Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

In sfarsit am terminat putin treaba lal servici.

Deci la Herghelegiu la Medsana mi-a dat caseta video automat, nu am cerut eu, oricum am fost foarte bucuroasa sa-l vad pe bb.

Revin cu problema mea cu IR-uri....Scrie asa pe foaie, privind IS uterina dreapta....
PSV 89.38
Peak Gradient 3.17
EDV 31.70
Mean Velocity 47.76
RI 0.65
S/D 2.82
PI 1.21

Deci, asat scrie pe raport si pe sinteza doctorului scrie ca Indice de rezistenta si pulsatilitate pe artera dreapta cu valori inca crescute...

Sunt in ceata? Ce inseamna asta?

22+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myral, mi-a spus ca ar avea 538 gr.

Ana 22+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Teodoran, hai sa-ti spun ce scrie la mine la artera dreapta, la care am IR usor marit:

PS 55,96
ED 26,77
RI 0,52 (aici pare sa fie un pic de problema)
S/D 2,09

Mie mi-a spus ca nu este o problema mare, ca nu este foarte mare IR, dar ca ar trebui urmarit la fiecare echo.

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

tzuc mie nu-mi da nici salariu bonus, nici diferenta dintre indemnizatia de concediu si salariu pe care il iau in mod obisnuit. Cica in contractul colectiv din firma noastra nu se stipuleaza asa ceva...daca era sa se opreasca ceva...o faceau repede...
dar va zic ceva la toate: IMPORTANT E SA FIE BEBE SANATOS
eu la prima sarcina am stat pana nu am mai putut (si nu mi-au ridicat nici o statuie...) si am cheltuit bani pe inmormantare...si altele...
asa ca nu va mai ganditi la bani...nici eu nu stau chiar pe roze acum dar sunt asa fericita ca bebe e sanatos...si presimt ca va fi bine pana la sfarsit de data asta. Nimic altceva nu mai conteaza...
Sunt sigura ca toate sunteti de acord cu mine...

2 poze uimitoare in pragul lunii aVa

22+ (posibil Rares)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, !
Sim, ca tot am tabarat pe tine cu intrebari legislative, vin si eu cu una. Pe mine una care castig mult peste plafonul de 8 mil al indemnizatiei, m-ar avantaja sa imi iau toate cele 126 zile platite cu 85% dupa nastere, asa cum am facut si prima data. Ca sa nu ma duc pana in ultimul moment la servici si sa fac astfel incat sa-mi ramana si cele 126 de zile dupa nastere, am alta varianta decat CO?
Te intreb pt. ca mie una mi s-ar parea normal si logic ca incepand cu sapt. 28-30 cand ai putea sa intri in prenatal, sa nu mai poti beneficia de concediu medical. Sau mai pot spera la un medical si pe ultima suta de metri?
Nu stiu daca am fost suficient de clara.
Roxali, baie in mare e ok sa faci oricand din cate stiu eu. Inotul e recomandat pe toata perioada sarcinii, chiar ii face bine dezvoltarii lui bb. Cu vopsitul habar n-am, eu sunt "naturala", dar am prietene care s-au vopsit si au copii sanatosi.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Tzuc daca vrei nume care incep cu E: Emilia, Emma, Eva, Elena, Erica, Eliza, Ella, Elisa, Estera.

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Tomasa, din pacate stiu povestea asta prea bine. Nu o sa iti dea nici un medic concediu medical in perioada in care poti deja sa iti iei prenatal. Varianta ramane doar concediul de odihna. Eu mai am si zile de anul trecut. Muuulte!

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Tzuc, la noi se da un salariu mediu pe societate la nasterea copilului. Asa este contractul colectiv de munca.

18+

Mergi la inceput

Ana, asa ma gandeam si eu ca se va intampla. De fapt e logic sa fie asa si sa nu-ti dea medical cand deja ai putea intra in prenatal. Bine ar fi sa ne si convina sa o facem . Deci n-am incotro, o sa-mi las CO-ul pt. septembrie.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

ANA e grasunel bebe al meu avea doar 380 la aproape 21 sapt deci trebuie sa ma tin serios de vitamine ca le-am cam sarit.Iar am intrat in ceata deci daca nasc mai devreme trebuie sa imi iau mai mult de 42 zile dupa nastere?(adica zilele ramase). Deci e obligatoriu sa fie 126 zile chiar daca nasti mai devreme?Myral22+

Mergi la inceput