Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, si eu am rinita alergica. Din pacate nu cred ca ai ce lua in conditia ta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Andra: un sfat care mi s-a dat (nu pt mine ci pt sotzul) este inainte de a iesi afara sa iti ungi narile pe interior cu vaselina>(o crema inodora foarte grasa).Aici se dau englezii pe buze cu ea.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI CRISTIAN LUCIAN ...

LA MULTI ANI MIHAI ALEXANDRU ...

sa cresteti mari si frumosi....

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La Multi ani,
SERGIU-MIHAI,VLAD STEFAN,FREYA,TIMEEA,ADINA,MARIUS,CRISTIAN LUCIAN,MIHAI ALEXANDRU !!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI CRISTIAN LUCIAN!!!!
Anky sa va traiasca baiatul

LA MULTI ANI MIHAI ALEXANDRU!!!

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA FITI CUMINTI SI SA AVETI O VIATA FRUNMOASA.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Am fost azi, tot familionul in Unirii sa imi cumpar rochie si alte cele. Am gasit in final ceva frumos dar nu va spun in ce hal de nervi am plecat de acolo. Alexia a devastat pur si simplu magazinasul Jolidon. Se uita la lenjerie si brusc a apucat-o shoppingaraia. Lua cu ambele maini cate 10 umerase. Eu ma chinuiam sa le pun la loc ea parca lua si mai multe. Si nici o vanzatoare sa preia ce lua Alexia. Abia am reusit sa platesc si sa o tarai afara din magazin ca ea mai vroia sa faca curat pe acolo. Si toata lumea se uita cu mila la mine cum ma chinuiam sa o opresc. Acum ma apuca rasul dar acolo ma apucase plansul. Iar cea mai cuminte a fost Antonia care facea nani la tati in marsupiu.
oricum e tare greu sa faci cumparaturi cu 2 copii mici dupa tine. O sa ajung sa imi cumpar si chiloti de pe internet in ritmul asta.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Cristian si Mihai Alexandru!Multa sanatate si noroc!

Mercedes-Maya are vreo 14 kg dar mie mi se pare ca a ramas cam in urma la inaltime. Acum vreo luna avea 87 cm, dar o vor masura pe 15 cand ma duc la control.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Bine ca am vazut la Olga ca iar uitam sa ne "laudam" si noi cu kg.
Alexia are 11 kg si ceva sute de grame iar ca inaltime nu stim ca nu am mai masurat-o de ceva vreme.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi, ani, Cristian Lucian!
La multi ani, Mihai Alexandru!

Nici Tudora nu sta prea bine cu kilogramele, are 11.300 (de vreo 6 luni) si vreo 90 cm. Dar de mincat maninca bine in ultima vreme, nu am de ce sa ma pling.

Noi sintem la McGill, a reinceput Agata cursurile de inot. Si am venit pe jos, facind o plimbare, e atit de placut, sint vreo 16 grade si asa vor fi si saptamina viitoare.

Va pup si va doresc un weekend placut!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Cristian-Lucian si Mihai-Alexandru!

Am avut o zi tare grea. Doru a plecat dimineata pt. o sapt., asta in conditile in care s-a intors din Buc. azi noapte la 1 . Pana la 2 am facut bagaje, am dormit pana la 2.30 cand a inceput fataiala lui Stefan. Chiar vroiam sa il laud ca doarme mai bine, dar vad ca o luam de la capat. Pe la 4 a inceput Maria sa tuseasca, da-i sirop, linisteste-o, tine-l pe Stefan sa nu vina peste ea. La 5 m-am dus la culcare si la 6 m-am trezit (aprox. ) ca pleca Doru. Am dormit apoi de la 7 pana pe la 9, cand nu au mai rezistat copiii si au venit peste mine.

Aveam in program o iesire la o petrecere/gratar cu colegii organizata in baza noastra nautica. Initial am zis ca nu mai mergem, ca sunt prea obosita, dar Maria astepta de cateva zilel, asa ca i-am imbarcat si la ...party. Totul se desfasura binisor (adica Maria era ok, Stefan cand timid nevoie mare, cand batea cateii sau scuipa copiii )) pana cand, hai sa iesim pe lac cu salupa. Mie imi e frica de apa si nu aveam asa ceva in plan, dar Maria cand a auzit, a zis ca merge. Asa ca il iau pe Stefan in brate, ma reped sa le adun gecutele si fuga la imbarcare, ca sa prind prima cursa . Cu Stefan in brate, calc stramb si cad. Nimeni langa mine, ma ridic merg tot cu el in brate vreo 30 m, ajung in raza vizuala a celorlalti, care erau deja imbarcati si ma prabusesc ... lesin de durere cu Stefan in brate. Da-i cu apa, da-i cu palme . Le spun intr-un final sa plece ca sunt ok, o las pe Maria cu o colega de incredere sa plece cu barca, vine o colega medic si usor-usor sunt in stare sa stau si altfel decat prabusita . Stefan se comporta exemplar in perioada asta, nu plange, e cuminte langa mine sau de mana unui coleg.

Lesinul ca lesinul, dar dupa ce imi trece raul, constat ca ma doare piciorul si nu am cum sa conduc pana acasa. In sfarsit, rezolv problema si ma duce sor-mea cu copii cu tot (unul super incantat ca s-a plimbat cu barca, altul deja isteric de oboseala).

Piciorul, din fericire, nu e umflat si sper sa ramana asa. Dar ma doare si nu pot sa calc pe el, nici vorba de condus. Sper sa imi treaca repede, ca altfel suntem izolati aici: Doru e plecat, tata la fel, mama nu conduce si eu sunt avariata.

Scuzati-ma ca m-am lungit atat cu povestea asta, dar sunt si cam zombi de oboseala si nu m-am mai putut opri .

Am montat si mobila copiilor (ca daca asteptam sa zugravim, cred ca trecea anul) si am facut cateva poze. O sa incerc sa le incarc. E tare draguta, doar ca mai lipsesc cateva piese de mobilier, pe care speram sa le luam in curand.

Aici sunt poze: http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762401249502

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput