Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Of Sabina... Sanatate multa Sofiei.

Ana 22+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim, merci frumos pt raspuns. Nu m-am gandit ca medicalul imi scurteaza zilele de concediu de odihna.

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Azi am cunoscut-o pe Slippers, care e o dulce si o subtirica, exact asa cum ma asteptam.
Ana, , multumesc frumos pt. cafeluta.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, sanatate multa Sofiei. Stiu cum e, ca si Tudor e predispus la enteroviroze.
Roxana, tu cum te mai simti, scumpo? Sper din suflet ca esti mai bine.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Ansisia..pai cu numele e greu...trebuie sa fie un nume frumos...cu rezonanta, fara multe consoane si sa inceapa cu E (prenumele noastre incep cu E..si suna bine cu numele de familie)... astept acel "click" la auzul unui nume frumos.

multumesc mult pentru felicitari si sper sa fiti fericite asa cum sunt eu astazi...:-) mamaica de 2007 multumesc mult, ce carucior roz si frumos am trecut in listuta, incep sa simt mult mai bine ca voi deveni MAMA...off si ce emotii ma apuca...

fetele vreau sa va intreb ceva: voi ati sesizat ca burta in jurul buricului (vreo 10 cm de jur imprejur)..este mai rece..decat in laterale.

va rog sa nu va mai vaitati aici de kg luate in sarcina...suntetei toate subtirele, eu am plecat in sarcina de la 68kg..am luat 3 kg..si sunt ca un dovlecel lung..fara talie...dar nu-mi pasa deloc... si sotul ma alinta ...tanc rusesc...sunt asa mandra de burtica (care-i combinatie de BBelasa + sunculite)..nu-mi doresc decat sa fie sanatoasa bbelasa...

fetelor la voi la servici veti fi 'recompensate" cu salariu bonus la nastere?

hai ca mai viu eu..abia acu am inceput sa am chef d epovesti pe forum..tot timpul m-ama temut sa nu fie ceva cu sarcina..off..deh...minte bolnava..prima sarcina...sunt de inteles..sper

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, dragutza ca intotdeauna. Si la propriu si la figurat. Si sa stiti ca e la fel de slabutza ca si mine. Adica nici prea- prea nici foarte-foarte.

Roxana, se pare ca iti calc pe urme. Ma doare groaznic in gat, vorbesc ca un lup, si a inceput sa ma doara si capul si sa am frisoane. Sper doar sa nu o imbolnavesc pe Miruna. Sanatate!

Ana 22+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

cele 126 de zile sunt de fapt obligatorii, in sensul ca parintele nostru Statul nu plateste indemnizatia de crestere pana nu se consuma cele 126 zile (inainte si dupa nastere).Sunt mamici care ar dori sa intre foarte repede la indemnizatie pt ca 85% reprezinta mai putin decat cele 6 mil, din fericire nu ma numar printre ele.

cele 42 zile sunt obligatorii sa iti ramana de luat dupa ce nasti. Daca incepi cu prenatalul mai devreme si iti raman dupa 'momentul zero' mai putin de 42 zile, vei ramane neplatita pt zilele pana poti incepe sa iei indemnizatia de crestere (deci cel mai devreme la 42 de zile dupa nastere).

oana-alina si pe mine ma cheama Oana Alina. M-ul vine de la numele de fam Mihai. Si ca sa fie coincidenta mai mare...si eu ii spun lui bebe Rares. Hai sa vedem pana unde merg coincidentele: in ce luna si an esti nascuta?

2 poze uimitoare in pragul lunii aVa

22+ (posibil Rares)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, Tomitza mersi mult! Asa o sa fac! Raluca, si mie asa mi-a zis ultima oara dr la urgenta ca sarcina e f jos si ca trebuie sa am mare grija, sa o las moale cu serviciul, caratul etc. Nu vreau sa risc! Multumesc mult de sfaturi!

Oana Alina, normal ca si salariul se ajusteaza la programul de lucru! Cel putin, eu asa cred~! Ar fi culmea sa fii tot atata platit pt jumate ore lucrate! Desi ar fi misto! Sincer, nici nu ma mai intereseaza acest aspect! Sa fie bebele sanatos!

Sim ai fost tare! Si la mine e responsabilitate mare la serviciu, stres si deadline-uri! Cred ca ai mei nici nu se gandeau ca imi voi lua prenatal, de-aia vestea cu jumate de norma i-a cam ....socat ! Asta e!

Emma, draguta burtica! Cristina, si a ta! Eu sint nascuta in Deva, apropos!

Ana, ma bucur ca totul e bine cu bb Vlad!

Sabina, ce-i cu Sofia? Offfff!!! Sanatate!

Roxana, esti mai bine?

Pup fetele!Asa m-am saturat! Vreau acasa!

Gabriela, 21 + Sara Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

TZUC si eu am burtica mai rece pe mijloc, in jurul buricului

TOMITZA 22+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sim multumim pt informatiile detaliate!Ana e bine daca bebe e mai maricel!Cam cate grame avea daca ti-a spus?Sabina sa se faca bine fetita repede!MandarinutzaEmma esti o graviduta simpatica cate saptamani aveai?Myral22+

Mergi la inceput