Baietelul meu are piciorusele cracanate, ce ma fac

Baietelul meu are piciorusele cracanate, ce ma fac | Autor: StelutaBB

Link direct la acest mesaj

Ma numesc Steluta si am mare nevoie de ajutorul vostru, am un baietel de 1 anisor si 3 luni si este cracanat. Am mers la ortoped si mi-a spus sa ii dau Vitamina D3, dar aceasta nu se mai gasestei n farmacii.... ce sa fac??? de unde sa iau? ce sa-i dau in loc de Vit D3, Stiti cumva alt tratament? ma refer la tratament naturist medicul mi-a spus ca nu a asimilat bine calciu (vigantoulul) si de aceea este cracanat......
Astept raspuns
PM: S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?????
Va multumesc!Steluta si Alexandru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

nu m'am confruntat cu problema asta, dar am o intrebare... vigantolul nu este vitamina d3 ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu i-am rezolvat aceeasi problema baietelului meu cu Osteocare sirop. Face minuni dar nu stiu daca se gaseste in Ro.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Se gaseste Osteocare. Pediatra l-a recomandat copiilor mei. Eu am avut picioarele extrem de cracanate (paranteze) atunci cand eram mica...si acum 30 de ani, mama a rezolvat problema asta cu marea. Mers la mare an de an si acum am niste picioare...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscodrin spune:

crinuta,osteocare sirop cu calciu si cu vit d am gasit si in romania.Draga StelutaBB,am fost f multumita de siropuelul osteocare,daca te intereseaza poti sa-l comanzi de aici http://reclama/detalii.php?cod=OS03,il recomand cu incredere.nu ii mai dau de un an vigantol,ii dau doar acest siropel si pot sa-ti spun ca e minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Eu ma gandeam mai degraba sa faci niste analize, mai ales calcemia si fosfataza alcalina care pot indica un rahitism chiar si incipient. O intepatura, putine plansete dar stii exact ce are copilul, daca intr-adevar picioarele cracanate sunt un indiciu al rahitismului sau este constitutional. Calciul si vit D in exces poat fi daunatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Alexa Ioana

nu m'am confruntat cu problema asta, dar am o intrebare... vigantolul nu este vitamina d3 ???

Ba da,Vigantolul este vitamina D.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Steluta draga si baiatul meu de 1 an si 4 luni are tibiile curbe. Si tot vitamina D3 injectabil mi s-a recomandat. Si dupa lungi cautari, am gasit aceasta vitamina pe care mi-am cumparat-o de aici: www.zalmo.com
Dureaza cam 10 zile pana o primesti.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pentru picioare in X e acelasi remediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aprilie1976 spune:

Si noi am avut tibiutele curbate si am facut 6 saptamani cura de vigantoletten 1000 cate 3 pastile pe zi; cand ii scade pofta de mancare reduci la 2, oar acum avem niste picioare...si binenteles mare cat cuprinde (cel putin 10 zile-recomandare). Intreaba pediatrul care il urmareste si ii stie dezvoltarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Pentru picioare in X e acelasi remediu?

dulcetica

Subscriu.
Copilul meu are in continuare rahitism desi i-am dat vigantol intotdeauna. probabil nu se asimileaza. Am sa intreb doctorita si de Osteocare.

Mergi la inceput