Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti SERGIU, VLAD-STEFAN, FREYA, TIMEEA, ADINA si MARIUS!

OanaC, ma bucur f. mult sa aud ca pana acum totul a decurs bine. Va tin pumnii in continuare si ma rog ca micuta Eva sa nu mai aiba dureri!

Elisor, sa stii ca sunt tare rea cand ma supar . Din pacate, ma supar mai mult pe cei dragi. Garajul vostru e mai mare si mai solid. Stefan aproape l-a stricat pe al lui, dar important e ca sta si se joaca cu el!!

Eu ma pregatesc de plecare . Chiar daca as vrea nu mai pot sta la birou, ca se face desinsectie. Imi fac putina ordine si acasa!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La Multi Ani SERGIU, VLAD, FREYA, TIMEEA, ADINA, MARIUS!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai da am o lene rea de tot...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am cules de pe sarma niste rufisoare si m-am emotionat toata. Pentru comparatie a fost folosit un tricou de Purichete Filipete de aproape 2 ani. www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070511&ctime=123058" target="_blank">Mai tineti minte?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Mama Elisor o sa aveti un we plin de zile bune si senine...nici nu o sa mai vezi ciorba scurgandu-se zoaie pe pereti ,sau gelul de banane din zulufii blondinei...
Nu am mai aruncat cu castroanele prin casa cam de multisor pentru ca am devenit nesimtita cu ea...nu vrea sa manance,pa puiu...si astept sa vina lunea ca la femeie recupereaza din plin...
Astept sa ajung acasa sa vad casa bec...cica mi-a spalta si covoarele alea putine care le am...dar de Paulica tot nu am timp ca am si altceva mai bun de facut
Am mai vrut sa-ti zic ceva dar nu mai stiu ca scriu la mesajul asta de vreo 2 ore...

Mercedes ce blonduta durdulie ai ....las ca stiu cum e cu copii cuminte in poze si cand dorm...dar conteaza sanatosi sa fie...

Tamar am dat pe spate cand am vazut poza Adinei in iarba...parca-i ireala,atat e de frumoasa...

Chris ai un talent fotografic desavarsit... niste peisaje magnifice...iar Carina are o frumusete de portelan...

Atatea poze am reusit sa vad pana acuma...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI SERGIU, VLAD si MARIUS!!!

Sa cresteti voinici si cuminti, sa fiti buni si sa va bucurati de viata.

LA MULTI ANI FREYA, TIMEEA si ADINA!!!!!

Sa cresteti mari si frumoase, gingase si cuminti. Sa fiti iubite si sa aveti o viata minunata.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Androix, eu am avut cel mai mare soc cand imi faceam bagajul de spital pentru Daria la pampersi!!! Mi se pareau atat de mici in comparatie cu cei cu care eram eu deja obisnuita (Malina purta nr. 5, pentru Daria luasem nr. 1), credeam ca-si bat aia de la pampers joc de mine, si ca n-o sa-i vina fetei piticeii aia mici. Si normal, cand i-am pus pe ea, ii erau maaaaaaaaaari! Cred ca v-am mai aratat pozele astea...., asa un gigant mi s-a parut malina atunci, si n-avea inca 1 an si 3 luni!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Androix, Mikkky, m-ati omorat, doamne ce ce minunatii, m-am emotionat.
Sa va spun ca si eu am scos o pereche de tenisi cumparati cand avea Teodora vreo 2-3 luni. I-a cumparat o prietena 2 perechi atunci, unii rosii marimea 17 sau 18 si unii bleumarin marimea 24. Cei rosii sunt demult pe la alti copii iar pe cei bleumarin i-am scos acum la iveala. Imi amintesc cum ma uitam la ei si mi se pareau monstruos de mari atunci si credeam ca o sa dureze o vesnicie pana ii vor veni:)))
Iar acum mi se par atat de mici si draguti in picioarele ei

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor nu am vrut sa zic ca sa nu sune ca sunt slaba de inger dar... la mesajul tau pt mine m-ai facut sa plang.

Olga, abia astept sa vii in tara. multumesc pt gandul tau cel bun.

OanaC, ma bucur tare mult ca operatia a fost un succes. eva e o curajoasa si va trece peste toate cu zambetul pe buze. Va tinem pumnii sa aveti o refacere rapida si asta sa fie ultima operatie.

Mercedes,de ce ai tinut ascuns de ochii nostri un asa inger? Este superba. Sa va traiasca.

Androix sa incepe galeria pt tine daca tot ti-ai facut bagajul? cat despre spitale din ro si usa ai perfecta dreptate.

Danelutza

Simona bafta cu Dragos. La 18 ani va cere masina. Alexiei nu i-am facut exudat pt ca pedi a noastra nu a zis nimik. E cea mai buna cand copiii sunt sanatosi. Cand avem probleme devine f nervoasa. Celalalt pedi ca deja am stabilit ca vom avea 2 a cerut sa facem exudat + analize de alergii. Asa ca daca sapt viitoare mergem la medlife. Sper sa ajung. aaaa si cica daca bb face in mod repetat rosu in gat e mostenire genetica.

Loreen, pt tine o doamna adevarata.

am fost in parc am stat pana acum cand le-am trimis la nani si am si eu un pic de timp.

ce mi-a placut la alexia azi in parc e ca a inceput sa se dea la copii sa se joace cu ei. in schimb a devenit posesiva cu jucariile si nu le da la oricine. incepe sa strige nuuuuu daca vreun copil ii ia jucariile fara sa ceara voie, fuge dupa el sa le ia inapoi, tipa. nu e frumos dar pt mine inseamna ca a inceput sa ii placa compania copiilor si a invatat sa comunice cu ei. nu bate. a incasat acum 2 zile o palma usoara in cap si a tipat la baiat "nu mai da" a inceput sa vorbeasca. a inceput chiar sa si manance.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Mickyyy imi aduc aminte de pozele astea...stiu ca am ramas si atunci uimita de diferenta...ca sa vezi ce ti-e si cu evolutia asta...

Cuscra ai morcovul cu frunze crescut?!

Mergi la inceput