Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 28
karra80 spune:
quote:
Originally posted by kmi78
stiti ce mai mai vrut sa va intreb? cum e treaba cu mirul? sa nu va radeti de mine dar chiar nu am auzit ce si cum e?
eu am intreb pe popa daca nu am voie sa o pup ca sa nu i se ia mirul si a zis ca sunt prostii chestii babesti...ca nu e nici o regula....
asa ca.....intreaba-l pe preot cel mai bine...nici regula ca tre sa-i faca baie nasa poap nu stia nimik si era un preot de la caterdala....deci.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
roxanici spune:
Amma, tu fa cum ti-au zis tie acolo moasele cu curatatul sau nu al limbutei. Stii ca noi aici facem uneori mai mult decat trebe; io am curatat cand mi s-a parut limbutza lu raresu foarte incarcata si nu imi placea cum arata![]()
Kmi, nu se vede nimic in link-ul ce ai pus si m-ai facut curioasa ![]()
roxana &Rares Teodor
stefaniya spune:
Fetele va multumesc de raspunsuri.Sotul meu vine in Ro saptamana viitoare asa ca o sa-i cer lui sa cumpere glicerina.
Eu merg la culcare acum si mai revin peste doua saptamani cand ne intoarcem acasa de la bunici.Pana atunci numai bine si pupici la bebei!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
lauramar spune:
Buna seara mamicutelor
Sper sa reusesc sa scriu mesajul pana la capat,ca acum doarme printesa mea.Nici noi nu avem un program,o alaptez de cate ori ii este foame,asta cam la 2 ore si ziua si noaptea,cand doarme trei ore(asta e f. rar) ma minunez,dar important e ca ea sa fie bine.Ieri am stat 7 ore cu ea in brate am plimbat-o si cu masina (e locul unde doarme f. bine) dar nici urma sa se linisteasca nu a reusit sa faca kk i-am dat ceva de colici si nimik,ea plangea si eu alaturi de ea ca mi-i se rupea sufletul,pana la urma de dimineata am luat termometrul si am ajutat-o putin si a facut in sfarsit si i-am dat si putin ceai astazi si vad ca si-a mai revenit.
Parca Tzuna, spuneai ca fetita ta are un hematom de la nastere,ce ti-au zis medicii? Si a mea are si am fost la trei pediatrii si au spus ca ea este bine are toate reflexele normale si se va absoarbe singur.Sper sa fie asa ca sunt disperata ,la baita se vede cel mai bine.
Voi ce sucuri beti fetelor ca eu m-am cam saturat de nectarurile astea
mai ales ca ma si constipa.
si numai bine voua si bebeilor vostrii
laura
de arianna
elyanne spune:
Martutza dr. Craciun a fost dr. neonatolog al baietilor mei... Este cel mai bun de la Cantacuzino. Eu am fost f. multumita de el... cu toate ca nu mai suportam ca ne tine prin spital... stia el ce stia... Dar, intr-adevar i-au cam crescut pretentiile si, din cate stiu eu, n-are nici cabinet.
Noi avem insa dr. pediatru. Dr. din spital sunt doctori neonatologi... teoretic ei stiu mult mai multe despre nou-nascuti decat despre copiii, in general. Dar sunt multe mamici care raman la dr. din spital.
Eu le curat gurita (limba si obrajii) seara, dupa baita, inainte de masa... ca sa nu aiba senzatie de voma si sa verse ce au mancat.
Despre mir... La botez, bb este miruit si este bine sa doarma o seara asa, de aceea se face baita a doua zi. Dar nu e nici o problema daca se face si in aceiasi zi. E bine sa doarma in ziua si seara respectiva langa panza de mir. Asa ne-a spus preotul.
Iar la baita de la mir vine nasa si il spala ca sa-i dea mirul jos. Sunt obiceiuri cf carora se pun diverse in cadita: aur, bani, flori, orez si muulte altele... daca stai sa citesti gasesti n variante... Dar astea sunt babisme... n-au nici o legatura... Apoi, apa de la mir se varsa la radacina unui copac. Dupa baita nasa il unge cu uleiul care se duce la biserica, la botez si il luati inapoi acasa. Eu am fiert uleiul inainte de botez ca sa n-am surpize si sa se irite.
Tzuna m-am tot gandit la ce ti-a zis dr. cu refluxul si diversificarea... Mi-e greu sa cred ca de la sucuri o sa se "dreaga". Probabil refluxul va disparea atunci cand bb va manca mai consistent... cereale, branzica dulce, piureuri... Stiu ca exista ceva care ajuta ca laptele sa ramana in stomac. Exista un fel de cereale care se pun in laptic... iar in momentul in care ajunge in stomac se transforma in ceva solid (daca pot sa zic asa
). Nu stiu exact despre ce e vorba dar ar fi bine sa te interesezi.
Roxana hai ca ma pun pe citit... ca's curioasa 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
sherbi spune:
imi spun si eu parra despre DANONINO. auzisem si eu candva ca nu e indicat sa-l dai copiilor, mai ales asa de mici, dar nu mai stiu de ce.
eu am in slobozia o firma producatoare de lactate. au termen maxim 4-5 zile. nu contin absolut deloc conservanti si alte alea. sunt super sanatoase. banuiesc ca in fiecare oras sunt producatori locali de astfel de produse. mai ales in bucuresti. cu cat un produs are termen de valabilitate mai mare cu atat da de banuit ca are ceva in neregula care-l face sa se pastreze proaspat.
piureurile pt. copii cred ca fac exceptie. ma gandesc ca sunt precum gemurile facute de mame in casa. sau alte preparate la borcan care tin mult desi nu au conservanti.
eu zic ca e foarte util acest forum. o data ca fiecare dintre noi vine cu informatii noi pe care le putem confrunta si pt. ca aflam raspunsuri la multe intrebari.
despre recomandarile medicilor pediatri eu sunt un pic sceptica. adica, atatia medici, atatea sfaturi si idei. cred ca ar trebui confruntat ce spune medicul cu informatiile gasite pe internet sau in cartile de specialitate scrise de medici celebri.
cred ca e mult mai avizat un medic care a facut renume peste mari si tari.
e foarte adevarat ca trebuie sa-i acordam credit medicului pediatru la care este inscris copilul nostru, dar sa nu luam fiecare sfat drept CEL MAI BUN.
si eu am incredere in medicul pediatru al fiului meu, mai ales ca este vorba de tatal meu pe care de altfel il consider un medic excelent. asta nu inseamna ca nu va cer si voua parerea cand am nelamuriri pt. ca vreau sa stiu mai multe pareri. dupa care ma duc la el si ii spun ce am citit. sunt lucruri pe care le fac exact cum imi spune, dar sunt si lucruri pe care le adaptez cum cred eu ca e mai bine. aici contribuiti si voi si cartile pe care le citesc despre cresterea copilului.
scria cineva, imi cer mii de scuze, dar nu am retinut si mi-e somn de mor sa ma uit in urma, de faptul ca ne indopam prematur copii cu medicamente. si eu sunt adepta tratarii problemelor de sanatate cat mai natural posibil. mai ales ca toata viata nu am luat deloc medicamente si tatal meu nu ne-a incurajat in sensul asta. ce sa zic...stiti vorba cu cismarul n-are incaltari, asa si noi. medic in familie, dar nu aveai un algocalmin in casa daca te durea o masea.
eu mi-am facut stocul din alte motive. in oras nu exista farmacie non-stop si in caz de urgenta e bine sa am de toate. mai ales ca nici spitalele nu sunt aprovizionate cum trebuie.
i-am luat ce-i drept toate produsele pt. colici pt. ca vreau sa vad la care reactioneaza cel mai bine, desi incerc mai mult cu ceiut si cu cele naturale. am citit insa pe mai multe site-uri de afara si este recomandata administrarea de simeticona in cazul colicilor. oricum, incerc sa nu exagerez, dar urla atat de tare david de durere, ca-mi vine sa mor de mila lui. ma bate efectiv cu pumnii peste piept cand il tin in brate si ma zgarie de durere.
hai ca sunt ca o zi de post...
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
roxanici spune:
Tot la sfarsitul odiseei am mai vrut sa trag linia si sa va anunt concluziile, dar am asteptat sa se coaca si ciresele de mai. Asa ca va zic abia acum "statisticile" noastre:
- suntem 112 mamici si avem 59 fetite si 56 de baieti
- ne mandrim cu 3 perechi de gemeni
- 53 dintre noi adica 47.3% au nascut prin cezariana ,
57 dintre noi adica 50.8% au nascut natural iar
2 dintre noi, adica 1.9% nu au zis cum au nascut - doar 24,5% din cele care au nascut natural au beneficiat de peridurala (fericitelor
) - cel mai grabit bondar a fost Alexandru Eduard, bebe de Ancris, care a deschis sezonul gazelor de primavara
- cel mai intarziat bondar a fost Razvan, bebe de Madybulancea
- cel mai molcom bondar a fost George Catalin, bebe de Lumi_nag, mamica ce a asteptat mai bine de 42 de saptamani bebelusul
- cel mai scund bondar a fost Andrei (44cm la nastere), bebe de Elyanne.
- cel mai lung bondar a fost Dragos(58cm la nastere), bebe de Ddana.
- cel mai greu bondar a fost de fapt albinuta Timeea(4550g la nastere), bebe de Absoluta.
- cei mai "usori" bondari au fost Andrei, bebe de Elyanne si Sara, bebe de Yrrol_13.Ambii au avut cate 2150g la nastere
- cel mai folosit nume de baiat (de 8 ori)este Andrei
- cel mai folosit nume de fata (de 14 ori)este Maria
Copilasii nostri sunt imprastiati pe toate meleagurile lumii si anume prin: Romania, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Japonia, Moldova, Noua Zeelanda, Portugalia, SUA.
Cam atat am reusit eu sa sintetizez si am vrut tare mult sa impartasesc asta cu voi. Sa nu dati cu rosii in mine, mamicilor care ati fost nominalizate pe lista de "cel mai, cea mai"; mie mi s-a parut interesant, sper si voua
si noapte buna tuturorroxana & Rares Teodor
Amma23 spune:
Roxana, ai toata compasiunea mea
. Un singur lucru mi-a placut din povestea ta...stilul in care povestesti
. Bine ca a trecut, pe de alta parte cu cit l-ai "obtinut" mai greu cu atat il iubesti mai mult pe motzul asta cu care te-ai pricopsit
. Sa fie sanatos si sa nu trebuiasca sa va mai intoarceti in spital decit pentru o noua nastere.
E trist ca, de fapt ce te-a suparat pe tine si ti-a distrus moralul nu au fost durerile neaparat, ci felul in care s-au purtat cu tine. Aici te enerveaza ca sunt tot pe tine si te tot streseaza cu intrebarile si cu grija...ce sa mai zic...bine ca ai scapat.
Sfat: Nu-i povesti lui Rares partea urata!
Mihaelaaa spune:
He,he....uite cine are un copil cuminte ....Roxanici!![]()
Eu n-as fi avut timp si rabdare sa fac asta....Multumim!
N-ar trebui pusa constatarea ta pe prima pagina?
Ca doar nu ai muncit degeaba!![]()
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
paxela spune:
http://family.webshots.com/album/559038589BmRCUA asa cum am promis poze de la botez si baita de a doua zi
scuzati intarzierea dar am fost agitati cu pregatirile
botezul a fost frumos, o slujba lunga si foarte frumoasa, cu un preot care a indragit-o din prima clipa, lucru care sa simtit, nu a plans decat putin la imbracat in rest a gangurit, a ras a stat cumintica
pretoul era prgatit
, pentru copii mai mari, napolitane
, ceva dulce care sa ii tina ocupati si cu gura inchisa
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica