Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gabitza - dar cine a zis ca nu am de lucru? Am o gramada chiar, dar dat fiind ca nu arde nimic sa ma tina in priza, nu ma precipit. SI nu pot pleca acasa pentru ca se trezeste sa mai sune cate un client, poate chiar seful, si nu da bine. Ce e "prost" la locul asta de munca e ca sefii sunt aici de luni pana miercuri sau joi sau de marti pana joi, combinatii din astea, iar cand nu sunt ei, dispar ca prin minune si clientii. Si atunci, disparand (o)presiunea, dispare si cheful de munca. Dupa cum ma tarai, sunt convinsa ca va veni si ziua in care toate vor exploda in acceasi zi si nu stiu sincer ce-o sa ma fac. Dar asta nu ma face sa iau masuri, asa ca mai citesc o pagina de contract, mai dau un ochi la voi, mai scriu un mail, mai fac o vizita la colegi si tot asa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Danelutza,OanaC e cu Eva.

D-zeu sa o odihneasca pe Vanda Condurache, i-a fost profesor unei colege de serviciu, era tare necajita si ea. Si ca sa se confirme faptul ca necazurile ne unesc mai repede decat bucuriile imi spune ca au sunat-o colege plecate in strainatate de care nu mai stia.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai deci ati citit? Cica yahoo photo se inkide, e un subiect pe la lectii si know how.

Tot cu burta, in asteptarea consortului fac cuibu' dar asa cum ma vaitam aseara mare cuib imi mai fac ca tot fac, tot fac si nu se cunoaste mai nimic
N-am uitat cu mutatul mobilei, dovada ca azi am fost la un minuscul pas de a ma apuca s-o mut la propriu, m-au oprit 10 centimetri foarte importanti pe hol. Ca daca era dulapul mai ingust il mutam, singura Apropo de dulap, Flori mersi de mesaj, scriu asta si-l citesc. Ioana, nu mi se pare mult 13 mil. cu materiale cu tot, trimite-mi si tu numarul mesterului tau si cand vine Mihai, dupa ce se reface de pe drum supunem la vot si luam o hotarare. De fapt si de drept de dulapul asta depinde si mutarea patului de langa calorifer, deci indepartarea pericolului cu geamul.

gata ma intorc la smotru ca poate nu stiti dar ca sa fac curat mai intai am rasturnat casa cu fundu in sus de zici ca a fost razboi asa ca nu ma pot opri acum decat daca nasc, altfel pur si simplu nu se poate

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cloreta stiu ca Oana e mamica Evei, dar a zis ca ne tine la curent cu operatia Olga M.

Elisor am lucrat 14 ani impreuna la tv, ultima oara am vazut-o anul trecut cind am fost in tara. Era innebunita dupa Isabella, ea nu a avut copii si era pur si simplu indragostita de toti copiii. Dumnezeu s-o odihneasca in pace !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Danelutza, condoleanze! imi pare rau ca suferi iar, sper sa fie ultimul eveniment nefericit in familia si apropiatii tai.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

In sfarsit, plec acasa! Ma rog, mai dureaza vreo 10 minute pana ajunge barbatul sa ma ia, dar tot e bine. Groaznica zi a fost asta!

Daniela - condoleante pentru pierderea suferita!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mstroie, vazut pozele.. Chiar mai ce destrabalare.. Imi place topoganul ala.. Alex e mort dupa el cand se duce la prietenul lui, Daniel la curte. Fuga la el.. O sa-i cumpar si eu cand voi ajunje pe la magazinul mare...

Daniela, Dumnezeu s-o odihneasca.. Off. imi pare rau ca suferi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Eli, sa stii ca si eu ma simt cu muska pe caciula ... pentru ca tu esti mereu atat de draguta si gasesti intotdeauna un cuvant frumos de spus despre fiecare, iar eu (daca citesc) uit sa mai raspund...

Mickyyy, mi se pare foarte buna ideea ta cu magazinasul insa, ai dreptate, spatiul este enorm ! La noi in cartier sunt trei magazine cu haine de copii pe care le vizitez eu, dar numai unul este si accesibil (ca preturi) si are lucruri de calitate. Si acest magazin aduce de multe ori hainute din genul acelora despre care povestea mynicegirl - adica factory outlet. Nu stiam ca asa se cheama Eu am tot cumparat asta iarna body-uri Absorba - bune calitativ si ca pret, pe care patroana le luase direct de la Sonya Mod (firma care produce pentru grupul Zannier = Z). Uite aici un exemplu: fata body si spate body... mie mi s-a parut taaare haios, drept pentru care i l-am luat cumnata-mii, care o sa nasca in august. Si Carinei i-am luat cel putin 6 body-uri de la Absorba, fiecare cu alte desene si alta culoare. In fine, partea haioasa e ca de la Sonya Mod se aprovizioneaza si cei care vand in piata si am avut surpriza sa gasesc si in piata chestii similare. Pe mine asta nu m-a deranjat, atata timp cat body-urile sunt de buna calitate si nu se deterioreaza la spalat (iar eu spal toate cele cu apa fierbinte, ca am masina de spalat legata direct la apa calda ). In fine, la boutique-ul de care vorbesc se mai gasesc si incaltari, si tacamuri, biberoane, borcanele si lapte praf, numai jucarii n-am vazut... Dar patroana e taaare de treaba, si atenta cu fiecare posibil cumparator, si chiar imi place sa mai trec pe-acolo, chiar daca doar arunc un oki si atat Iti tin pumnii cu ideea ta - poate faci cumva sa traga un perete despartitor, si sa poti inchiria doar atat spatiu cat ai nevoie.
Pengunica, bine ai revenit...
moniboni, nu mai tin minte daca ti-am urat bun-venit... dar iti doresc sedere placuta pe la noi
Fran, si a mea se lungeste uneori pe jos... ba chiar se si taraie pe podea, asa ca nici nu mai am nevoie sa pun mopul .
Florentina, moamaaaaa de unde atatea vizualizari ?! Spooky...

Poze tot n-am vazut, ca se cacaie yahoo-ul asta si n-am rabdare , mai ales ca vroiam si eu sa mai fac ceva prin casa pana vine pitika... Asta din cauza ca week-end-ul viitor (de pe 18 mai) plec in teambuilding ... pana acum nu au avut idei dintr-astea, si acum, cand am copchil, le arde de petrecut timpul cu colegii de serviciu Cica daca nu vine un singur coleg anuleaza tot ! Mama lor !

Gata, ma dau dusa... va pup si va doresc o seara placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, sint in biblioteca spitalului. Au internet, ceea ce e foarte bine, pentru ca panarama mea de provider la celular nu are retea aici. Asa ca ma bucur ca pot sa comunic prin asta. Avem si telefon in camera.
Eva e bine, a iesit din operatie dupa numai 1,5 ora. Inca somnoroasa. Doctorul si asistentele au spus ca arata foarte bine si ca totul e bine cu ea, o sa se recupereze repede.
OlgaM, nu stiu cum o sa vorbim, pentru ca asa cum am spus mai sus, nu am retea la celular. Sintem in cladirea 4 South, 4th Floor, Room 24, daca ajuta cu ceva, daca poti sa suni in camera.
Acum Eva inca mai doarme. A fost treaza vreo 30 min, timp in care a tras de tubuletul din nas, asa de rapida este. O sa vedem cum va fi cind se va trezi complet, ca acum e inca ametita de anestezie.
Va pup, trebuie sa alerg inapoi; sotul e cu ea acum. O sa stea si el cu noi, in fiecare zi si noapte; i-au adus si lui pat.
Este foarte frumos si prietenos aici; au chiar si camere de joaca pentru copii, cu multe jucarii, iar de miine ne-au spus ca o putem duce pe Eva acolo.
Sintem bucurosi ca totul a fost bine pina acum, iar pronosticurile sint foarte optimiste!
Am facut poze. Eva a fost foarte vesela pina la operatie, s-a uitat la tv. Apoi i-au dat niste medicamente sa o faca somnoroasa, asa ca o apucase risul cind au luat-o la operatie, nu a fost suparata deloc!!! Ceea ce m-a facut sa ma simt foarte bine.
In sala de asteptare erau foarte multi parinti si veneau la fiecare sa ne spuna noutati despre operatiile copilasilor. Am avut si mic dejun acolo, gratuit!!! Conditii super!!!

Gata, am fugit. Va pup si multumesc mult pentru incurajari.
Nu o sa citesc pina miine, probabil.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mari am vazut pozele voastre ...am crezut ca sunt singura dusa de-acasa care are topogan in casa ,dar imi creste inima sa vad si altii...mi-au placut si torturile ,mai tare ala in forma de 2...si are facut in casa...despre David ce sa zic arata splendid si mult mai mare decat 2 ani...

Elisor mi-a spus Gusta ca e voie capsuni... chiar citisem si pe forumul lor asta... kiwi,capsuni...eu oricum le mananc fara zahar ca nu au nevoie...si dupa aia caut buda ca la mine eu un efect mare asupra rinichilor...
Ce sa zic ca m-am saturat de atatea cruditati si astept luni sa mananc si eu un ou si niste peste ...nu stiu ce inseamna lactate

Mercedes eu de ce nu vad pozele cu Bibi?!Unde sunt puse?!

Daniela ce ghinion pe tine...acum ceva vreme cu prefectul de la Iasi,acuma cu domna de la TVR... imi atata de rau ca trebuie sa suferi,mai ales ca doar ce puneai ca ai ganduri depresive cu aniversarea...ce-as putea sa-ti spun sa te aline?!Doar ca ma gandesc la tine si stiu ca-ri este greu acolo printre straini,stiu ca stii ca viata merge inaite si ca trebuie totusi sa accepti asta ca pe un fapt...
Alinare multa sa gasesti in prezenta Isei...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput