Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
roxanica2006 spune:
Lorym, imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme. In primul rand cel mai important este ca Riana nu a patit nimic dupa cazatura, asa sunt copiii, de ex in parc mai cade cate un mititel de rasuna asfaltul, si se ridica nepasator, continuandu-si drumul. Chiar dr. spunea ca au oasele inca foarte elastice, e mai putin periculoasa o cazatura la un copil mic decat la adulti. Si conteaza mult inaltimea de la care cade! Deci hai ca a fost doar o sperietura zdravana. Si eu l-am prins odata pe David in ultima clipa, era pe la inceputul erei de rostogoliri, cand inca nu banuiam ce-i poate capul..
referitor la problemele in casnicie nu pot sa cred ce aud, stiu ca ne povesteai ca numai impreuna ati reusit sa invingeti tot si sa-i oferiti Riannei un camin linistit, cu tot ce are nevoie, probabil e ceva temporar, in final tot impreuna veti ajunge la liman...Multa putere si sanatate!
Yaqmur, trebuie neaparat sa te tratezi, chiar daca asta implica internarea in spital. Ai atat de multi prieteni, incat sunt sigura ca se vor oferi cu multa placere sa te ajute. In Cj sunt dr. profesionisti, esti pe maini bune! referitor la relatia cu Luca nu mai plange!! mai demult toate mamele plecau la munca de cum implinea puiul 3 luni si uite ca totusi, toti copiii isi adora mamele si nimic nu a vatamat relatia lor. Eu am fost crescuta la tara, la bunici de la 5 luni, ai mei veneau doar duminica, in vizita, atunci se lucra si sambata. Ma bucuram atat de mult sa-i vad, tot timpul am stiut ca mama e MAMA! No, servus si capul sus!
Flore, hai nu mai plange, gandeste-te ca totul e pentru binele si sanatatea Alessiei, acum inca nu constientizeaza pe deplin lucrurile, e perioada optima pentru a face tot ce trebuie in vederea vindecarii depline.O sa vezi cum o sa treaca 5 saptamani, in zbor! Stiu ca e greu, dar asta-i viata de mamica!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
auras_v spune:
kikineata prin multe a-ti mai trecut voi ,Doamne...cumplit e sa-ti vezi puiul suferind si sa nu-l poti ajuta , am trecut prin astea dar kiki era mai mare si faptul ca puteam comunica a contat foarte mult ...nu stiu ce sfaturi sa-ti dau referitoare la lapte...cerealele le mai primeste? ...poti sa mai pui o cupa -doua de lapte in piureul de legume ...bubu papa cam 150-180 fructe si cam tot atit la masa de legume
flore am vazut vestile de la ortoped ...ce sa zic ...incearca sa vezi si partea buna ...chiar daca va fi o perioada grea , bine ca au observat acum si nu mai tirziu ....e bine ca aveti un diagnostic si stiti ce trebuie facut pentru a fi bine mai tirziu alessia ...e socant sa auzi astfel de vesti mai ales ca la controlul anterior vi s-a spus ca e ok ... si multa sanatate
roxanica2006 spune:
Ruxandra, si mie imi va fi foooooarte dor de tine, dar stiu ca ai motivele tale intemeiate sa lipsesti ori sa postezi mai rar si-ti respect decizia. Sper ca nu sunt probleme de sanatate in familia ta si sunteti toti bine! te asteptam cand vei avea mai mult timp sau dispozitia necesara!
Ktrinel, ai o fetitza maricicaaaa mama, mama!! Sa-ti traisca, sa va bucurati de printesa voastra! iar voi doi sunteti niste pushtani tineri rau!
kokorinooo, nu stiu ce sa zic de tipetele lui Pascal, cata vreme e sanatos, nu-l deranjeaza nimic, probabil adora sa-si auda glasciorul, stiu si eu!! Ia-ti si tu un broscoi din ala verde si ascunde-te de cei doi sandokani, poate asa scapi de tipete! Chiar asa simt si eu uneori , ca-mi vine sa ies pe balcon si sa urlu cat ma tine gura, dar imi repet mereu : "Ai rabdare, ai rabdare, e doar un copil, el nu intelege nimic, nu plange intentionat, nu face scandal asa de-a dracului" si sa stii ca functioneaza. Asta e sfat cand ai un copil, cand ai doi, deja trebuie sa fii super-om! Da' tu esti!
Aura, ce spirit de observatie, dom'le, vazusi ursulica in cosuletz!! deci o strigam in continuare pe Oana, 1,2,3, si : Oanacat!!!!!
Adinazot, bafta la ecografie!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Neata
Azi am papat para cu mar ii place f mult
vad ca scrieti nu gluma
azi mergem sa facem vit D si sa ne programam la vaccin,scapam si de asta apoi mai facem la 1 an
Dbunny-tot am incercat sa fac ppoza la dintisori dar singura nu reusesc
poate ma ajuta sotul azi
Lorym-of imi pare rau ca a cazut Riannabine ca nu a patit nimic
sper sa se rezolve si celelalte probleme
noi suntem aici si te sustinem
Aelita-ce face printesa Sofia?
Ktrinel-wow ce poze faine vrem si noi sa ne dam in leagan
Dianarus-eu o masor cu ruleta acum are 70 cm
da ar fi fain sa trecem dintisorii lista
Kokorina-te-am bagat la griji cu tipetele
poate se indura Pascala si ii trece
,ei nu suntem noi chiar primele la toate
mai sunt fulguleti mult mai mari
si cu mai multe progrese
dar daca mamicile nu scriu nu avem de unde sti
Kikineata-prin cate ati mai trecut bine ca acum sunteti OK
Flore-imi pare tare rau ca aveti probleme
Fug ca ma asteapta un brat de haine la calcat mancare nu am facut
Antonia vrea si ea papa
Am facut poze cu dintisorii pun mai tarziu
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
roxanica2006 spune:
aura, hai ca m-a facut Kiki sa plang cu rugaciunea ei de multumire! Draga de ea... ce sensibile-s fetitzele astea, eu cu baiat...parca vad ca n-o sa am parte de atatea sentimentalisme...si tare-mi mai plac.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
kikineata spune:
Roxanica 2006 prin faza cu schimbatul laptelui am trecut si noi si tot Humana a ramas. A mancat super bine de cand cu cerealele. Oricum acum cereale doar cu lingurita papa si nu papa ca la bibe mult asta e problema. Tb sa trecem si de asta. Norocul meu ca e isteata si fasneata altfel chiar o luam razna. Noi ii zicem soricata sau suricata sunt pe National geografic animalutele alea care se ridica din labute doar in picioare si misca capul repede sa vada tot. Asa e si ea. POate seamana cu mine dar e greu ca pe mine ma duceau parintii la bunici si-l luau doar pe fratele meu ca de mine ziceau: pe sta nu tinem ca moare la noi de albastra ce e? si acum sunt ca Gioconda
. Calciu cica are f mult la limita superioara cu toate ca transpira si la maini si la picioare. nu inteleg da dam noi de capat.
Asiza
auras_v daca ma crezi la inceput puneam lapte in piure cand n-avea carne sa-l fac caloric acum mi-e frica ca da de gustul de lapte si nu mai vrea nici piure apoi. Ieri in parc era o bunica cu o fetita si vroia sa o tina la cura ca la 1 an si 3 luni are 14 kg. MIe mi se parea extraordinara. Nicicum nu sunt multumiti parintii astia bai nene...DANDUSA!!!!!!!!!!!!!
KIKINEATA
marani spune:
FLORE, tare as vrea sa zic sau sa fac ceva care sa te faca sa te simti mai bine.....iti doresc multa putere!!!!!!!!! Ana Maria a suferit si ea mult mititica, niciodata nu o sa uit....partea buna e ca nu o sa-mi aminteasca prin ce chinuri a trecut, dar in fiecare zi fac tot posibilul s-o fac fericita! poate nu-i chiar atat de negru dracu pe cat pare...e bine ca se poate rezolva, nu? o sa treceti cu bine si peste asta, sunt sigura!
KIKINEATA, esti o femeie puternica! imi pare nespus de rau prin ce ati trecut si prin ce treceti, plang sincer cand aud de copii ce sufera, eu plang la vaccinul fiica-mii, daramite cand e bolnava sau sufera......Pup sa treaca toate relele! te-as ajuta in problema cu laptele, dar nu avem habar, facem parte din categoria "fomiste"; cat despre fructe, Ana Maria papa un mar intreg ras prin randea de sticla (pulpa+suculet), 30 ml suc morcov si completare 100 ml lapte; azi ii dau piure din legume.
Monicabb spune:
kikineata, of Doamne...Ma doare sufletul...O sa fie bine, ai sa vezi...Eu il alaptez pe al meu si nu am inceput inca diversificarea. Oricum, rabdare. Anemie ceva n-are?
Ca sa nu-mi mai fie teama ca ar putea cadea copilul din pat, de catva timp, l-am instalat pe podeaua din sufragerie. Acum poate sa faca ce vrea el si mie nu-mi mai tremura sufletul.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
flore26 spune:
dbunny felicitari pentru greutate!
![](pupic.gif)
![](floare2.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
FLORE
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
madaluta spune:
Ariadna: pe noi ne ajuta f mult ceaiul de musetel si pana acum n-a fost nevoie de supozitor sau termometru. Ii dau cam 70-80 ml amestecat cu un pliculet de baby drynk(altfel nu-l bea pt k nu e dulce)si nu mai avem probleme
roxanicavreau si eu cos de jucariii...si verde si galben se asorteaza la fix cu camera lui darius...vreau si eu..vreau si eu...
Dbuny:felicitari pt silueta..te invidiez...Eu mai am de dat 8 kg si nici k vrea vreunul sa plece de pe mine...
lorym:of..suntem alturi de tine sa stii ...
dianarus: cand il masor tb sa fie si sotul meu..singura nu pot. Il pun pe darius pe scutecul pe care il schimb(Happy), Cip il tine intins, iar eu marchez cu o carioca crestetul si talpile...apoi masor cu ruleta.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,