Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 16
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.

La multi ani, SERGIU!
La multi ani, VLAD!
La multi ani, FREYA!
La multi ani, TIMEEA!
La multi ani, ADINA!
La multi ani, MARIUS!
Oana, ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie! Refacere cat mai usoara Evei
. Ce fain e la voi in spitale, oare cate secole vor mai trece pana sa avem asa ceva si-n romania......
Mercedes, admirat pozele, ai o papusica blonda superba 
, si-ai tinut-o ascunsa atata timp.....
monu, eu le-am dat la fete tantum verde, si le place atat de mult incat imi cer chiar si cand nu sunt racite
. Ba mai mult, ne-a convins farmacista si pe noi sa luam dropsuri pentru adulti cand am fost raciti si culmea, au avut efect. Deci in cazul nostru a fnctionat, asa ca eu il recomand cu caldura, chit ca-i mai scump.
ChrisDun, nu poate fi impartit in 2 spatiul, pentru ca as lasa fara acces cealalta bucata. Are o deschidere de vreo 4-5m, si doar o usa de acces (e posibil sa mai fie una interioara, dar nu cred ca foloseste la nimic, spatiul e la parterul unui bloc nou, costruit de cativa ani).
Noi am fost aseara la cumparaturi, ne-am inarmat cu undite si accesorii de pescuit si bineinteles gratar, si-n week-end mergem cu mic cu mare la balta! N-am mai fost niciodata cu fetele acolo, sunt tareeee curioasa cum vor reactiona. Ori vor vrea sa stea calare cu batul in balta toata ziua (am luat 2undite usoare sa le poata tine si ele), ori n-o sa dea 2 bani pe pescuit si-o sa alerge prin padure. Oricum, o iesire la iarba verde nu strica....e prima pe care o planificam, doar noi cu fetele, abia astept!!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
Cloreta spune:
LA MULTI ANI COPII DRAGI!
FREYA
TIMEEA
ADINA
SERGIU
VLAD
MARIUS
Sa cresteti mari, frumosi si destepti, sa fiti iubiti si sa iubiti!
Mama ce gasca azi!
OanaC mi-au dat lacrimile, draga dea Eva cumintica. Refacere usoara si rapida, ce bine ca ai acces la net din spital, sa ne tii la curent. Va pupacesc pe amandoua
Danelutzaai dreptate, sclerozata sunt
Te-ai mai linistit?
Mercedes], wow ce scumpete de fetita blonda
Ne-ai privat de asa frumusete de domnisoara.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
Mercedes spune:
oanaC- ma bucur f mult ca ati trecut cu bine de operatie, esti o mama minunata alaturi de puiul tau.Lasati familia in pace, nu merita probabil nici nu realizeaza prin ce treceti voi, se mai intampla si la altii din pacate.
Multumesc de aprecieri adresate fetei mele, dar de ati vedeao ce rea este, in poze e super calma ca un inger dar in realitate ne termina.
simona_filipas spune:
Hai ca azi am libarita.
Sa va povestesc ce subiect de discutie aveau azi dimineata in masina,Dragos cu Vasi.Intreaba Vasi:tati ce-ti doresti tu de ziua ta?
la care fiu-meu senin: aio(alo-telefon).Dar ai vreo trei de jucarie.Altceva nu vrei? NU.Aio mami gadi.In traducere vrea telefon cu care sa vorbeasca cu mami de la gradi

.Oare la 18 ani ce cere?![]()
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
elisor spune:
Anca ce m-am bucurat de mesajul tau, calda ca intotdeauna, sunt norocoasa ca-ti sunt prietena, deja nu mai pot spune ca doar virtual, pentru ca iti stiu si vocea
!
Imi fac timp cat mai curand si-ti scriu! De abia astept sa ne vedem!
Simona activeaza-ti pm (daca vrei
)
Laura daca crezi ca e cazul bafta cu dieta, eu n-am riscat nici un fruct in afara de grapfruit dupa care sunt innebunita. Vezi ca exista iaurt si lapte degresate, de 0.1 % grasime.
Deci te astept la Brasov?
Florentina, Laura i-am facut o pasta din banana blenduita cu lapte si am amestecat praful. Nu e cooperanta mereu (azi dimineata am fost la un pas sa dau in ea cand mi-a scuipat compozitia intre ochi, pe mine, in parul ei), dar in 90% din administrari a mers destul de bine, intai proteste si vehementa si cand m-am asigurat ca e calma i-am varat pe gat si cu tremuraturi si strambaturile de rigoare le-a inghitit.
Ieri am facut greseala sa-i dau cu ciorbita, in final am capitulat eu aruncand castronul in chiuveta si sarind ciorba pe pereti (Laura
scenariu cunoscut cumva?) si ne-am intors tot la banana.
Florentina esti tot in top cu firma de nunti 
OanaC ma bucur ca ne-ai adus vesti bune, pe care le asteptam, de altfel. Acum ramane sa se refaca Eva cat mai repede si sa ramana o amintire a ceva ce a fost vital ca sa fie mititica sanatoasa. Sunt uimita cat de cooperanta e draguta de ea, cuminte si intelegatoare, sunteti binecuvantati cu un asemenea copil. Va doresc sanatate multa! Ma bucur ca ne poti tine la curent cu evolutia Evei. Asteptam sa ajungeti acasa cat mai repede, sa se puna pe picioare si sa ne arati zambetul inocent de care ne este foarte dor.
Mercedes cum ti-am spus si pe mess, ai o fetita cu chip de inger, asa-mi imaginez eu ingerasii, blonzi. Tare faina invartitoarea aia cu loc special pentru sezut si volan, aici n-am vazut sa fie asa ceva, Cristi acelasi sugubat pe care-l stiam.
Bafta multa la concurs, sa nu uiti sa ne pui linkul.
Daniela ma gandesc la tine, iti doresc sa gasesti in tine resursele pentru a face fata durerii prin care treci.
Ioana cum se mai prezinta Mogo?
Laura bafta cu femeia, las' ca ti-o ajunge si tie, daca se poate de ce sa nu fii o duoamna, o sa ai timp mai mult pentru tine si copii...si de ce nu, pentru Paul
.
OlgutaM multumesc
!
OlgaT eu nu indraznesc sa te apelez pe mess ca stiu ca e sotul tau, dar cand ai timp te rog eu spune-ne o vorba despre Tony, cum ii mai sunt ganglionii, s-au retras sau ati facut biopsie?
Crisdun super treaba cu distractia in firma, ceva pistol cu vopsea (imi scapa denumirea originala)?
A trebuit s-o bag de urgenta la baie ca toata era lipicioasa, mi-a facut o aparaie pe jos (toanta de mine n-am strans covorasele si pluteau), sper ca nu e afectat vecinul de sub mine, doar ce-am vorbit la telefon vreo 5 minute. Dar e curata si ne pregatim sa mergem in oras.
Azi noapte am facut-o lata rau, mi-a sunat alarma la mobil sa-i dau medicamentul si tuta de mine am inchis si-am zis ca mai stau un minut. M-am trezit dimineata incercand sa-mi amintesc daca i l-am dat totusi sau nu. NU I L-AM DAT (am numarat pastilele), cat de rau poate fi???
O zi cum va doriti sa aveti!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Simonaaaaaaaaaa,
e genial Dragos!!! Pai ce sa ceara la 18 ani? cu siguranta ceva ce nu s-a inventat inca. Asta cu telefoanele e moda/necesitate inca de la scoala primara deja, noi incepem de la gradi, pana la 18 ani tre sa se mai inventeze niste gadgeturi ca sa avem ce le face cadou la majorat
Da Filip sa-si puie pofta in cui! Eeee, ca io cu tac-su o sa economisim pana face el 18 ani si o sa-i dam o caiula de bani. Nu o sa fie tragedia dreq cand o sa vrea sa-i cheltuie cu o pitzipoanca pe la mamaia sau mai stiu eu ce statiune de fitze, intr-o vara fierbinte? Si eu am muncit o viata
offf ce-mi trece prin cap 
Nu stiu daca va vine sa credeti dar: am terminat curatenia!
acum ma bucur de ea fix pana maine cel mai tarziu cand aduc tzunami-ul acasa si probabil se va duce ... de suflet munca mea. Dar asa-i de bine sa bei cafelutza si sa te uiti in jur si sa nu fie nimic, dar absolut nimic de pus la locul lui... Ar mai trebui sa gatesc ceva, mi-e pofta de-o tochitura, dar n-am mai facut niciodata si nu stiu daca o nimeresc. Am vointa insa.
OanaC,
multi pupici pentu Eva, sa se refaca repede. Si voua multa forta sa mergeti mai departe. Gata, ati scapat. Sa va intoarceti cu bine acasa!
Mai fetelor, mai in ce tara traim. Uitati si voi ce conditii in spitalele americanesti. Imi pare asa de rau ca noi nu ca ne-am putea lamenta ca n-avem net in spital, ci la noi se moare cu zile in spitale ![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
gabitzam spune:
Elisor, acum n-o fi o tragedie, continua de la ora la care ti-ai amintit. Nu-i da in plus si ce nu i-ai dat azinoapte.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Inca ceva...am vazut pozele lui Mstroie, super chef, ce-o mai dragaleste David pe fetita in chilotei cu Pooh...foarte interesant si aspectuos tortul in forma de 2.
Deci, se cheama ca azi am mancat dulce, yupiiii
Simona ai un baietel destept
!
M-a sunat Dan si am primit in sfarsit vestile bune ca totul s-a rezolvat, cu ce balamuc asta ramane in culise, conteaza rezultatul!
gata, am plecat, in sfarsit o vreme super, cald si fara vanttttttt!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
simona_filipas spune:
Androix doara nu crezi ca eu ma si execut
![]()
Elisor m-am executat.Saru'mana
.Cu medicamentul nu-i bai.Continua dar fara a-i da si doza uitata.
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Elisor vine masinuta?

Simona si
Dragos Octavian