Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 19
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, FREYA!
LA MULTI ANI, TIMEEA!
LA MULTI ANI, ADINA!
LA MULTI ANI, SERGIU-MIHAI!
LA MULTI ANI, VLAD STEFAN!
LA MULTI ANI, MARIUS!
Sa cresteti mari, copii frumosi, si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cloreta spune:
Monu, dar de ce musai Cavit? Noua ne-a recomandat Pikovit si nu stiu daca are vreo legatura dar mananca foarte bine si si-a revenit extraordinar, nu imi vine sa cred. Cica 10 zile pe luna sa ii dau. Ma rog de luna asta nu cred ca mai bag in ea.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
monu spune:
ma duc azi in cora si ultima data am vazut la ei cavit junior dar nu spunea de la ce varsta se poate da. si stiu ca si eu cand eram mai mica luam cavit dar atunci aveam vreo 10 ani.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cloreta spune:
Ah si eu luam Cavit cand eram copil, l-as fi mancat ca pe bomboane:) Dar intreaba dr inainte mai bine.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
ioanailincam spune:
Hello, hello!
Loreen - hai sa ne luam de mana ca lenea mea e tot aici azi
. Din pacate am avut un client care mi-a disturbat dimineata si n-am apucat sa intru. Si ma avem si-o belea cu masina (a crapat bateria din motive necunoscute in drum), lucru care ma streseaza groaznic pentru ca, ca si cum nu era destul ca trebuie dusa in service (aleluia iesire la tara maine
), nu putem sa ne folosim de ea azi, cand trebuie sa ajung la banca, care e in kilu' saftii si mai e deschisa doar 2 ore (azi fiind ultima zi de plata a ratei, evident!).
Important e ca pana sa crape agregatu' am ajuns la coafor de dimneata, sunt o doamna (tot n-am apucat sa va arat noua mea freza
).
Mickyyy - ce fete frumoase are mama si tati nu isi mai incape de mandrie.
Chris - mie imi scapara body-urile alea de le aratai tu ieri, facute tot pentru Z; sunt foarte dezamagita ca mi-a putut scapa asa ceva
Monu - multa sanatate Alexiei si sa-i treaca crizele de nervi. Cred ca la varsta asta toti au si din ce aud se vor inteti pana pe la 3 ani asa ca rabdare si... tutun, pentru cine fumeaza.
Nu stiu de la cat se da Cavit, dar fosta mea colega i-a dat fetitei ei, care face in iulie 2 ani. Deci cred ca poti sa-i dai Alexiei.
Androix - dar tu ai de gand sa-l aduci acasa pe Filipete dupa ce nasti? Lasa-l, mama, la socrela ca e pe maini bune si vezi de Georgia (nu vreau sa fiu a dracu', dar tare presimt ca nu se repeta cumintenia lui Puri cu dormitul noaptea
).
Iti trimit PM diseara cu nr. tamplarului ca il are barbatul (aseara ne-am bagat in pat sa o culcam pe Mogo si eu nu m-am mai dat jos pana dimineata, cred ca am bagat vreo 10 ore de somn
Mercedes - ma vazut si eu poze cu Blondi, e scumpa foc!
Ana avea de Paste vreo 13 kg, dar la cm nu stiu ca nu am mai masurat-o de mult (si tot vreau sa fac asta, dar nu mai apuc niciodata).
Moniboni - sa ne spui cum a fost la petrecere!
Hait, ca e timpul sa mai si lucrez
. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ralwka spune:

LA MULTI ANI, FREYA!
LA MULTI ANI, TIMEEA!
LA MULTI ANI, ADINA!
LA MULTI ANI, SERGIU-MIHAI!
LA MULTI ANI, VLAD-STEFAN!
LA MULTI ANI, MARIUS!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti frumosi si norocosi!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">
nelia spune:
Ce gasca de sarbatoriti avem astazi!!!
La multi ani, SERGIU!
La multi ani, VLAD!
La multi ani, FREYA!
La multi ani, TIMEEA!
La multi ani, ADINA!
La multi ani, MARIUS!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
omustata spune:
OanaC-ma bucur mult ca totul este bine cu operatia Evei. Te-am sunat ieri de doua ori pe celular, dar cred ca era inchis. Tu probabil ca nu ai mai avut timp sa ma suni si era inutil sa incerci, din moment ce ai calculator la dispozitie si puteai sa faci personal anuntul. NU am citit tot, dar am apucat sa citesc ca te temi de morfina. Maya a fost tinuta pe morfina cat a fost in spital. Nu stiu cat de mult a afectat-o chestia asta. Pana acum mie nu mie se pare ca a fost asa afectata. Te pup si sanatate multa, multa!
Eli-sper din tot sufletul ca nu sunt eu aceea. Imi esti pe draga si tin prea mult la tine ca sa nu-mi pese daca te-am suparat cu ceva. In orice caz, daca nu ti-am raspuns a fost pentru ca sunt zapacita si uit de la mana pana la gura, nu din rea vointa. Sper ca ai primit ieri mesajul meu offline. Te pup si sper ca Bianca este bine.
Mercedes-eu am incercat sa-ti raspund de fiecare data, dar eu nu cred ca am primit vreodata vreo atentie din partea ta. Unoeri ma intreb daca te-am suparat cu ceva. Daca da, imi cer scuze acum.
Androix-m-am ingrozit efectiv cand am citit de Filip si ce era sa pateasca. A fost chiar in ziua cand a cazut Maya pe scari si eram inca sub impresia evenimentului nostru si pur si simplu acum ma gandesc numai la asta. Oare cum putem sa-i protejam in fiecare secunda a zilei? Mie mi-e imposibil.
Nu mai am efectiv timp acum. Sper sa intru mai tarziu. Va pup!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
nelia spune:
Am citit si eu ce ati mai scris, cam mult
tinind cont ca nu am intrat de aseara... dar nu am putere sa raspund, raul e inca la inaltime, ma tirii, pe strada, in casa, in parc, pur si simplu nu mai pot de oboseala. Si parca nici nu-mi vine, ca la cit de ametita sint sigur voi uita pe cineva si vad ca sint fete care sint afectate de acest lucru si-mi pare tare rau, mai ales ca-mi sinteti toate la fel de dragi. Eu ma simt cu musca pe caciula, pentru ca scriu eu mult, dar la mine scrisul vine in mod natural, asa a fost dintotdeauna si inca aici ma limitez, ca totusi nu e un subiect unde sa scrii chiar despre orice, iar la altele nu am timp sa intru. Citeodata citesc, intru sa raspund si ma paleste vreo idee pe marginea caruia simt nevoia sa va scriu si atunci, tinind cont de lungimea la care ajunge mesajul si de timpul meu limitat, nu mai apuc sa raspund, spun la sfirsit ca revin sa raspund si nu mai apuc s.a.m.d. Alteori, daca vad ca o fata a primit raspunsuri pertinente si eu nu am ceva mai interesant sau nou de spus, nu-i mai raspund pentru ca nu vad ce rost ar avea... Alteori pur si simplu nu apuc sa raspund la toata lumea decit atunci cind am timp mult la dispozitie si nici nu raspund in ordinea in care s-a scris, ci asa cum imi vine dupa ce am citit tot sau in ordinea in care consider eu ca am ceva de spus. Toate astea fiind spuse (m-am codit un pic pina am abordat totusi si acest subiect, ca nu e prima data cind unele dintre mamicile dragi de aici constata un lucru asemanator), vreau sa-mi cer scuze si pentru trecut si pentru mesajul de astazi, dar si pentru cele care vin, pentru ca nu ma vad schimbind ceva in felul in care particip la acest subiect. Daca as face-o, as ajunge sa nu mai scriu deloc, pentru ca mi se pare stresant, scriind si gindindu-ma tot timpul daca am raspuns la toata lumea. A intra aici, a citi ce faceti si a vedea ultimele poze (apropo de poze, eu nu am vazut nici pozele lui Mercedes, nici pe Adina pe iarba... cred ca mi-au scapat link-urile) e pentru mine o placere si o relaxare maxima si nu vreau sa stric acest lucru pentru nimic in lume.
Va pup pe toate, fete dragi cu care am impartit atitea si atitea momente vesele, dar si triste si sper ca vom mai imparti si de acum incolo. Atit de mult m-am legat de voi, ca eu nici nu intru la copilasii de virsta Agatei si nici la mamici din noiembrie-decembrie nu m-am inscris si chiar daca as face-o, nu cred ca voi mai avea starea si timpul necesat sa ma apropii de fete asa ca la subiectul Tudorei. Cu voi a fost ceva special, poate si pentru ca am ramas insarcinata intr-o perioada buna din viata mea, in care am fost relaxata, sigura pe mine si am simtit ca sint gravida si apoi mamica la maxim...
Si legat de oboseala cu care incepusem, ieri am dormit de la 1 la 2, de la 3 la 4 si la 9.30 dormeam dusa... asta dupa ce am motait la tot cursul de dimineata, la cel de seara pur si simplu am pus capul pe masa la un moment dat, m-am ascuns dupa o negresa mare de tot care era in fata mea si am ascultat cursul cu capul pe masa, ca sa nu risc sa-mi cada in ochii profesorului. Nu mai spun de cascat... cind ma apuca oboseala despre care vorbeam (ca nu e chiar tot timpul, ieri a fost prima zi in care mi-a fost somn tot timpul), casc de ma dor falcile si-mi vine sa vomit. Cred ca daca m-as fi simtit asa la prima sarcina, cu mina pe suflet va spun ca nu mai aveam nici a doua, darminte a treia. De fapt, asa am zis si dupa ce m-a rupt in doua Agata in primii trei ani, ca nu mai fac altul... si uite-ma ce curajoasa sint, am ajuns la al treilea. Cind ma mai intind pe canapea (cam des, ce-i drept), sotul ma ia peste picior si ma baga in seama sau le spune fetelor sa o faca, cica hai sa vorbim cu mami, ca in 5 minute adoarme daca nu e bagata in seama... Inainte ma suparam, dar acum, daca vad ca nimeni nu are nevoie de mine, inchid ochii si peste citeva secunde sforai... la propriu, sa stiti. Eu nu am avut niciodata probleme cu sforaitul, respir foarte usor in somn, nici nu ma auzi, dar acum atit de profund adorm, chiar si pentru 10 minute si cum am nasul infundat tot timpul (alt lucru nou si diferit fata de celelalte sarcini)... sforai intr-o veselie. Sper sa nu adorm la cursuri... va dati seama cum ar fi!?!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA