Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani !!! SERGIU-MIHAI, VLAD STEFAN ,FREYA TIMEEA, ADINA si MARIUS sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre.

loreen- am pus poze pe contul comun dar de anul trecut. Ieri am facut ceva poze sper eu ca in cursul zilei de azi sa le pun pe webshots.

Multumesc tutoror fetelor care mi au dat idei referitoare la cadou. Am luat un trening si o tigaie. Eu sper sa i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIII!
LA MULTI ANI SERGIU, VLAD, FREYA ,TIMEEA , ADINA ,MARIUS!Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si noroc.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Cuscra condoleante.Imi pare nespus de rau si nu prea stiu ce as putea sa-ti spun sa-ti aline durerea din suflet.Dumnezeu sa o odihnesca-n pace

Monu i-ai facut exudat Alexiei?Poate ajuta la depistarea cauzei din care face rosu in gat.

OanaC ma bucur din tot sufletul ca s-a terminat cu bine.Recuperare usoara si sa ajungeti cat mai repede acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ma frige o lene azi mai grea ca a lui Ioana de ieri...si evident ca am de lucru...da-mi bag picioarele si o sa zac azi toata ziua...asa ca traiasca netu'...

A...azi am la probe o doamna la curatenie ca am zis gata imi ajunge...eu nu mai apuc sa fac ,las treaba in baza barbatului care da dovada de multa vointa numa ca nu are si daruire...cica ma costa 50 lei pe saptamana si vine odata,vinerea...

Gata ma duc la contul comun daca tot o ard in fericire...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

revin...Simona cum a fost somnul la gradinitza,ieri?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura si eu bantui pe net de numa-numa ca si pe mine ma arde lenea azi.Cu somnul la gradi...mi-au zis ca a dormit putin si ca a bagat in el si supa si piureu la pranz iar cand s-a trezit a cerut papa si i-au dat paine cu ou.Cica a mancat desi ma indoiesc foarte tare pentru ca acasa nu pune gura pe oua decat amestecate prin mancare si cand am ajuns acasa a mancat ...de parca n-ar fi mancat nimic toata ziua.Sper sa fie asa cum zic ele.Azi iara ma indoiesc sa manance ceva pentru ca e plin de muci.De plans, n-a mai plans ca ieri dimineata cand am plecat si eu urland de acolo.Poate ca deja incepe sa se acomodeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, azi e zi cu gasca mare si vesela de sarbatorit!

La multi ani, SERGIU!
La multi ani, VLAD!
La multi ani, FREYA!
La multi ani, TIMEEA!
La multi ani, ADINA!
La multi ani, MARIUS!

Sa fiti cu totii sanatosi si voiosi, bucuria casei si a parintilor, sa aveti mult noroc si viata frumoasa si lipsita de griji!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI SERGIU-MIHAI!
LA MULTI ANI TIMEEA!
LA MULTI ANI FREYA!
LA MULTI ANI VLAD STEFAN!
LA MULTI ANI ADINA!
LA MULTI ANI MARIUS!

Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti bucuria parintilor vostri, sa aveti o viata frumoasa!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele am poze proaspete livrate acum de la sot facute o parte ieri.

http://good-times.webshots.com/album/551333238qESMYg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai ce blondutza simpatica si frumusica ai tu acolo, Gabi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput