Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
kikineata spune:
Ingeras26a asa imi tb daca nu am facut copii la tinerete cand eram mai tampa nu ca acum as fi mai breaza da' netu' asta citesti tot felul si-nnebunesti macar atunci nu stiai ce si cum inseamna toate neregulile.
Eu am scris ca sa fiti optimiste ca exista si mai greu si poate mult mai rau decat noi dar cu ajutor de sus toate se rezolva sau oricum se face voia LUI.
Ieri chiar am avuut o stare de bine ca intrasem la voi si bebelusa n-a mancat nici macar bine papa diversificata asa ca m-a intors pe dos. Incerc sa fiu optimista! Nu stiu cat mananca bb vostri papa solida dar mie mi se parea ca Sara Maria chiar papa bine oricum a acceptat tot ce i-am dat.
APROPOS, CAT MANANCA fulguletii vostri fructe, suc de fructe, legume cantitativ pe zi?? Ferice de mamele care nu masoara. Ma refer la cele care au inceput diversificarea?
KIKINEATA
anateo2004 spune:
bun venit in grup!kikineata
imi pare rau ca ati patit atatea.nu stiu ce sfaturi sa iti dau cu lapticul,eu alaptez excusiv,iar fimiu m-ar manca non stop.cred ca cel mai important lucru e sa ai mare rabdare cu bebelina,stiu ca e greu,mai ales cand sunt bolnaviori.
floreuite un pupic de la noi.o sa fie o perioada mai grea,dar va trece.eu am stat un an in ghips cu ambele picioare(de la 1pana la 2ani)pt ca aveam luxatie de sold.au descoperit-o ff tarziu,eu cica incepusem sa merg.asa ca e mai bine acum cand inca nu face multa miscare.iar baita o sa faceti partial.
poze munte
daphna spune:
KIKINEATA,tot respectul ptr tine !!!!!!ref la cat mananca,cam 100ml,masurati in blender,piure de legume .noi doar piureul asta de legume mancam deocamdata.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
adinazot spune:
quote:
Originally posted by kikineata
APROPOS, CAT MANANCA fulguletii vostri fructe, suc de fructe, legume cantitativ pe zi?? Ferice de mamele care nu masoara. Ma refer la cele care au inceput diversificarea?
KIKINEATA
Off,imi pare rau ca ati trecut prin atatea,un adupa alta..doresc multa sanatate de acum incolo!!!Eu am renuntat in a mai masura cantitatile de papa,eram prea obsedata,cat papa atat papa,dar pot sa ma declar mutumita ca de cele mai multe ori goleste castronelul.Dar snt zile si zile...
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
marani spune:
DIANARUS, eu o tin pe pat, ii intind bine un piciorutz si sotul o masoara cu ruleta. La noi masuratorile noastre cu cele ale dr au coincis mereu.
LORYM, oricand intra si ne povesteste, poti sa-mi scrii mail cand simti nevoia sa te descarci. Banuiesc prin ce treci si-mi pare rau. Pup!
adinazot spune:
quote:
Originally posted by flore26
Am fost ieri la ortoped. Soldul Ok, dar antepiciorul atinge gammba, adica are talus, si ii pune piciorusele in gips, azi la ora 15. Am plans aseara de m/am spart. Ahhh si pentru 5 saptamani. Cum o sa/i mai fac baita? Cum o sa mai dea din picioruse? Sunt atat de suparata, mai ales ca se putea descoperi mai devreme, si doctorita a si controlat/o la 2 luni si a zis ca e ok. Am citit ceva pe aici, urez si eu bun venit fetelor.Kikineata, am citit pe sarite mesajul tau si uite un pupic de la noi. O sa revin la el, sa/l citesc mai cu atentie. Acum ma duc sa/mi beau cafeaua si sa/mi dragalesc printesuca. Va pup
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
Of,tin pumnii sa treaca repede si cu bine totul,si noi mergem azi sa facem eco de sold ,sunt suparata si eu de nu mai pot,sper sa fie bine.
Alessia luna 7
auras_v spune:
am bagat lucrurile ancutei la masina , am culcat-o ...dupa urlete infernale a adormit aproape imediat ce am pus-o in carut si am dat doua ture bucatarie-sufragerie ...mocuta mea nu vera suzeta , degetul mare de la mina stg l-a piedut si nu-l mai gaseste si dai si urla uneori pina adoarme ...bine ca nu-i asa de fiecare data
yagmur ti-am trimis pm
dianarus aceesasi metoda vroiam sa-ti-o sugerez si eu dar desire si a-deju mi-au luat-o inainte
kikineta , oradeanca bun venit in
madaluta incearca sa fii gata de plecare atunci cinddarius a terminat papa...te imbraci tu inainte si pe el partial si cind a teminat masa in speli pe fata ii mai dai o bluzita si afara
kokorina te si vedeam cu cocul cazut pe-o parte ...si eu mai am zile cind s-ar peste pieptan , prind parul intr-un mot si ies in goana sa o iua pe kiki de la scoala , cind uit sau n-am timp sa mai arunc un ochi in oglinda inainte sa ies ...apoi ma enervez pe mine ...sper sa se termine repede perioada de nervi si tipete a lui pascal
laura 1-din 10 ml de morcov mi se pare prea putin sa se constipe dar cred ca ai putea sa-l combini cu suc de mar 5-10-15-20 ml progresiv si apoi sa mai cresti si cant de morcov pina la max 25 ml sau sa-i dai mai intii mar si cind ajungi la 40ml sa adugi morcovul
2- cu diversificarea la borcanele se face la fel ,adica progresiv ...mi se pare mai simplu sa incepi cu cite un fruct si abia atunci sa-i dai borcanele , situatie in care poti sa-i dai mai mult de 2 lingurite prima data
3-supa o fac la 2 zile ...la kiki am facut zi de zi pina la un an dar se vede ca am imbatrinit...deci fac supa dim si pasez o portie pt azi si separat o portie pt miine ca sa am alte proportii de legume pasate si guctul sa fie putin diferit ...portia de a doua zi o pun intr-un bibe de 250ml si care nu-mi place pt lapte , ii pun garnitura si capacelul si-l bag in frigider...
4-suzi in somn ?...probabil poate apare obisnuinta de a suge si in somn si sa se trezeasca de cite ori o pierde...daca s-a intimplat o singura data poate fi o situatie izolata
5- urlete si noi tragem ...ieri a dormit pe la 3 dupa amiaza o jumatate de ora si s-a trezit urlind iar dupa alta jumatate de oar de incercari esuate sa o potolesc am pus-o in carut si am scoso in fata blocului , noroc ca stau la parter si nu ma plimb cu ea pe scari ,...a tacut imediat...binenteles ca nu a mai dormit dar a privit natura si vecinii care se intorceau de pe la servicii....uneori o pun in carut si o duc in bucatarie in fata ferestrei si priveste copacul
flore si noi am admirat noua bentita acum o zi sau doua , dar parca ti-am spus ca-i superba alessia ...ce a-ti facut la doctor?
bebinuta ma gindeam la tine si vroiam sa dau strigare cind ce vad ...ai aparut ...cred ca te-am strigat... telepatic...cum mai e cu casa ?...ati facut actele sau mai dureaza ?
sbogdana eu o alaptez culcata liga ea ca altfel nu are stare...afara nu pt ca nu mai am ce ...e foarte putin si nu fac decit sa o intarit
carla , desiree si eu mai am citiva pampersi newborn si cred ca in curind mai cumpar...pentru bebelusii cristinei
bambo dintisorul numarul doi ...bravo
aka sper sa treaca repede perioada asta mai grea pt tine ...te asteptam
dbunny felicitari pt kg date jos ...tare-as vrea si eu dar la mine e doar teoretica dorinta pentru ca nu ma aptin si bag intr-una la dulciuri ...zilnic cumpar ceva cu cioco , altfel n-am stare
mirona superbe versurile lui blaga ...era unul dintre preferatii mei ...acum nu mai am timp de nimic...cum spuneai tu " doar mama si-atit"....cum sa fac ca ziua sa aiba mai mult de 24 h , stie cineva ? ...ideea e sa ramina putin timp si pt mine ca daca ar fi ziua de 30 si le-as sta tot in fundul lor ma multumesc cu 24 , s-asa-s multe
adinazot frumos mai dormea alessia in brate la mami...iar mami de invidiat la cum arata
aelita ma bucur ca-i aparut si ca sunteti bine...mi-era dor de tine si de sofia...
