Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 24
ChrisDun spune:
CRISTIAN LUCIAN si MIHAI ALEXANDRU
Sa aveti parte de reusite si multa sanatate !
Cornelia, pune-ti macar o foaie de varza la picior, chiar daca nu e umflat... zic si eu, asa ca sa previi... Camera copiilor e foarte frumoasa, m-am uitat si eu repede pe poze ... iar Stefan cred ca e incantat sa scoata patul-sertar si sa se urce in el ![]()
Mercedes - Emi (Carina) are cam 11.6 - 11.8 de ceva luni bune, probabil ia vreo 50g pe luna. Nu am habar ce intaltime mai are...
Noi am fost azi in Parcul Circului - suuuper frumos !! Cred ca saptamana viitoare se vor duce in Titan (eu o sa fiu la teambuilding
) sau poate vom mai astepta pana dupa ziua Carinei, sa mergem cu totii. Cred ca in vara asta o sa facem turul parcurilor din Bucuresti - si pana acum pot sa va zic ca Drumul Taberei o fi bine ingrijit, dar e arhi-super-aglomerat
... mi-e lehamite de el - mai ales acum cand am vazut ce frumuseti de parcuri sunt in alte zone (Bazilescu, Circului si mult-laudatul Titan)... hm
Deja ma gandesc cu groaza cat de cald va fi la vara, daca azi temperatura a sarit de 30 de grade Celsius!
Sa aveti o duminica frumoasa !
omustata spune:
Am auzit ca la voi este caldura mare. La noi s-a mai domolit un pic, dar deja am pus aerul conditionat din cand in cand.
M-a sunat Oana C si Eva este bine, vesela, se auzea prin telefon cum vorbea. Nu pot deloc dormi in spital, dar asta stiam si eu de cand am stat cu Maya, este foiala permanenta. Singura suparare este ca se pare ca nu le dau drumul acasa maine, s-ar putea sa-i mai tina putin pana sunt siguri ca Eva este bine cu totul. Ea cere de mancare mititica, dar nu are voie sa manance inca. O hranesc cu perfuzii deocamdata. Dar era afara, la plimbare, deci este ok.
Nelia-eu nu cred in nici o chestie din asta babeasca legata de ce sex va fi copilul. Si eu sforaiam cand eram gravida si a fost fata.
Cornelia-vai de capul tau! Tare rau mi-a parut cand am citit de piciorul tau. Sper ca esti mai bine acum. Te pup si sanatate.
Monu-exact asa patesc si eu cu Maya. Darama magazinul. A ajuns sa fie un cosmar pentru mine sa merg cu ea la cumparaturi. Mai scap daca gasesc un carucior din ala cu masinuta.
Andutzy-nu stiu ce sa-ti zic de alergie. Aici foarte multa lume are asa ceva, dar cum a zis si Gabitza, nu cred ca poti sa iei ceva acum.
pengunica-bine ai revenit. Tu nu ma cuncosti, dar eu va citeam din umbra de la inceput, asa ca eu te stiu pe tine![]()
Flori-si eu am fost mai bine de un an printre aia care ingroasa randurile celor care ne vizioneaza, dar nu se incumeta
.
Noi am fost aseara la restaurant si m-a pus naiba sa-i iau Mayei niste paste cu shrimps (creveti) si acasa a vomat toata seara. Cum ea nu a vomat niciodata, s-a speriat ingrozitor. Nu stia ce se intampla cu ea. Acum pare bine. Nu are febra, deci nu cred ca este virus la stomac si dupa ce a dat tot afara aseara nu a mai vomat.
Mai am putin si plecam si nu am facut bagaje, nu am facut nimic, dar ma agit si ma stresez aiurea. Am un dar de a-mi face probleme pentru fiecare nimic si uite asa imi consum energia pe care as puteab sa o folosesc la ceva util, de ex. sa fac bagaje.
Hai ca v-am impuiat capul. Bine ca este week-end si am apucat si eu sa citesc tot, ca in week-end pare mai putina agitatie pe aici.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Danelutza spune:
La multi ani, SERGIU-MIHAI !
La multi ani, VLAD STEFAN !
La multi ani, FREYA !
La multi ani, TIMEEA !
La multi ani, ADINA !
La multi ani, MARIUS !
La multi ani, CRISTIAN LUCIAN !
La multi ani, MIHAI ALEXANDRU !
Sa cresteti mari, sa aduceti multe bucurii parintilor, sa fiti sanatosi, veseli si voiosi.

Tdi spune:
pentru voi: www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20070512&ctime=165402" target="_blank">asta si asta.
enjoy....sper sa va placa!!!
Album Alyssa
Androix spune:
Fetele, eu sunt varza de alergatura, pregatim petrecerea de maine pentru Filipete. Nici nu am apucat sa va citesc. Am luat si noi copilul din berceni. Inainte de asta am fost la cumparaturi, i-am comandat tort, nu am gasit ornamente cu albacazapada dar i-am luat un trenuletz, cica trenuletzul circului, are si niste clovni si baloane, exact ce-i place lui Filip. In schimb pentru ca am tot sperat ca Mihai sa gaseasca prin duty free vreo locomotiva thomas ceva am amanat cumpararea unui cadou pentru ultimul moment, in care n-am mai gasit nimic
Asa ca maine Filip primeste un puzzle nou si mareeee, foarte dragut adus de Mihai din londra, si un cadou mai consistent ramane pe alta data
Si partea cealalta de cadou si-a primit-o in seara asta si am ramas uimita sa vad ca i-a placut la nebunie, cand eu ma asteptam sa nu prea dea atentie: e vorba de hainute. A fost in extaz si nu mai vroia sa se schimbe. Am facut si un filmuletz dar nu stiu ce am la card ca nu-mi descarca in pc. 
La multi ani pentru sarbatoritii de azi si cei de ieri!
Sa cresteti mari si sa aveti noroc in viata!
Ce gasca numeroasa ieri
Cu scuzele de rigoare pentru intarzierea cu care am facut urarile.
Ma duc sa incerc sa citesc ce ati scris, sunt lesinata de cald, azi am zis ca mor de cald, noroc cu AC-ul care deja trudeste din greu.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Androix spune:
quote:
Originally posted by Tdi
pentru voi: www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20070512&ctime=165402" target="_blank">asta si asta.
enjoy....sper sa va placa!!!
Teddy siAlyssa (05.05.05)
Album Alyssa
Mahhhh, deci io maine il serbez pe Filipu' nu imi arde de nascut de pofta, ce=mi faci?
tare misto aratarea din imagine, e opera ta?Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Tdi spune:
Am lipsit motivat deci...de 2 zile trudesc la tortul ala...are cam 1 metru patrat!
am avut emotii pana l-am vazut gata (mancat), experimentasem si crema si formatul si marimea, toate deodata!![]()
V-ati prins poate: azi am facut birthdayparty pentru Alyssa, au fost prezenti 10 copilasi cu mamicile si taticii lor, am avut noroc de timp frumos asa ca am facut o masa in parcul de langa noi si toata lumea s-a simtit bine. cu ocazia asta am reusit sa facem si o fapta buna, asociatia care are grija de parc se ocupa si de copii handicapati, tati a donat o suma de bani pentru ei...cand au deschis plicul mai tarziu ne-au sunat acasa sa ne multumeasca si sa ne invite la sarbatoarea locala, asa ca tot in chefuri o s-o tinem!![]()
Piticii s-au simtit tare bine, au alergat care incotro si cu greu i-am adunat pe toti la taierea fluturasului!
Alyssa nu-si mai incape in piele de bucurie ca a primit jucarii noi, si hainute tare frumoase insa de alea nu prea ii pasa, daca ar fi dupa ea ar umbla tot desculta si in pielea goala.
Maine dimineata plecam in turneu...e prima calatorie mai lunga pe care o facem in italia, mergem la o matusa a sotului unde vor fi in vizita si socrii mei, sper sa fie vreme buna ca acum tocmai ploua cu galeata.
Cine vrea sa mai vada poze de la party, sunt in ultima parte a albumului "Alyssa 2 ani!" in linkul de la semnatura.
Pupam
, revin luni cu raspunsuri pentru toata lumea ca acum e tarziu si inca mai am multe de facut.
Album Alyssa
omustata spune:
Teddy- o adevarata capodopera! Nu am reusit sa vad inca pozele de la party, dar cu asa tort imi imaginez ce frumos a fost. Ai un talent nemaipomenit! Felicitari!
Chris-am vazut in sfarsit pozele voastre ultime. Ai o blondina superba. Esti sigura ca nu ai facut-o cu un neamt?
Cu cine seamana asa blonda?
Gata, ma duc la copil. O zi buna in continuare!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, CRISTIAN LUCIAN!
LA MULTI ANI, MIHAI ALEXANDRU!
LA MULTI ANI, LEON STEFAN!
LA MUTI ANI, FILIP STEFAN!
Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si noroc in viata!
Noua nu ne-a mers netul pana dupa-amiaza, iar cand a revenit am plecat la Cora sa mai luam una alta. Iar cand ne-am intors, iar ne-a adormit Mogo pe amandoi, asa ca practic nu am facut cam nimic astazai (si ce bine a fost
). Acum m-am trezit eu in creierii notpii, am citit ce-ati scris, am balotat un sanvis si ma duc sa ma iau la tranta iar cu somnul
Cornelia - multa sanatate cu piciorul, pune eventual niste gheata sa nu se umfle! Am vazut si camera
OanaC - ma bucu mult sa aud ca e din ce in ce mai bine Eva!
Monu - si ANa e fan lenjerie intima: de cate ori ajungem la raionul asta la Cora sau Carrefour, nu vrei sa stii ce ravagii face.
OlgaM - cum mai e Maya? Ai grija ca pana la 3 ani nu se dau fructe de mare la copii (ma gandesc ca motivul e ca nu sunt neaparat nocive, dar poti sa ai ghinionul sa nu fie proaspete si atunci e jale).
Chris - de cate ori trec pe langa Parcul Titan, care este intr-adevar superb (desi cand am nascut-o pe Mogo era o pasune) ma tot gandesc de ce nu ne-am mutat in zona (mai ales ca eram practic langa Dristor si eram obisnuita cu locatia; adevarul e ca am cautat apartament acolo, dar cam toata blocurile sunt vechi) si am venit langa Tineretului, care arata jalnic. Dar trag speranta ca vor veni si vremuri mai bune si pentru parcul asta.
Teddy - cine a facut minunatia culinara?
Gata, ma duc la nani, altfel risc sa nu mai adorm la loc. Maine mergem la tara, macar cu atat sa ne alegem pe week-end-ul asta, asa ca numai spre seara voi intra (daca nu ma ingrop in bucatarie ca azi nici mancare n-am facut
). O duminica frumoasa sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Alyssa (05.05.05)