Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Of, Oana_C, toata ziua, de dimineata, m-am gindit la voi. Mi-o tot imaginam pe Tudora in locul Evei si imi imaginam prin ce treceti toti trei. Ma bucur mult ca ne-ai scris si ca totul a decurs bine pina acum. Asta-noapte am cautat pe net despre ce are Eva si despre operatie, am intrat pe mai multe site-uri si am citit si m-am culcat linistita pentru ca nu am gasit nimic scris despre nereusite, complicatii etc. Nu e o operatie chiar simpla (pentru mine e grav si numai faptul ca micuta trebuie anesteziata si taiata), dar sansele de reusita si de refacere totala, eliminind problemele chiar pentru totdeauna sint foarte mari. Va dorim sanatate multa, refacere usoara si voua tarie sa treceti cu bine peste tot si sa venici acasa sanatosi si multumiti de rezultate. Nu mai stiu daca ai scris, va trebui sa tina regim dupa? Pentru ca acest lucru mi se pare fff greu la un copil atit de mic. Va imbratisez si va pup pe toti cu drag.
Danelutza, condoleante! Nu stiu ce altceva sa-ti mai spun, intotdeauna am ramas fara cuvinte in aceste situatii, poate si pentru ca sint de prisos. Ceva tot imi trece prin minte: din proprie experienta pot sa-ti spun ca atunci cind mi-e greu dintr-un motiv sau altul (ma refer la cazuri de boala, moarte, dezamagiri profunde care vin de la persoane foarte dragi), prefer sa traiesc durerea la maxim. O traiesc, ma rup in doua, ma tirii pe jos si cind m-am golit si m-am linistit (pentru ca asta se intimpla cind te lasi prada durerii, organismul trece in pozitie de autoaparare), ma ridic si merg mai departe. Daca incerci sa fugi de suferinta, sa o ascunzi in colturi numai de tine stiute, ea te va urmari si te va macina pina cind va fi consumata... e ca opusul ei, fericirea! Degeaba ai la indemina tot ce-ti trebuie ca sa fii fericit, daca nu o si traiesti la maxim!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

de ieri am zarit in gat o pata de roseata. paranoia a inflorit. azi am mers la dr si nu are rosu in gat are un inceput de rosu pt ca e roz. asa ca a intrat pe tratament. sper sa nu mai faca febra si puroi ca nu mai rezist. daca am luat-o din timp sper sa se vindece. avem de luat tantum verde. a folosit careva? e bun?

stiu ca ma tot plang, ca nu va mai raspund, dar nu va suparati pe mine nu-i asa?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Ar fi si culmea sa ne suparam pe tine, Monu! Pai daca tu nu te plingi, cu un bebelus si un copil atit de mic, atunci cine sa o faca!?! Daca nu o faci tu acum, o voi face eu la toamna-iarna, cind voi avea si bebelus mic si un copil mic care va fi in colectivitate, si un altul mai mare, care in afara faptului ca e in colectivitate, va mai fi si in clasa I... Si mai sint si in Canada, unde iarna va fi iarna, frate! Imi vine sa ma pling de pe acum! Sanatate multa si sa scapati repede si ieftin.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

OanaC pentru tine si curajoasa Eva...

Monule eu am vrut sa iau tantum ,dar nu mi-a placut gustul de loc...stiu ca-i dadea lui fina-miu cand era la inceputul eruptiei dentare,ca-i calma gingia...
Care fata are rou in gat?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am uitat sa precizez. Alexia e cu rosu in gat. Again and again and again......

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, David Mihai! Sa fii cuminte si sa ai parte numai de noroc si sanatate in viata!

mstroie-imi cer scuze pentru intarzierea cu care l-am felicitat pe David, dar stau tare prost cu timpul.

Scrieti intr-un ritm infernal. Cel putin de ieri pana azi ati scris atat de mult ca efectiv am ramas in urma rau de tot.

mynicegirl-sunt oripilata de ce am citit despre voi. Parca retraiesc povestea mea de anul trecut cand eram si noi in pragul despartirii. Sunt in urma cu cititul, tu poate ai povestit ce si cum, dar nu am apucat sa citesc. Sper totusi ca exista posibilitatea impacarii, macar de dragul Catrinei. Sunt alaturi de tine.

monu-imi vine sa dau o fuga pana la Bucuresti si sa te strang in brate. Te rog mult nu mai fi suparata!

Despre OanaC respectiv Eva nu am ce sa va zic. Ea mi-a zis ca ma suna dar nu m-a sunat si am sunat-o eu pe mobil, dar nu cred ca are semnal in spital. I-am lasat un mesaj sa ma sune. Daca aflu vesti va tin la curent.

Din pacate am multa treaba si nu mai pot sta. Va pup pe toate si sper la vesti mai bune.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

OanaC, ma bucur ca a mers totul bine, sper sa fie perfect si sa nu mai aveti niciodata probleme! toata ziua m-am gandit la voi, nu am incercat sa ma imaginez in locul tau ca as fi plans non-stop...bine ca ati scapat! refacere rapida si multi pupici de la noi!

acum pot sa ma duc la treaba linistita.
noapte buna!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Avem 2 calculatoare pentru pacienti la etaj la noi!!!! Asa ca o sa pot scrie mai mult, cind doarme Eva.
S-a trezit, apoi efectul calmantelor a trecut, iar Eva a inceput sa spuna ca are bubu in tummy, asa ca i-au mai dat o doza de calmante. Tot atunci mi-a cerut sa o iau in brate; am tinut-o in brate, pe genunchi, vreo 2 ore, pina mi-au amortit si miinile si picioarele, apoi am asezat-o ia in pat. S-a calmat de la noile calmante, iar acum este jumatate treaza, jumatate adormita. Dar tot ii baga fluide si altea alea, care fac aparatele sa tziuie cind termina de facut ce au, asa ca saraac e mai mult treaza decit adormita.
Sper sa se poata odihni mai mult la noapte si sa nu trebuiasca sa ii bage mai multe calmante; urmatoarea la rind, daca o mai doare la noapte, este morfina; doza mica, ce-i drept, dar pentru mine morfina are efect infiorator ... Sper sa nu ajungem acolo.
Miine o sa ii dea alt tip de calmante.
Cam atit deocamdata.
Vreo 3 zile o sa fie pe fluide prin IV, apoi, dupa ce corpul o sa inceapa sa lucreze normal (stomacul si intestinele) putem sa o trecem la mincare normala. Eu o sa ii dau supe la inceput, nimic care fermenteaza ... Apoi trecem la solide-solide.
Gata, fug la papusa. Este atit de cuminte!!!! ... nici nu va imaginati ...

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Of, micuta copila! M-au induiosat pina la lacrimi ultimele tale cuvinte, deja mi-o imaginasem cum spune ea ca are buba in stomac si cum sta cumintica sa fie tratata. Nu multi copilasi ar face asta, unii ar urla, altii ar plinge incontinuu si s-ar zbate... Bravo Eva, luptatoare mica! Agata si-a belit un genunchi astazi la scoala si atita a mai urlat cit i l-am curatat in seara asta... nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar reactiona daca ar pati ceva mai grav. Sper sa nu aflu niciodata, pur si simplu nu suporta durerea, mai ales cea fizica. Pupici cuminticii Eva, abia astept sa se faca mai bine si sa ajungeti acasa cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAISCA ,LA MULTI ANI...
CINE SA TRAISCA...

LA MULT ANI SERGIU ...
LA MULTI ANI TIMEEA ...
LA MULTI ANI FREYA ...
LA MULTI ANI VLAD-STEFAN ...
LA MULTI ANI ADINA ...
LA MULTI ANI MARIUS ...

... sa cresteti mari mari mari,sa fiti sanatosi,sa fiti iubiti ,sa fiti norocosi, sa fiti cum vreti voi...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput