Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

aaa...si continuarea...uite-le www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20060406&ctime=083245" target="_blank">acum !!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Deoarece plec din localitate la socri si acolo n am acces la net va urez de pe acum un la multi ani calduros urmatorilor copilasi

CRISTIAN LUCIAN ,MIHAI ALEXANDRU ,MIHAI ALEXANDRU , FILIP STEFAN si LEON STEFAN

sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti alaturi de familiile voastre.

Am vazut azi cred toate pozele postate in ultimele zile. Mie nu mi vine a crede cat de repede au crescut acesti copilasi. Stateam ieri in parc cu sotul si bia bineinteles si ne minunam cat de mare e bia( in timpul asta cristi era la karate).

Fetele avand in vedere ca, e o chestiune care ma streseaza la bia si anume greutatea ei va rog frumos sa mi spuneti cate kg au copilasi vostri Bia are 15.300 grame mie mi se pare destul de mult( pediatrei nu) si inaltimea cred in jur de 90 cm ( nu sunt sigura de asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Monule imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie.Alex nu mai este in centru atentiei iara mamica trebuie sa se imparta in milioane de particele pentru ca-i mamica cu doi copii,nevasta si femeie.Si pentru asta sufera si asa-si manifesta momentele de frustrare.Cred ca ar trebui sa incerci si metoda ignorarii momentelor de criza.Urla, tipa, se arunca pe jos...las-o in pace, in sensul ca tu trebuie sa-i explici cu calm ca tu nu accepti asa ceva.De ex ieri cand am venit de la gradi cu Dragos am pus masa sa mancam.A luat vreo 2-3 linguri si jup cu castronul cu ciorba pe jos.M-am ridicat calma de la masa.Am sters pe jos.Nu l-am bagat in seama desi era cu ochii cat cepele sa vada cum reactionez.I-am luat restul de mancare din fata si i-am spus ca urmatoarea masa va fi atunci cand se va comporta cum l-am invatat.Ma crezi sau nu, a pus ochii in jos, i-au aparut lacrimi in colturile ochilor si mi-a zis"mami pusi"(asa-si cere el iertare).Fara sa strig la el si fara sa-l altoiesc(desi recunosc ca am si eu limitele mele si cateodata ma mai scapa si pe mine).Binenteles ca peste 30 min iara am pus masa.Cel mai tare ai doare cand nu sunt bagati in seama, cand reactionezi altfel decat se asteapta.Stiu ca gresesc si ne testeaza nervii pana la limita maxima. Sa nu arunci cu rosii in mine...bine?

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Mickyyy si monu -cred va este f greu cu doi copilasi mici, dar cresc ei repede. Intre copiii mei exista 6 ani diferenta , asta mica e tot timpul calare pe cel mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Multumim de urari!
I-am luat lui Vlad celebra locomotiva Thomas; acu' plec sa ma pregatesc de petrecere.

pupiuall si La Multi Ani celorlalti sarbatoriti!!!

mamica de rockerash

Mergi la inceput

simona_filipas- ce fain bine ca a inteles ca esti suparata, in schimb sunt convinsa ca va mai face de cateva ori acest gest, tinete bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cavit junior de la ce varsta se ia?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Offf, Monu, ma gandesc si eu cu groaza cum o sa ma descurc cu amandoi si sper din tot sufletul sa am rabdare, ca pana acum nu am prea avut.
As vrea sa scriu mai mult dar ma duc sa ma bag in pat ca fi-mea si-a gasit sa-mi dea niste picioare de-mi taie respiratia... Nu stiu ce-o avea.

PS: Mihai e pe DN1 in drum spre casa abia astept sa vad ce i-a cumparat Georgiei

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Androix- poate vrea sa iasa afara daca tot vine tati acasa acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Mercedes, legat de greutate, noi ne incadram in continuare la capitolul fotomodele. Desi n-am mai cantarit-o de ceva vreme, nu cred sa aiba mai mult de 11kg (si astea cu indulgenta), iar la inaltime vreo 86-87cm.

monu, si la noi au inceput sa se inmulteasca crizele, culmea, cu bona am 2 ingerasi de copii, cand ajung eu acasa, imi mananca urechile. Nimic nu le mai convine, nimic nu mai vor sa faca singure, urla si bazaie daca nu primesc ceva, si lista ar putea continua. Ce functioneaza la mine (si probabil va functiona peste catvea luni si la tine), comparatia. Aproape niciodata nu fac scandal impreuna, asa ca profit si-o laud pe cea cuminte, o bag doar pe ea in seama, pana cand, intr-un final, se linisteste si cealalta. Le mai pun si la colt, are fiecare coltul ei, le mai si ignor, le mai si cert, dar in general o scot cumva la capat cu ele. Per ansamblu, am copii cuminti, zic eu, chit ca facem si noi crize si scandal.

simona, te felicit ca reusesti sa-ti pastrezi calmul cu Dragos , mie recunosc, nu-mi iese intotdeauna. Dar asta-i calea, fermitate, si mult calm.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput