Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

nelia, la mine treaba cu acul a dat gres(am apucat partea cu gaura si curand sunt mama de 2 baieti), dar a mers cu sarea in cap pusa fara ca eu sa stiu. Daca pui mana la nas e baiat, daca pui la gura e fata cica.

AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

La multi ani:David Mihai,Sergiu Mihai,Vlad Stefan,SFreya,Timeea,Adina,Marius!!!

Sa fiti sanatosi si frumosi!
Eva-insanatosire grabnica si sa ii arati mamei ce fetita curajoasa are!

Androix si Mickyyy-am cazut rau de tot in melancolie.Am pastrat toate hainutele lui Luca in ideea ca vom mai face un bebelus.Maine o sa umblu la ele ca sa imi mai aduc aminte cat de micut si firav era.Ce trece timpul!!!

I-am facut lui Luca testul Elisa pentru geardia si i-a iesit negativ asa ca medicul mi-a spus ca alergia ar fi atunci de la un aliment(cred ca oul).Suntem la regim usor,mai ia inca claritine si L.I.V.52 care ii face o pofta de mancare!!!In seara asta pe la 8 scotocea in frigider desi mancase la 6.30 un iaurtel si de regula nu mai manca pana cand il culcam si ii dadeam biberonul cu laptic.Sa servit din frigider cu un castravete si o ridiche si a fugit repede sa nu i le iau.I-am facut o salata la care am pus si juma de ardei,cu lamaie si ulei de masline si a infulecat-o pe toata.M-a speriat cand a venit la mine si mi-a aratat castronul gol.Si bineinteles la 9 cand l-am bagat la nanita a bagat si un bibe de laptic.Combinatia ideala:legume cu laptic.Sper sa nu il doara burtica la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Loreen, vazusi pozele mele ? Pai cu talentul fotografic e mai mult al meu sotz ... Da' io le aprob
Monule, si a mea striga "nuuuu" daca vrea un copil sa ii ia jucariile ei. Cred ca au intrat in perioada aia nasoala in care sunt tare posesivi. Ufff. Bravo pentru vorbareata ta !
Eli, sper sa nu ne impuscam cu culori pe-acolo, mai ales ca suntem aproape numai m u i e r i (50 versus 7 masculi ) Ceea ce ma enerveaza pe mine este ca nu suntem o directie cu tineri in plin avant de afirmare profesionala, ci suntem marea majoritate casatoriti (multi au si copii), si nu prea ne arde de porcarii dintr-astea gen teambuilding . Adica sa stau doua nopti departe de copil, numai pentru ca asa vrea muskii lor, mi se pare o tampenie Si nu va mai zic ca am o colega de birou care, de 5 ani de cand are copil) nu s-a departat vreodata de casa, asa incat acum este prima data cand isi lasa baiatul singur doua nopti
OanaC, refacere rapida Evei !

Gata, ma duc sa ma uit la Air Crash...
Noapte buna!

p.s.: cica azi nu e Air Crash...
Mai vroiam sa va zic ceva: voi stiati de faza cu mesajele private din inbox - ca le sterg desteptii de administratori (sau cine le-o sterge) pe cele mai vechi de 30 de zile, fara sa anunte ?!? Sa fac azi apoplexie cand mi-am vazut inboxul si outboxul goale Imi vine sa strang de gat pe cineva... o sa citesc la administrative cand oi avea timp. Mare tampenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Faza cu sarea mi s-a facut si mie.Am dus mana la gura si am un baiat de toata frumusetea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Sergiu, Timeea, Adina, Freya, Vlad, Marius!Sa fiti sanatosi, cuminti si destepti!

Daniela-imi pare tare rau pentru suferinta ta. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta.
S-a rezolvat misterul de ce nu v-am anuntat despre Eva. Nu reusesc deloc sa o prind pe OanaC. Noroc ca scrie pe forum.

Ralwca-am tot vrut sa-ti scriu dar am tot uitat. Te rog mult sa te aduni si sa-ti dai seama ca asta este evolutia fireasca a lucrurilor. Iti inteleg perfect tristetea si sufar alaturi de tine. Eu nu dorm noaptea gandidu-ma cum va fi cand o trimit pe Maya la gradinita. Dar vorba sotului meu, imi va fi mie mai greu decat ii va fi ei. Te pup si te rog mult incearca sa iesi din starea asta.

Laura-felicitari pentru harnicie!

Simona-hai ca Dragos se acomodeaza incet-incet. Se pare ca inceputul este mai greu.

Mickyyy-am tot vrut sa-ti scriu ca mi-au placut mult pozele voastre de la mare. Tu arati superb!

Mercedes-frumoasa Bianca si are fata de ardeleanca. Eu am majoritatea rudelor in vestul tarii, asa ca este un compliment

OlgaT-nu am efectiv timp sa te sun. Adica as avea cand doarme Maya, dar tu atunci nu esti acasa. Ce face Tony? Ce-i fac ganglionii. Da-ne o veste, te rog!

Am ajuns sa-mi printez ce scrieti si sa studiez in parc. Sunt toata ziua plecata de acasa pentru ca este vara de-a dreptul aici si cand vin nici nu stiu pe ce sa pun mana mai intai. Fetelor care lucrati, eu va ridic statuie!

Poate mai apuc sa intru.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Agatei i se clatina si al doilea dintisor, de linga cel cazut deja. Asa de repede!?!

Omustata, si la noi e cam la fel, de cind s-a incalzit stam mai mult prin parcuri, singura diferenta este ca atunci cind sint in casa nu stiu pe ce pat a ma intind mai intii. E atit de cald!!!
Mercedes, am vazut pozele! Ce blondina superba, zici ca e nemtoaica, nu romanca. Nu o mai vazusem de mult, de la unul din colaje cind nu stiam cine e. Gasesc ca s-a schimbat destul de mult.

Gata, ca tot vorbeam de parc, trebuie sa ies, ma duc cu fetele in parc, Agata vrea cu bicicleta si Tudora si-a pregatit ustensilele de nisip, noua ei pasiune. Seara, la baita, observ ca are nisip si in pampers, si in par... Pina acum a fost usor, ca le faceam baie de doua ori pe saptamina, in rest cite un dus rapid, spalat pe dinti si in pijamale si gata pregatirea de culcare... Acum, spala cada inainte, stai pe linga ele si cite o ora pina se mureaza bine si se duce tot jegul de pe ele (nu le pot inca lasa singure, ca mi-e frica sa nu se loveasca Tudora cu capul de cada), scoata-le, usuca-le crem u i e s t e-le ca dupa atita stat in apa au pielea ca pruna uscata, mai vor si masaj, ca doar au muncit toata ziua... poveste, draganit... pina le vad adormite adorm eu inaintea lor. Tudora inca mai are titza de seara, nu stiu cum sa i-o scot, e cea de dimineata am reusit sa o sar de doua zile, sper sa ramina asa. Dar la cea de seara e mai greu de renuntat, chiar daca suge doar 5-10 minute, e alintul si alinul ei inainte de culcare. Dar am zis ca pina la sfirsitul lunii trebuie sa oprim si asta, si apoi, in conditii normale, ar fi trebuit sa trec la scosul pampersului de zi... numai ca, plecind de acasa, nu stiu cum voi face. Probabil ca voi amina pentru august, cind ne intoarcem, desi atunci nu va mai fi atit de cald aici. Dar cumva trebuie sa fac, pentru ca daca voi avea din decembrie doi cu pampers, ajungem in chiloti... nu ca acum am fi mai imbracati.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

nelia, sa fie bb ce vreti voi adica baiat

sunt fiarta de nervi. am zis ca azi mergem in cora. hranim bb sa il las acasa mancat. imbrac maimutza zbuciumata si plecam cu alexia la cora. antonia ramane acasa cu maica-mea cica. frate nici nu pun bine piciorul in cora ca primesc telefon sa ma intorc acasa ca urla asta mica (care e cel mai cuminte bb pe care l-am vazut vreodata). iau taxiul can dintru pe usa asta adormita de plans, cu gatul si o manutza pline de praf de lapte. cum ma vede se lumineaza la fatza rade si ... bb meu e fericit. l-am pus in cos si inapoi la cora. am ajuns acasa la 22 si ceva perioada in care a f super cuminte, a facut un pic de nani, a ras si a vorbit. si cand am luat-o de acasa la fel a facut in masina. povestea de zor. e a 2-a oara cand patesc asa ceva. prima data a fost cu alexia. exact la fel. nu ajung bine ca ma suna veniti de luati copilul ca plange cu suspine si sigur are ceva. nu mai stiu ce sa cred. antonia e cel mai cuminte copil. nu plange decat daca ii iei bibe de la gura. asa ceva ....

in fine scuzati offfful

azi am auzit-o pentru prima data pe alexia spunand "TU" referindu-se evident la ea. nu stie sa zica eu zice tu. sa mor de ras cand am auzit-o cu cata convingere spunea TU.

Oana ma bucur sa aud ca Eva e bine. sanatate multa.
Olga, cand veniti in parc?

Raluca nu mai zici nimik? cum te mai simti?
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

M-am distrat cu Tudora vizionind filmuletele din clasamentul Pampers. Si imi pare rau ca nu a fost un concurs asemantor cind am facut filmuletele cu Tudora dansind, ca din tot ce am cu ea alea erau cele mai potrivite. Cred ca nu se pune daca nu sint recente, nu? Nu pentru cistig, ci doar pentru amuzament, asa cum m-am binedispus eu privind unele dintre filmuletele trimise.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Ah, e valabil doar pentru persoane rezidente in Romania, acum am citit regulamentul. Oricum, mi-a facut placere sa urmaresc miscarile copilasilor, sint atit de dragalasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

LA multi ani tuturor copilasilor nascuti ieri si astazi.
CLORETA-promit sa nu mai chiulesc dar trebuie sa recunosc ca tin pasul cu greu cu voi chiar daca diferenta de fus orar este destul de mare.
FLORENTINA G-ma bucur ca ti-a placut,, benica,,si ziua respectiva a fost una destul de agitata mai ales ca am pregatit totul in doar 7zile.Trebuie sa recunosc ca pengu a fost mai emotionat decat mine si eu deabia cand m-am intors in Japo am realizat ceea ce se intamplase
ChrisDun- iti multumesc pentru urari.
MONIBONI-si lui ,,benica,,ii place thomas,i-am cumparat chiar si asternuturi de pat cu thomas +pijamale numai ca sa doarma singur.
Oana C -ma bucur ca operatia s-a incheiat cu bine si ca Eva se simte bine,insanatosire grabnica !

,,Incearca sa observi doar calitatile unui om,pentru ca defecte avem cu totii,,

ANDRA si BEN STEFAN 15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100

Mergi la inceput