Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Bunaaa

Laura, mi-au dat lacrimile cand am citit de bebe al tau....bine ca s-a rezolvat, sa va dea Dumnezeu multa sanatate in continuare
Calciu, si noi dam, acum am inceput sa dam a 3-a luna cate 5 ml/10 zile....buna ideea cu pusul in ceai,noua nu ne-a zis si ne-am chinuit pana acum ca nu-i place deloc la gust....Ne da calciu pt ca a vazut-o pe pitica ca-i tremura barbita cand plange.
Mady, FELICITARI....sa te refaci repede, sa ai un bebe sanatos, mancacios si fara colici

Noi suntem bine....am fost la doc pt control si pt ai spune ca ma dispera bebe cu haraiala pe piept....nu stiu ce sa mai fac, scoatem mucisorii in fiecare seara cu batista bebelului, punem pic cu ser fiziologic sau apa de mare.....nasuc e curat dupa aceea dar tot haraie rau, parca ar avea polipi....doc mi-a explicat ca e normal....ca cica aia din maternitate nu-i curata bine si de aia face asa, dar ca sa ma linistesc eu o sa-i facem exudat in gat si la nasuc sa vedem daca nu are bebe altceva.
Fetelor bebelusa mea sughite foarte mult, aproape dupa fiecare masa...soacra-mea m-a invatat sa-i dau 1-2 pic de zeama de lamaie....intr-adevar ii trece imediat, dar ma gandesc sa nu-i faca rau....voi ce ziceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

andreea nu-ti face pbl cu sughitul, o sa vezi ca va mai trece pe parcurs ce creste.cu lamaia stiu si eu i-am mai dat dar nu fa din asta nu obicei, totusi.
in legatura cu mucisorii si astia mai trec.trebuie sa ai rabdare.noi ne-am confruntat cu ei de la 2 sapt, insa acum are 2 luni si jumatate si ii curt nasucul la 3 zile creed si nici atunci n-are prea multi

scuze...scriu cu o mana...in cealalta e alexuca

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Continuarea ca intre timp Maria a mancat, am tinut-o ridicata asa cum mi s-a spus.... Nu mai am voie sa o tin deloc culcata ci ridicata la 30 de grade asa ca acum imi prind f bine si sezlongul si scoica de masina. Si sub saltea am pus o perna ca sa o ridicam.

Kitty- merci

ELPOWER- sezlongul l-a primit de la nasii ei din anglia dar am vazut ceva asemanator de la primii pasi in Auchan la 1 milion si ceva. Cred ca am o poza pusa dar mai pun acum dc nu face Maria scandal.

GABDYD- masaj ii faceam de cate 5-6 ori pe zi. Ii mai fac si acum desi nu mai are nici o problema. Initial ii faceam de cate ori o dezbracam sa-i schimb pampersul. O dadeam cu putin ulei si masam incheietura, talpa, apoi faceam miscari din glezana in toate partile. Nu foarte tare, asa cat sa nu o deranjeze. si mai tarziu a inceput chiar sa-i placa.
Despre laptele meu ce sa zic... Multumesc lui Dumnezeu ca e bun ca la cat manaca Maria ar fi fost super slaba. macar asa se mentine la limita. are 5 kg la 10 saptamani si s-a nascut cu 3.350, scazand la 3.150. deci inca nu e prea slaba dar nici bine nu stam.

LAURA_OANA- imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Dar incearca sa te linistesti. Copiii sunt f rezistenti si-si revin foarte repede. Cu ajutorul lui Dumnezeu nu veti mai avea nici o problema. Acum ai grija de tine si incearca sa uiti prin ce ati trecut si sa te bucuri de puiul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am uitat: pentru fetele care alapteaza- medicul acesta la care am fost (conferentiar dr. Iagaru de la IOMC) mi-a spus ca in cazul alimentatiei la san nu are nici o relevanta cat mananca sungarul atata timp cat ia mcar 150-200 g pe saptamana deci daca se incadreaza in aceste limite nu va mai faceti griji. Sigur manaca cat trebuie. Nu mai chinuiti copiii cu proba suptului. Daca Maria ar lua si ea macar 150g pe saptamana as fi mult mai linistita dar cand ea nu manaca si nici nu ia bine in greutate chiar imi fac griji. Daca raman si fara laptic si va tb sa-i dau lapte praf va fi chiar grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

MADY Felicitari.Sa fiti sanatosi.