crinuta fii tare mama la cercelat mai ales ca ai asa sustinatori care merg cu tine ...va pe tine sa ai curaj si pe motanul eric sa te incurajeze
lorym daca poti si daca mai ai pentru ce lupta pentru casnicia ta ...sunt convinsa ca pentru amindoi rianna inseamna foarte mult si va va da puterea de a continua...cit despre cazutul din pat bine ca rianna e bine , se mai intimpla dar n-ai cum sa nu te simti vinovata...si mie mi s-a intimplat cu amindoua ...poate-mi dati premiul de idiot mammy ,daca n-a fost adjudecat ...kiki a cazut din patul mare pe la cinci luni ...noi eram in sufragerie si am auzit buuf ,am alergat in dormitor ,colipul nu mai era n pat ,cazuse intre pat si ferestra si-si continua somnul pe linoleum...cu bubu alta poveste ,acum vreo saptamina ...eu ma vopseam , ta-su cu mine , bubu in camera la kiki in pat , daca tot se juca la ea in camera i-am zis ai grija de bubu citeva min ...suna un coleg sa-i dea lectiile iar bubu cade in sertarul cu jucarii care era tras la maximum ...diferenta de nivel vreo 15 cm ...bubu se sperie de reactia noastra ca altfel n-ar fi zis nimic probabil dar se linisteste imediat in schim kiki dai si plingi cu suspine ca e vinovata , daca patea ceva ...i-am explicat ca vina e a noastra si bubu nu are nimic si cu greu s-a linistit...dimineata urmatoare m-a dat pe spate kiki...stiti ce mi-a zis :" le-am multumit lui Doamne Doamne si Ingerasului ca au fost alaturi de bubu si nu a patit nimic"
cred ca mi-a doborit recordul personal in ce priveste lungimea unei postari cu mesajul asta
roxanica2006 spune:
Offff, asa zi cenusie e ...si am mai citit si despre problemele unora dintre voi...imi pare tare rau, mai ales cand e vorba de puiutii nostri, dar sa fim optimiste, ca bine zicea Chris: sa nu uitam ca exista un Dumnezeu al copiilor!!
Kikineatza, offf, Doamne, prin cate a trecut micutza ta!! Cred ca ti-e sufletul sfasiat...Vad insa ca esti plina de viata, de sperante, sunt convinsa ca fetitza ta e superba si tare isteatza, ca mami ei Va doresc din toata inima multa, multa sanatate si tie putere sa fii alaturi de puiutul tau la greu si sa te bucuri de momentele de liniste, de progresele ei, de zambetele ei!
Noi am avut probleme cu lapticul, David nu e un mancacios, dar totusi - in perioada cu probleme - papa vreo 500-600 ml/zi. Cand a refuzat categoric biberonul, am consultat medicul si ne-a schimbat laptele din Milumil in Topfer, de atunci merge bine. Am facut insa conjuctivita, o forma urata, si in saptamana aia nu a mancat bine deloc, recunosc ca ii dadeam in somn, pentru ca altfel el nu cerea deloc de mancare. pana la urma a trecut boala si si-a revenit si puiul.. Noua ne-a supus dr. ca poate David nu e un mare amator de lactate si va manca mai bine cand vom incepe diversificarea. Poate ca asta e si in cazul fetitzei tale, dar stiu ca laptele e super important. Totusi stiu un bebe care de la 5 luni nu a baut nici 10 ml de lapte, mama lui suplineste cu alte lactate: branzica, iaurt, si sa stii ca e un copilas perfect sanatos, f.f. bine dezvoltat, fac analizele si nu are lipsa de Ca. Cam atat stiu eu...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
adinazot spune:
( 21-11-2006)si CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
Alessia luna 7
asiza spune:
Multumim Lory pentru capitol nou! ...Bine ca Rianna e bine dupa cazatura...asa e, de aici incolo trebuie sa fim foarte atente cu ei ca-s ca argintul viu!...Imi pare tare rau ca aveti probleme in casnicie, dar sper din suflet ca si tu si Iuly sa treceti peste ele cu bine, mai ales ca aveti cel mai de pret dar, RIANNA...ea e motorul care trebuie sa va dea putere si intelepciune sa treceti peste probleme! Imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie, dat fiind ca nici nu aveai pe nimeni sa va ajute si aveati sprijin doar unul in altul...Sper din suflet sa va fie bine...tine-ne la curent...aici nimic nu este off-topic!!!
Doamne, Kikineata, prin cate ati trecut!!!! Imi dadeau lacrimile citind postarea ta...Sper sa va ajute DD sa treceti cu bine peste toate si micuta Sara sa nu mai fie nevoita sa indure atata durere!!!! Din pcate nu stiu sa-ti raspund la intrebari, dar sunt convinsa ca fetele care au ceva de spus vor iesi in fata! Pupci de la noi....
Ktirnel, ce dulcica e micutza voastra!!! Si cat e de shic in roz si cu palariutza pe capsor!!!! O adevarata lady!!!
A_deju, mersi! Pupam motanu' si pe Crinuta "cercelata"!
Kokorina, nu am solutie pentru a calma urlatorul Pascal...dar cred ca ceva il deranjeaza de scartaie asa non-stop...sau vrea doar atentie??? Pup mama eroina si harbujeii...
Adinazot, ce frumoase sunteti amandoua!!!! Unde s-a deschis Mall in Sibiu???? Doamne, cat mi-e de dor de orasul ala!!!!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.