Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

florentinaG- multumesc, n am tinuto ascunsa doar ca intr un timp
n am avut aparat foto iar dupa ce ne-am luat cu rusine iti spun nu stiu sa descarc inca de pe aparat pe calculator stau la cheremul sotului in aceasta privinta. Acele poze de pe mail erau descarcate la sot pe calc. de la serviciu. Cam asta e.

Apropo de intalnire, poate ar fi util sa fixati o perioada anume poate ne mobilizam mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Mutumim mult pt urarile de ieri pt David si urez si eu LA MULTI ANI tuturor copiilor de mai- iunie 2005.
Eu stau foarte prost cu timpul liber pt calculator pt ca umblam toata ziua prin parcuri, la gimnastica si cand doarme David la pranz 1 ora si ceva intru in priza cu treburile prin casa.
L-am tuns ieri pe David si are o fata de baietel de gradinita parca a crescut prea repede.
OanaC sunt si eu cu sufletul alaturi de Eva si astept vesti bune.
Fran eu i-am facut certificat de handicap lui David e valabil doar un an si pe urma daca vreau sa-l prelungesc trebuie sa le mai duc niste hartii, dar nu o sa fie nevoie pt ca dupa 3 ani nu o sa mai am nevoie de el. Certificatul asta nu afecteaza cu nimic copilul pe viitor. Acum nu stiu sa-ti spun daca mai poti reintra in CIC dupa ce ai inceput serviciul.
Noi l-am sarbatorit pe David sambata cu tineretul si duminica cu bunicii am pus poze aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mstroie/album?.dir=6f97scd

Petreceri frumoase la toti copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

AM o stare de toata jena: nu-mi vine a lucra, desi as avea ce, imi vine sa plec la plimbare si sa nu ma mai intorc. Parca am insomnie, asa imi vine sa dau din picioare si sa ma scutur din tot corpul, nu stiu cum sa zic. Mi se pare ca se innoreaza afara, o dfi presiunea de vina! SI nu e nici 4 inca, era sa cad de pe scaun mai devreme cand am constatat ca era abia 3.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Na, ca yahoo photos merge mai bine decat webshots si vaui pozele lui David. Ce calareala maxima a fost acolo! Cine e fetita?

Si ce tiramisu. Reteta cunoscuta?

Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mai ziceti, bre, si voi ceva ca ma mumific de plictiseala. Ieri pe vremea asta era mare fervoare si acum... Dormiti, hai? Sau umblati prin parc?

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fran stiu ca spuneai ca n-ai cum sa-ti schimbi jobul fiind doar o firma sau prea putine care fac aceste cercetari in Bucuresti, nu? Daca ai opta pentru certificatul acela (sunt paralela daca are vreo influenta asupra viitorului copilului) ai avea dreptul la 3 ani de CIC si daca te poti intoarce din cei 2 ani oricand inapoi dupa ce ai inceput nu inteleg de ce nu s-ar putea si la cei 3. N-am citit legea, dar imi dau cu presupusul . Si ar fi varianta juma de norma, cum au spus fetele si vechime integrala neafectata decat la salariul si cred ca si la valoarea punctului de pensie.

Florentina ce bine ar fi sa fiu precum m-ai visat si sa nu mai am probleme in veci cu greutatea, dar cum ambitia inca o mai am, poate ceva sanse or mai exista, dar nu sa ma dezbrac in costum de baie, ca oricat as slabi celulita ramane tot a mea. Simpatica Maya cu placinta, ai inceput operatiunea?

Ioana frumoase principii si eu tot pentru asta votez. Ieri am iesit afara si mi-am facut o multime de draci (ehe, ieri a fost ziua cu draci ) ca batea un vant de ma clatina, iar Bianca imi spunea "bate, ochii", adica bate vantul, intra-n ochi (lista 1 ), bineinteles ca azi e la fel, astea sunt probabil noile probleme ale incalzirii globale.

Cornelia am vazut si pozele de-acasa, foarte originala ideea cu trenuletul pe tort, sunteti o familie frumoasa, eu nu pot sa mi te imaginez nervoasa si pace. Ai o voce blanda si calda. S-a speriat Stefan cumva cand a suflat in lumanari? Avem cumva acelasi garaj

Laura dar sunt permise capsunile? Daca vrei sa mearga apa mai usor baga masline sa vezi ce sete-ti va fi.

revin...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, go home!
Nu poti pleca daca nu ai de lucru acum?
Iti dau adresa pe web sa-ti descarci carti de citit, daca ai timp liber.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Io trag cu ochiul la voi....da' n-am timp de postat

Florentina, as incerca, dar e prea mare chiria, si nu cred ca scot banii. As avea bani sa demarez (sa platesc chiria in avans pe 3 luni, sa obtin avizele si ce mai e nevoie si sa fac o prima aprovizionare), dar tare mi-e ca acolo ma opresc. Pentru un mic magazinas de haine de cartier e destul de mult spatiu (vreo 40mp), de fapt n-am nimic cu spatiul doar ca chiria o platesc la mp, iar mie mi-ar fi fost de ajuns jumatate din el.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga M asteptam sa ne dai vesti despre Eva. Cum a decurs operatia.

Pe mine va rog din inima sa ma scuzati, citesc tot ce scrieti, am vazut o gramada de poze, dar nu sint in stare sa scriu nimic. Sper sa-mi revin. Sint inca sub soc de cind am aflat de moartea Vandei Condurache de la Iasi. Deja mi-e dor de ea, o sa-mi fie greu cind o sa merg in tara, iar biroul ei il voi gasi gol. Scuze inca o data ca iar ma pling la subiectul nostru, dar mi se pare ca peste citiva ani, nu o sa mai gasesc multe dintre persoanele dragi, ma voi simti din ce in ce mai straina de tara. Inca o data scuze. Va citesc din umbra, va doresc multa sanatate la toate.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela d-zeu s-o odihneasca, am prins si eu aseara vestea, tragedie, daca ai cunoscut-o personal atunci e devastatoare vestea, imi pare rau, te inteleg.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput