Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
Mercedes, Andrei are cam 14.500 si cam 90cm.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI, FREYA! 
LA MULTI ANI, TIMEEA! 
LA MULTI ANI, ADINA! 
LA MULTI ANI, SERGIU-MIHAI! 
LA MULTI ANI, VLAD STEFAN! 
LA MULTI ANI, MARIUS! 
Sa fiti fericiti, copilasi !
Fran, daca maine dupa-amiaza iesiti prin parcul Circului, poate ne vedem
... noi o sa ne intalnim acolo cu niste prieteni care au un baietel de 2 ani si 4 luni...
Oana C spune:
Eva e mai bine; aseara a dormit bine, exceptind faptul ca la fiecare ora intra asistenta sau dr de garda si ne trezeau pe toti (ca si azi, de altfel).
Am scos-o putin afara, intr-un vagonas, am fost la camera de joaca pt copii, a mers vreo 4 pasi singurica, speram ca dupa-amiaza sa ii scoata furtunasul de drenaj din stomac, iar de miine dimineata sa o hranim lichide.
Inca e pe medicament pt durere, la fiecare 3 ore; un emdicament special ... Chirurgul ei a venit azi si ne-a prescris un alt medicament putin mai puternic, dar care o tine fara durere vreo 6 ore.
Ne-a spus ca duminica s-ar putea sa ne dea drumul acasa.
Eva vorbeste, numara, se joaca ... dar tot somnoroasa si putin trista este. Probabil ca nu apuca sa adoarma,pt ca de fiecare data cind inchide ochii, ba un aparat incepe sa tziuie, ba asistenta ei intra pe usa, ba doctorii de garda (ca in Grey's anatomy, azi dimineata au venit vreo 8 in camera, deodata!!!)
Cam atit, nu stiu ce sa mai spun ... Aaaaa, i-am facut si baie cu prosopelul, pe pat; a fost putin suparata, dar dupa baie a adormit imediat (nu i-am udat operatia, iar asistenta ei m-a ajutat sa o spal).
In plus, ceer de mincare toata ziua!!! Chicken nuggets, orange juice, milk, water ... de toate! Deja se da in spectacol cind este altcineva in camera, vorbeste o gramada si incepe cu "stop it!", "go away!" ... hmmm de la cine o fi invatat asta ![]()
Oricum, e o luptatoare; vad cit de mult sufera cind i se termina efectul medicamentului, dar nu plinge prea tare. doar ne spune ca o doare ... si colaboreaza cu tot ce ii facem sau ce ii face asistenta sau personalul de aici.
Va pup.
Sper sa ma iertati ca nu am mai citit ce ati scris voi.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Multumesc si pentru mesajele pe privat; le-am citit pe toate. O sa raspund la fiecare cind ajungem acasa.
LA MULTI ANI copilasilor nascuti azi!!!
Pupici.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
nelia spune:
Pupici, Evei! Si sa o doara cit mai putin!
Fetelor, stiti ce fac eu de vreo jumatate de ora? Caut tabele cu calcule cind se fac baieti si cind se fac fetite.
Sint atit de curioasa sa aflu ce s-a prins la noi, ca tot dau cu presupusul. Voi ati gasit vreun tabel sau vreun grafic sau metoda care sa vi se potriveasca? Ca eu nu! Ori se potriveste la Agata si nu se potriveste la Tudora, ori invers. Oricum, Tudora trebuia sa fie baiat dupa toate calculele, tabelele, metodele cunoscute... ca le-am cam respectat, stiam eu ca nu scap cu doi daca iese fata... Acum dupa unele imi iese baiat, dar cu cit imi iese mai mult baiat, cu atit sint mai sigura ca va fi fetita, nu stiu cum sa explic, ca de simtit nu simt nimic, dar ma pufneste risul cind cineva ne spune ca va fi baiat, pentru ca eu sint sigura ca va iesi tot ce avem... Mai dati-mi si mie niste metode, daca le stiti. Loreen, tu spuneai ca ai o vaga banuiala de ce ar fi!?! Hai, devaguieste-o, ca nu mai am rabdare...![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gabitzam spune:
Fa-o pe aia cu acul
Pune-l pe Octav sa ia un ac de cusut si sa-l impacheteze intr-o hartiutza. Apuca de un cap si desfa hartia si vezi de ce ai apucat. Daca de gaura, e fata, varful e pt. baiat.
La mine s-a potrivit ![]()
nelia spune:

Gabitzam, Octav nu e acasa, dar am pus-o pe Agata sa faca si eu am apucat... fara sa-i spun de ce fac asta, bineinteles. Si am apucat de virf. Dar tot fata sint sigura ca este!
Si am mai facut si testul cu verigheta, pe care il stiu de la mama mea si pe care l-am incercat si cind eram gravida cu fetele. Se leaga verigheta de un fir de ata si se lasa sa atirne peste palma sau burta gravidutei. Dupa citeva secunde de ezitare, verigheta incepe sa faca o miscare regulata ori in cerc, ori in linie dreapta, prima e fetita, a doua baietel. Pare o prostie, dar sa stii ca la mine s-a invirtit verigheta aia in cerc pina a ametit si intr-adevar au fost fetite. Cel putin la Agata imi aduc aminte ca m-am amuzat de mai multe ori facind asta si numai in cerc s-a invirtit si in luna a 9-a (ca noi nu am vrut sa stim ce este). La Tudora la fel, pina pe la patru luni am facut de vreo trei ori testul si tot in cerc se invirtea. Acum taie linii cu o viteza, moamaaa... dar asta nu ma face sa nu zimbesc si sa-mi spun ca are mami tot o
in burtica.![]()
Tot cautind pe net am dat de un programel (pe care il stiam de cind ma chinuiam sa ramin insarcinata cu Tudora, dar am ramas inainte sa apuc sa-l comand). Se numeste Calmens, www calmens ro / sexul-copilului. Stiti ceva despre el, bineinteles ca nu mai are rost sa dau bani pe el, pentru ca la noi faptul e consumat si deja el stie ce e acolo in burtica, iar pentru noi lucrul cel mai important este sa fie sanatos (si frumos, si destept... si sa faca armata ar adauga tati). Dar daca tot mi-am adus aminte, am zis sa va spun, ca poate mai sint mamicute care vor sa faca bb2 sau 3 si le poate ajuta.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Margott spune:
La multi ani, SERGIU MIHAI!
La multi ani, VLAD STEFAN!
La multi ani, FREYA!
La multi ani, TIMEEA!
La multi ani, ADINA!
La multi ani, MARIUS!
Sa aveti o copilarie minunata!
http://community.webshots.com/user/arcultro
gabitzam spune:
Nelia, si eu aveam nasul infundat si sforaiam 
Haida, mai, ca e baiat sigur! ![]()
fran spune:
LA MULTI ANI FREYA, TIMEEA, ADINA !
LA MULTI ANI SERGIU, VLAD SI MARIUS!
Mi-e dor de Timeea si Freya... Si de mamicile lor...
Va multumesc la toate pentru raspunsuri, se pare ca ma pot reintoarce in CIC daca scot certificatul dar pe partea cu neuro-pupu e cam cu dus si intors daca "boala" dispare dupa un timp sau nu. Sa nu ajung ca trebuie sa inceapa scoala si mi se propune o scoala speciala...
Nu ma mai lasa Iepu , mai scriu maine
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut