Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabi avem carduri da nu trebe calculate salariile?!Si duse dischetele la banci,numa 3 in colturi diferite de oras,bordeorui programe...si listat la o balarie de imrpimanta matriceala care face un zgomot infernal in capul meu...

Am mai vrut sa zic ceva da sa-mi epilez dendritele daca -mi amintesc ce...

M-am intalnit azi accidental cu cumnata in oras si ma intreba cand ne mai vedem si noi sa se cunoasca fetele,adica cele mici ca a ei are 7 luni, ca barbatii nostrii ( frati fiind) se intalnesc, ce nu stii?!...la care eu amabila cum ma stiti ,i-am zis ca nu stiu pentru ca intre mine si al meu sot nu se discute nimic legat de acareturie familiare,asa ca ne vedem cand vrea...i-a cazut fatzau pe jos...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen- io credeam ca ai fost fata harnica si ai terminat tot. Dar cum adica la 3 banci, dar de ce nu le ajunge una. Din cate stiu eu una e agreata ...

Mergi la inceput

Tot nu mi-am adus aminte ce vroiam....dar o tin teleleu oe net...

Monu zicea-i ca mai cautati bone...ce aveau alea trei de nu v-ati orpit la nici una?!
Incercati si la alta agentie?!

Elisor mi-am facut curaj si sa stii ca m-am apucat,mai bine zis reapucat de regim si rezist eroic...la birou o dau cu varza ca imi fac la bucatarie,iar acasa rosii (am descoperit un condiment de salata de rosii atre bun) si capsuni la greu...cu apa e nasol...mi-am luat 3 sticlute de jumate care troneaza in fatza calculatorului sa le vad ca sa le beau...azi abia 2 am reusit...

Legat de trimisul in camera lui ,de copil vorbesc...eu practic metoda insa nu ca pe un loc de pedeapsa...ii spun( tonul este in functie de cantitatea de draci acumulata de mine) ca are de ales...ori sta la ea in camera si acolo urla tipa tranteste face ce vrea,pentru ca noi nu suntem datori sa-i suportam frustrarile si nervii si cand este calma vine si sta cu noi,ori se potoleste spontan si ne vedem de ale noastre...evident varianta ajutatoare cu suna un prieten functioneaza cel mai bine...o striga pe sor-sa :Bibiiiiiii( ceva de genul vino ca asti m-a omoara)

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Gabi avem conventii cu 3 bancii ca nu-i specificat nicaieri sa fie una singura...si am fost foarte harnicuta ...maine deja eu am banii in card,iar numerarul luni...ma mir si de mine ca le-am terminat....probabil functioneaza venitul de la 6 la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Hello...cine se scoala de dimineata departe ajunge...pe net! profit ca doarme Alyssa desi imi pica okii in gura ca m-a trezit la 5.45, fix 5 ore de somn...desi sunt contra azi i-am promis bataie ca prea isi bate joc de noi cu programul asta si capricii nenumarate.

Mercedes, io la soacra-mea o sa-i cumpar o poseta de ziua ei. altceva...vezi daca ii plac plantele/florile, poti sa-i iei ceva arbust frumos in ghiveci.
Cloreta, de ce zici ca "pentru tine nu"? nu conduci?...daca am putut eu, atunci poate oricine!
Loreen, ma intrebasi de corason...am dureri ciudate, slabiciune, tensiune mare apoi cu caderi bruste, senzatia ca ma strange inima de gat...cred ca-s suficiente! mai nou imi simt si venele pulsand dureros prin dovleacul ala de-i zice cap si foloseste drept capac la gat sa nu-mi ploua in bunatate de corp rablagit. o sa ma duc la doctor da' mai intai tre sa ma hotarasc cu care din hibe ca lista-i lunga si mi-e sa nu se socheze complet si irevocabil biata femeie, ca n-are nici o vina.
Elisor, multi , sper ca stati mai bine cu furunculii! si mie mi se intampla frecvent sa nu mi se raspunda, cred ca lumea din lipsa de timp nu citeste sau n-apuca sa scrie, nu-ti mai bate capul.
Plasa de protectie io ziceam nu de tantari, ceva mai solid gen gard, am terase deschise si daca pune maimutza un scaun/cutie poate sa se urce pe pervaz si nici nu vreau sa ma gandesc la ce se poate intampla.
Florentina, io le-am vazut prima!...la pozele de la botez ma refer, imediat ce ai postat linkul...uite cum ma laud.. vazandu-l pe Patrick asa frumusel si dodolotz tare m-a luat dorul de un bb2 baietzoi! sa stii ca si Alyssa face ca Maya la masa, numai cum vrea ea, cand avem musafiri ori e super alintata ori face pe timida si sta scaiete de noi.
Fran, nu stiu ce sa-ti zic cu certificatul de handicapat, are avantaje si dezavantaje, chiar daca pe moment pare a avea numai avantaje trebuie luat in calcul daca o poate afecta pe viitor. Si Alyssa se intinde pe jos si nu zice nimic, mai nou cand se trezeste coboara si se pune pe burta bagata de jumatate sub patutz, parca s-ar ascunde de bombardament.

Cuscra Olga, m-am gandit la voi si am vrut sa te bazai pe mess apoi m-am gandit ca poate esti busy...sper ca sunteti toti bine! pupam.
Oana C, multa sanatate Evei, sa se termine totul cu bine!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

hi hi...cine se scoala de dimineata salar primeste! Loreen.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nu se poate!!!
E clar, mesajul asta nu vreaa sa apara aici. A treia oara nici nu-l mai reiau ca fac scurta la mana si la creier, prima oara mi l-a trimis Bianca la mama incornoratului, acum i-am dat eu reset in loc de vizualizare si am scris atat de mult (cum ma stiti ) si Simonei si Laurei cu metodele personalizate plozilor mei si va asiguram ca mi-a trecut apasarea, ca mi-a parut rau ca v-am incarcat pe multe dintre voi cu asta, ca...nici nu mai stiu ce-am scris dar ma oftic de mor ca am pierdut 2 mesaje.
Laura, Clara, Raluca va multumesc, v-am spus ce mult conteaza si cat apreciez, aveam nevoie de tot ce mi-ati spus, ma simt alt om, radiez de fericire ca n-am nici o problema (aparent)

dau drumul mesajului ca vad ca fara ochelari sunt ca o cartita si nu nimeresc butoanele

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Flori ma critica lumea ca-s prea riguroasa cu copii,dar io imi vad de ale mele...si de aia am zis ca masa-i masa si joaca joaca...vrea bine ,nu vrea pa puiu' data viitoare...acuma cat de bine o fi fost sau ca a priceput Delia din asta naiba stie ,dar cert este ca ora de masa i-a intrat in sange ...somn cere singura "nani mami"
Sclifosita este si ea ,dar nu-i mai capoasa ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Mercedes, ai tinut ascunsa frumusete de fata! E scumpa si delicata ca numele pe care il poarta!

Elisor, cum ii dai antibioticul pana la urma? Sa sti ca si eu v-am visat azi-noapte! Erai slabaaaa si nu stiam cum sa-ti spun ca ai slabit prea mult!

Andutzy, am vazut pozele voastre, Dragos iti seamana leit iar tu radiezi. Frumoasa vacanta ati avut, nu merita sa o lasi umbrita de rautatile soacrei!

Simona, fiecare copil raspunde altfel schimbarilor. Mi se rupe sufletul cand mi-l imaginez pe Dragos echipat de plecare si asteptandu-te! Dar curand va fi rutina si nu va mai fi greu, vei vedea!

Mikyyy, si eu vroiam sa incurajez ideea magazinului de hainute. Langa parcul nostru este un magazin de genul asta si eu i-am cumparat multe chestii Mayei doar pt ca le-am admirat la alti copii si mi-a fost la indemana sa merg sa-i cumpar. Pana nu incerci nu ai de unde sti daca este o afacere buna sau proasta...

Teddy, cand ai spus ca mergi la doctor? Hai ca facem galerie, poate iti faci curaj!

Loreen, cateodata am impresia ca sunt eu prea copil sa ii pot face o educatie corecta Mayei, de multe ori ma las dominata de ifosele ei... si tot de atatea ori imi doresc sa pot fi mai ferma.

Mai nou Maya se lauda tuturor ca e fetita mare si face kk in pampers. Ieri am lasat-o in chilotei - i-am luat unii cu pooh si i-am spus sa nu faca pisu pe el ca o sa planga. Nu a facut pishu, dar a facut kk si a tinut-o intr-una " fut_t kk winnie pooh, spala-ma!" Am lasat-o asa vreo 5 minute si in final, dupa rugaminti intregi a spalat-o mama. Sa fi vazut ce iubire o apucase, nu o mai lasa pe mama de bucurie ca scapat-o de placinta

Referitor la intalnire sa stiti ca eu astept sa fixati voi data (asta in functie de cand vin fetele de afara care vor sa fie prezente). In principiu o sa fiu in zona - cum s-au anuntat caldurile alea infernale avem de gand sa ne petrecem vara la munte, la Fagaras. Sper sa am si internet, daca nu, ma bazez pe voi ca o sa imi lasati un mesaj pe mobil, cumva.

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fac si eu ca Laura, mi-au sarit ochii cand am gasit 2 pagini, am scris un amarat de mesaj si ma chinui de dimineata.
Fetelor multumesc de vorbele bune si din suflet, zau imi pare rau ca am dat pe-afara, stiam eu ca ccc chestiile astea nu se spun, fac rau, uite Cornelia se simte cu musca pe caciula, doamne, chiar imi pare rau Cornelia, vreau sa explic ca poate am zis eu airea. Sa nu credeti ca daca nu mi s-a raspuns la o postare m-am suparat, doamne, dar e atat de uman sa nu poti tine minte tot ce se scrie, (servici, oboseala, familie, necazuri, bucurii) doar nu suntem roboti, ai vrea sa raspunzi la toate fetele, dar nu mai stii ce si cui, deci nici vorba ca m-am suparat din motivul asta. Daca nu mi s-a raspuns am pus din nou intrebarea sau am renuntat, nu fac caz din asta pentru ca nu ma deranjeaza, sigur mi-au scapat si mie atatea, ce m-a deranjat e faptul ca, de-a lungul timpului e facuta constatarea, am observat ignorarea postarilor mele in mod repetat, am luat o pauza apoi am revenit din nou si am vazut ca e aceeasi poveste, nici vorba sa dau numele, va rog nu va simtiti vinovate ca atunci ma voi simti si eu. M-am framantat fix aiurea pentru asta solutia era sub nasul meu. Cu asta am incheiat, sper inca o data ca n-am suparat pe nimeni si ca m-am facut inteleasa pentru ca asta era scopul. Imi sunteti prietene prea dragi ca sa imi iau talpasita si sa plec, desi mi-a trecut prin minte, dar m-am gandit care ar fi castigul. Asa ca las jucariile aici, vreau sa mai petrecem mult timp impreuna. Ca sa fiti convinse ca nu (mai) sunt suparata va cer o intalnire, adica voi sa o organizati (), eu vin cu prajiturile.

No, mai am de citit din urma, daca nu mai apuc azi, maine sigur voi fi calare pe net.
Androix mai ai burtica? Crissu? OanaC un gand pentru voi si micuta voastra care e in operatie la ora asta, Mynicegirl a trecut examenul? sarbatorim?
Simona nu te-am uitat cu metoda

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput