Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 22
pengunica spune:
Gabitzam-
spuneai ceva de carti on line?sau ceva de genul asta?
M-ar interesa si pe mine sa mai citesc cate ceva in romaneste ca de ziare m-am plictisit!
ANDRA si BEN STEFAN 15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100
pengunica spune:

Pana acum nu scriam nici un mesaj si acum nu ma mai opresc
!
Voiam sa scriu totul intr-un mesaj dar ideile mi-au venit pe rand asa ca sa ma scuzati daca tot postez un mesaj dupa altul
.
Cum va descurcati cu renuntarea la pempers pentru ca nu reusesc in nici un fel sa-l dezvat pe ,,benica,,daca il pun dimineata pe olita plange si nu vrea sa stea pentru ca e prea somnoros ,nici macar cand il duc la gradi nu vrea sa stea pe olita ca ceilalti copii(inainte sa-l lasi la gradi fiecare parinte isi pune copilul pe olita).Benica boceste numai cand vede usa daramite sa stea pe oala.Cei drept mai spune din cand in cand kk dar asta doar cand isi aminteste![]()
Voi cum ati reusit?
gabitzam spune:
Andra(pengunica), carti in romaneste gasesti la urmatoarea adresa:
http://www.4shared.com/
Userul:desprecarti@yahoo.com
parola: romania .
O sa gasesti acolo o multime de carti, despre copii, de bucate, de psihologie, literatura, carti pentru copii, etc.
Asta este un cont facut de cineva de pe foryum, si au facut upload acolo multi useri.
Alta adresa cu o multime de carti in romana si engleza este asta:
http://84.244.131.254/
user : digibook
password : cartionline
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI CRISTIAN LUCIAN ... 
LA MULTI ANI MIHAI ALEXANDRU ... 
...sa fiti sanatosi flacailor...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
pengunica spune:
Gabitzam -multumesc!![]()
Cum ati reusit sa scapati de pampersi...imi spune si mie cineva ceva metode?![]()
gabitzam spune:
Deci incepe vara, in casa sunt 29 de grade, am dat drumul la aerul conditionat.
pengunica spune:

Se pare ca in acest weekend dosar noi vom posta pe forum gabitam
.
Noi inca nu am dat drumul la aerul conditionat desi au fost cateva zile de canicula si pe aici .....cand ploua cand e cald.....dar vremea aerului conditionat se apropie cu pasi repezi.
gabitzam spune:
Andra, or fi fetele la iarba verde ![]()
Noi inca n-am inceput operatiunea 'pampersul' ![]()
Deocamdata ma bucur cand face la olita.
andutzy spune:
Hello fetele! EU mi-am facut-o azi cu manutza mea si anume am fost in alt parc cu D unde probabil sunt alti pomi decat pe lnga casa si m-a lovit asa o alergie ca acum merg tinandu-ma de pereti, abia vad, ma mananca toata fata si imi vine sa vomit! E groaznic! Stranut intr-una si imi vine sa ma arunc de la etaj! Mai are cineva pe aici rinita alergica? Aveti idee de ceva leacuri care sa mai amelioreze simptomele? Spun leacuri deoarece medicamente antialergice nu am voie sa iau cu sarcina mea...
Andra
Sapt28 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Anky, sa-ti traiasca marele blond de 2 ani, sa se faca mare si sanatos si norocos, ca frumos sigur o sa fie!
LA MULTI ANI, CRISTIAN LUCIAN!
La multi ani, Mihai Alexandru!