Iunita nici noi nu am iesit ieri;am fost eu pana la piata Veteranilor cat a stat sora ema cu praslea ca muream de dor de iesit din casa.Azi ajungem cand vien tati acasa adica la 5 jumate.Speram sa ne vedem

Stefanya si sora mea si-a crescut fata pe principiile nordicilor si nu a avut probleme cu ea si sper sa nu aibe.Are 1 an si pielea ei nu are nimic desi o spala de 3ori/saptamana si nu zilnic.Eu il spal pe manz la 2 zile si e ok.

Fetelor bb-ul meu nu mai face kk zilnic.Dupa 48 de ore dr i-a bagat supozitor cu glicerina si a facut.Acum au trecut alte 48 de ore.Tre sa-i bag iar.Ce parere aveti? Stiti alta metoda sa facem kk fara sa devenim dependenti de supozitor? Mi-e mila de el sa-l maltratez mereu cu supozitorul sau cu termometrul desi asta nu mai are efect.

Ela mersi de articol.O sa incepem si noi dansul prin casa mai ales ac fiul meu nu prea doarme ziua decat 1 ora dupa masa de la 10 si 3 ore duap 13.30.

Apropo de colici am sunat o prietena medic si mama de baiat de 1 an si am intrebat-o despre asta.Mi-a spus ca pediatra fiului ei care medic la urgente in Cluj nu ii recomanda decat Sab si altceav nimic, caldura la burtica si san la cerere.Chiar m-a certat ca i-am dat Debridat si a zis ca probabil de aia a si varsat marti galben ca nu i-a priit la ficat Debridatul; aaa si sa nu-i mai dau nic ceai ca nu are valoare nutritiva si mai poate face si alergii de la pufurile de plante. Eu am mare incredere in ea mai ales ac are un baiat beton la caapitolul sanatate.COLICILE APAR DUPA 5-6 SAPTAMANI a zis ea deci am obosit ficatul copilului degeaba cu Sab,Debridat Baby Drink si Colic Baby pana la varsta aia si oricum zice ea ca nu toate durerile si plansetele sunt de la colici.Sper sa nu dati cu pietre.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna dragi albinute si bondarei,

Azi nu prea am avut timp sa scris ca am fost plecata sa rezerv masa pentru botez. Vom deveni crestini pe 27 mai 2007, tocmai cand implinim 3 luni.

GHIBUADINA - nu stiu de ce te stresi cu icterul si nu vrei sa -i dai fenobarbital......si nui ne-am confruntat cu icterul in spital.....a fost pus la lampita si i s-a facut injectie cu fenobarbital si in cateva zile nu a mai avut nimi......

TZUNA - ma bucur ca in sfarsit un medic a descoperit problema Mariei si speram sa fie totul ok in cel mai scurt timp....Si Nicolas a fost suspectat de reflux si dr de fam a zis sa-i dau putin ceai d ementa intre mese......ca s anu ajungem la tratamente.....Bine ca ai laptic bun.....caci totusi a crescut ff bine avand in vedere problema ei.

Eu inchei aici caci ma cheama juniorul la el......nu-i place singurel.

Suzy78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

"Sarcina si urmarea...David"...e un filmulet pe care l-am pus jos la semnatura...
Sper sa va placa ca mi-a luat aproape 3 saptamani sa-l fac si sa-l aranjez cat de cat (cate 30 min in fiecate zi,ca nu-mi permite timpul mai mult)

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mihaelaaa - frumos filmuletul si dulce bebelul tau.Sa va traiasca si sa ne arati poze si de la majoratul lui

Martutza - nu-mi fac probleme dar vezi tu,cand eu eram aproape singura care face intr-un anume fel,imi pun intrebarea daca e corect.Eu stiam asta de mult de la o farmacista care mi-a zis o data ca atunci cand te doare maseaua ia 2 si nu un agocalmin si nu exagera cu dusul ca iti sensibilizezi pielea.

Eu una de cand fac dus de si de cate 5 ori pe zi,ca daca imi vine sa merg la toaleta trebuie sa fac dus dupa,asta timp de 8 saptamani si pielea mea e foarte sensibila.Sotul meu se mai joaca si ma musca usr si imi ramane pielea rosie pt o ora,care la mine nu se intampla asa ceva,dar poate nu o fi de la asta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Laura imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva dar sa va ajute DD sa fie bine de acum incolo....sanatate si numai bine la bebe

Mady si sot de Mady felicitari pentru minunea voastra si te asteptam cat mai repede printre noi

Mihaelaaaa tare dragut filmuletul...sa va traiasca bebelul si sa creasca mare si sanatos

Noi azi nu prea am dormit deloc dar am inceput sa ma obisnuiesc cu zile bune si zile rele...nu ma mai stresez cat mananca atata timo sat este bine..maine vine doctora sa ne vada dupa 2 sapt si vedfem ce zice...O intrebare noi i-am dar Humana Ha care azi am aflat ca este pentru bebe alergici...am vrea sa luam din ala normal credeti ca vor fi probleme ?...o trebui sa-l inlocuiesc tot treptat ca si cum ar fi alt lapte?...am fost asa batuti in cap ca nici nu am vazut dercat azi cand a trebuit sa luam altul

Asa ca sa primesti sfaturi gratuitae si de la persoane su[per avizate...azi mi-a zis cineva de ce ii dai Humana ca e cel mai prost lapte da-i Milumil ca e cel mai bun.....nici nu am bagat-o in seama i-am zis"de maine op sa ii schimb laptele:" s-o creada ea

Hai ca va las si poate ma lamuresyte cineva

iubita mea Busca - Galusca

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Fetelor, a adormit puiu si am si eu o tzara timp liber.
Eu sunt 90% din timp la dispozitia copilului, cred ca l-am rasfatat un pic ca nici de dormit nu mai doarme singur.Da' e smecher, ca nu plange, daca ar plange l-as lasa, dar daca-l las singur se agita tot si vomita, parca stie ca nu suport sa-l vad vomitand De mancat maninc si eu seara cand vine sotul si mai infulec cate un iaurt, croisante, fructe.Is tot rupta de foame.Io care nu mancam iaurt nici batuta, acum in fiecare maninc cel putin unul si is atat de buneee, yami, yami
Laura, prin ce ati trecut, Doamne fereste pe toata lumea si voua multa sanatate.Daca mergi la spital poti sa-i scapi si un dos de palma dr-tei, nenorocitii naibii.
Tzuna, chiar ma gandeam ca trebuie sa aiba ceva Maria , nu plange asa fara motiv.Bine ca ati gasit. Sanatate multa, sa scapi si tu de probleme ca io m-am saturat sa te aud, glumesc.
Baie facem si noi in fiecare zi, mai sarim cind avem musafiri sau doarme.Dezbracat il tin si eu, fara caciula, cu body cu maneca scurta, cit mai lejer.Aici zic dr ca sa-l imbraci cum te imbraci tu plus o bluza.
Roxanici de ce nu incerci si cu Pueraria din aia de care am zis.Poate merge, la mine a mers.
Azi noapte copilul meu a dormit de la 9 la 2.La 23 il asteptam cu tzatzele pregatite si el nu dadea nici un semn ca i-ar fi foame, asa ca le-am impachetat si m-am culcat.S-a trezit la 2, nu-mi venea sa cred, apoi a mancat la trei ore.Doamne tine-i naravu'.
Lauramar, ce face puiutza, a scapat de raceala, sau a luat-o pana la urma?

Si Lucas doarme pe muzica si dans, ii pun Pasarea Colibri si stratan, doarme cu sforaituri.Da'l si dansez.
Roxanici, nici lucas n-a ras constient decit de vreo 2 saptamani.

Mergi la inceput