine la Protectia Consumatorului? Ati mai patit asa ceva?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI FILIP STEFAN!!!

Sa cresti mare si voinic, sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun in viata.

Andreea, sa va traiasca flacaul. Sa ai o nastere usoara si 2 copii sanatosi.

LA MULTI ANI LEON STEFAN!!!
Sa cresti mare si frumos si sa ai o viata frumoasa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, FILIP !!!
Toate bucuriile din lume pentru tine si familia ta asa frumoasa! Sa cresti mare si sa ai grija de surioara ta! Androix, sunt sigura ca esti o mamica asa de mandra si ma bucur foarte mult pentru tine!

La multi ani, LEON STEFAN!
Miha, stiu ca multa vreme ne-ai citit din umbra, daca o mai faci si acum m-as bucura daca ne-ai mai scrie 2 vorbe. Sa-ti traiasca flacaul, aniversare frumoasa!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI FILIP ...

... sa cresti nazdravan dar ascultator, sa ai numa sanatate si o droaie de noroc, sa-ti iubesti surioara si sa o ajuti, sa fii fericirea parintilor tai...

LA MULTI ANI LEON ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput