Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
karra80 spune:
Salutari la toata lumea......
Am aterizat si noi dupa botez cu impresii.....si pozele mai incolo ca nu am reusit inca sa le descarcam de pe aparat.....
Deci sa va pov ce a facut printesita mea la botez....evident cu o noapte inainte a dormit de la 12 noapte la 9 dimineatza de la 6 stateam si asteptam sa se trezeasca si ea nimik...cred ca stia ca urmeaza o zi obositoare si s-a odihnit pitica.....s-a trezit la 9 a papat si la 9:30 a adormit iar....si abia am reusit sa o trez la 11 cand au venit nasii sa o imbracam ca la 12 treb sa fim la biserica....
A fost fffff... cominte parca nu-mi venea sa cred ...radea la nasa ...la preot chira si preotul se amuza cand ii citea din carte ca se uiat la ea cum ii zambea si radea si el....a avut o mica tentativa de plans cand a cufundat-o in apa si pana a scos-o afara...apoi s-a linistit si asa a ramas pana am plecat spre restaurant.... i-a placut painica cu vin ce i-a dat-o la prima impartasanie...inca mai cauta cu guritza sa mai primeasca ceva
......
A adormit asa frumos apoi la sala s-a trezit a facut poze cu toata lumea si dupa o ora am plecat cu ea la o verisoara a sotzului care a stat cu ea toata ziua si mi-a zis ca adormit de pe la 15:30 la 19 s-a trez a mancat a gangurit vreo 2 ore si dupa a adormit iar pana seara la 23:30 cand am plecat dupa ea....deci a fost ffff cuminte fetitza mea...am o crestina si mai cuminte de acum.....
Astazi mergem si noi la vacin sper sa nu avem probleme iul facem pe cel care se palteste tocmai ca sa evitam reactiile adverse.....auma mergem sa ne intalnim cu nasii ca vor sa-i cumparam un balansoar electronic am pus ochii pe unul la premaman si mergem azi sa-l luam ...www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aid=240685" target="_blank">balansoar
In legatura cu infofolitul copilului eu am cam renuntat de mult la asta...si am scos-o si fara caciula si mai nou ieri am stat doar in body cu maneca scurta su atat la bulanele goale...ai azi la fel ii dau un body cu maneaca lunga ciorapei si o richitza fara maneci subtirica......
Faceti cum credeti lasatit babele sa vb daca voua nu va e frig nici bebeului nu-i frig...mai bine sa-i calim de mici...nu?
iunita vezi ca este ceai special pt bebei de la milupa de musetel "milutee" si e indulcit agra e din granule...eu folosec de la 2 sapt.... ii fac combinat o masura din aia de la laptele praf din ala + una din fenicul cu chimion de la Humanna si pun 130 ml de apa il fac mai concentrat decat scrie si micutzei mele ii place.....si nu-mi mai bat capul cu indulcirea lui....
?Gata va las ca nu poate adormi si se cam maraie.
Va 
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
cria_bv spune:
Multumesc mult Elena
, toti bebeii nostri sunt niste scumpi.
Cria
de Vlad 28 Aprilie 2007
elyanne spune:
Scriu pe fuga... urla un terorist...
Despre botez... in primul rand a fost fooooarte cald... In rest toate bune si frumoase.
Au fost cuminti, n-au urlat (spre deosebire de surioara lor care, la botezul ei, toate slujba a urlat).
Nebunie mare in biserica pt. ca mai erau doi pitici...
La rest. am murit de cald... bafta noastra de altfel... si la nunta si acum... nu apucasera sa monteze aparatele de aer conditionat
... dar nu m-am gandit vreo clipa sa fie asta o prpblema... ca doar e luna mai...
Ieri a venit nasica lor sa le ia mirul... Si iar au fost cuminti... sa nu-si sperie nasa...
Nu mai stiu cine intrea despre nasi (sorry)... Au o singura nasa amanadoi, dar in timpul slujbei pe unul dintre ei (Mihai) l-a tinut mama nasei, iar lumanarile au fost tinute de tatal nastei si fratele ei... Dar ei au fost pe post de ajutor ![]()
Am pus cateva poze de la botez
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
Val_ spune:
Te felicit si eu cu intarziere Mady. Va doresc multa sanatate tie si puiului tau.
Am incercat si eu (din nou) sa pun niste poze cu Mariuca. Sper ca de data asta sa fi reusit. Daca nu, va rog invatati-ma si pe mine cum sa procedez
poze Mariuca
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Cheburashka spune:
dragele mele,
am si eu un bebelus de 19 zile si de ieri nu stiu ce s-a intamplat, dar a plans vreo 5 ore in reprize. imi era asa de mila de el in cat nu mai stiam ce sa fac. se crispa, se incovoia, de-ti era mai mare mila... abia dupa baie s-a linistit. noaptea a dormit bine, nu a plans, dar azi pe la 11 a inceput iar sa planga din senin. o fi colicele?
astept pareri si sfaturi de la mamicile mai experimentate.
am uitat sa va zic: eu ii dau doar san si parca nu are probleme, doar ca face kaka verde, iar eu nu am mancat nimic verde in ultimile zile.
va pup!
gabi78 spune:
karra80 te rog spune-mi de unde iei balansoarul pentru ca ma intereseaza foarte tare! Si te rog sa imi spui si pina la cite kg "merge".
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor
ralualexandrei spune:
Kaka verde face din cauza meconiului, iar din descrierea ta se pare ca are colici asa ca ceai Baby Drink,Bonisan sau Saab Simplex.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Val_ spune:
Fetelor felicitari pentru botez. Ati scapat de o mare grija (cel putin pentru mine este o grija).
Eliana am admirat pozele de la botez. Ai niste copilasi scumpi tare. Cel putin Elema este pur si simplu perfecta, cred ca o s-o faci top mode ca nu are nici un cusur.
Noi avem in continuare probleme cu sughitul si constipatia. Iar eu tot caut un medic pediatru bun dar se pare ca am ghinion mare la doctori. Dau numai peste unii foarte scumpi si dezinteresati si/sau incompetenti.
Doctorita Luminita Cobac va spune ceva?
Pupici
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Felicitari celor care ati avut botezul sambata.Noi ne pregatim pentru sambata, pe 19, fapt care ne face un pic stresati si ocupati.aboia astept sa scapam si noi, sa ne crestinam.
Alexuca e o scumpicape zi ce trece.Azi i-am facut freza, tepi in cap, sa vedeti ce dragut doarme.de ceva vreme prefera canapeaua din sufragerie, in loc de patutul iei.Am iesit azi afara, de la 11 la 1 am stat.Oricum ma gandesc sa schimb ora plimbarii ca e prea cald la pranz, desi la noi mai bate briza.
De imbracat, n-o infofolesc dar nici nu exagerez s-o dezbrac.Pantalonasi, bluzita cu maneca scurta/lunga si o bluzita desfacuta pe deasupra.Caciulita ii mai pun, dar ceva subtire si haios, mie imi e teama sa nu transpire, ca ne pl;imbam mult cu masina.In masina nu ii pun caciulita , dar afara da.
REDCARMEN, Si Alexia are momente cd se agita la san.Plange, cauta sanul, il scapa si ridica un piciorus.Eu am zis ca astia sunt colicii, ca alte manifestari de dureri de burtica n-am mai avut de multicel.Insa, in timpul suptului?Voi ce stiti , pot aparea dureri de burtica si in timpul suptului, ca uneori plange cam tare??????/
PHILI, alexia a avut pana acum, la 2 luni si jumatate icter.Am tot asteptat sa-i treaca(bine ca nu mai avea decat putin,)insa n-am mai avut rabdare si de 4 zile ii dau fenobarbital.S-a albit si maine mergem la dc s-o vada.S-ar putea sa nu treaca de la sine, dc s-a prelungit.Asa am asteptat si eu si tot la feno am ajuns
Musetelul e bun pt kk, i-am dat si eu un pic si cred c-a avut rezultate.
la noi acum s-a reglat cu kk, am avut vreo cateva zile cd a facut cu greu o data pe zi, insa acum e bine.
KMI, ce vaccin i-ai facut/ii faci?Noi cu INFARIX HEXA, n-am aavut nicio pbl
ADINA SI mititica ALEXIA(23.02.2007)
tzuna spune:
Elyanne- superbe poze. Ai niste copii f frumosi (atat gemenii cat si fetita) si tu erai la inaltime. Felicitari. Sa-ti traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.
ANAMANA123- randurile tale m-au mai linistit putin dar tot sunt stresata. Cand se apropie ora de masa parca imi vine s-o iau razna. Daca mananca 80ml sunt cea mai fericita. daca se opreste la 40-50 nu stiu ce sa fac. Sper sa-i fie bine Mariucai.
Mi-e cam frica acum cu caldurile astea. La mine in casa sunt 27 de grade in timpul zilei. Noaptea sunt 25. Azi dimineata i-am dat sa manance la ora 6 si am dus-o pe hol in carut ca sa deschid geamul si in dormitor si parca s-a mai racorit putin. In casa Maria sta fie numai in body fie in body cu maneca scurta si pantaloni.
Afara o scot de mult fara caciulita. as vrea insa sa-i gasesc o palariuta. am fost duminica in Auchan dar nu aveu. Tot duminica am dus-o la impartasit si s-a facut vreo 12 cand ne-am intors asa ca era cald si am lasat-o in fustita, ciorapei de bumbac si tricou. Se cam uita lumea ciudat la noi dar ea era fericita ca nu era infofolita. In rest eu o scot numai dupa ora 18. As putea sa o scot si dimineata dar uneori mai doarme pana la 10 si mai atipesc si eu iar apoi se face prea cald.
KITTY- Maria sta in scoica de masina de la 3 saptamani. pai cum sa o duci cu masina daca nu in scaunel? daca iti faci griji pt coloana mai sunt si niste pernute speciale care-i sustin capul sa nu s educa intr-o parte si-n alta. am vazut la cineva dar nu stiu de unde le luase. Oricum acum Maria din cauza refluxului gastroesofagian tb sa stea ridicata la 30-45 de grade tot timpul asa ca ea e mai toata ziua in scoica, in balansoar sau in patut care are salteaua ridicata.
PHILLI- Maria a avut icter pana la 5-6 saptamani. O alaptam si i-a trecut mai greu. Nu i-am dat nimic. Si piciorusele au fost strambe pt ca a fost prea mare pt uterul meu dar i-a trecut in 3 sapt cu masaj de 5-6 ori pe zi.
ELPOWER- daca te tin nervii cresti lactatia scotand laptele din ora in ora + ceai de fenicul, anason si eventual putin Galactogil. La mine a functionat de 2 ori pana acum.
IUNITA- poti indulci ceaiul cu zahar dar tb sa-l pui in apa cand fierbe. Eu stiu ca pana la 1 an nu se da deloc miere de albine desi in popor toata lumea iti spune sa-i dai. Eu ii puneam 1/2 de lingurita de zahar la 100 ml apa.acum nu-i mai dau ceai ca era pt colici si cum se pare ca problema Mariei nu sunt colicile....
Fetelor vreu sa va intreb despre diversificare. maria mananca in continuare numai lapte de mama dar medicul pediatru mi-a spus ca i-ar face bine sa incep diversificarea mai repede. se pare ca la f multi copii cu reflux gastroesofgian problemele dispar treptat o data cu diversificarea. Mi-a spus ca pot incepe deja cu sucul de morcov daca vreau. Teoretic nu ar tb pt ca alaptez dar cica in cazul ei ar fi o solutie. Nu stiu ce sa fac. Mi se pare totusi mica. Plus ca-i dau deja atatea medicamente. Nu-i face rau la stomac? Sau nu o face sa vomite sau sa pape si mai putin? Intreb si eu. Nu as vrea sa-i fac mai mult rau decat bine. Mi s-a spus sa incep cu o lingurita de suc ca pana la 3 luni (adica peste 2 sapt) sa ajung chiar la 35 ml. Nu stiu ce sa fac. Initial ma gandeam ca mai astept macar pana la 3 luni. Dar acu si cu caldurile astea.. Poate se mai hidrateaza si ea.
Cine mai da suc de morcovi? Ce schimbari au fost?
Asta e tot pe azi. va las. Pe curand.
In legatura cu 1 iunie tb sa vedem exact cum sa facem sa nu fie prea cald pt bebei.