Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hihih,Liliano,cred ca de mult ma astepti la cotitura.Si eu care credeam ca nici nu m-ai citit, ca la intrebare nu mi-ai raspuns,cu temperamentul.
Faza e ca ma gindeam ca poate asteapta alta fata raspunsul si nu-s gaseste,ca ai incurcat persoana.

Gio,pup maimutzica ta,e o dulceata.Vreau si eu poze alb-negru.Sunt asa frumoase!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Ia uitati inca un articol bun cu diversificarea:

http://www.supereva.ro/info.asp?id=61

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

dana - pai mai uita baba, ca-i batrana saracuta! Da, am mai spus de ceteva ori temperamentul meu este preponderent coleric cu sangvinic si melancolic deopotriva si la egalitate.

gio - imi plac cerceii

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele!
am si eu o intrebare. daca alaptez, pot manca capsuni, cirese? mi-e teama sa nu il doara pe el burtica... eu cand mananc ma cam balonez dar imi plac f mult...

Maryela ai PM!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Lili,atunci eu sunt baba,ca n-am vazut raspunsul.

Helenutza,eu zic ca pina nu incerci,nu ai cum sa stii.Mananca foarte putin sa vezi cum e.Se poate sa nu aibe treaba,dar depinde de bb.

Messo,in cit timp s-a dezvatat fii-ta ca al meu ma capiaza.Vrea atentie si sa ma joc cu el.Il mai las sa urle acum,dar nush cit rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

helenutza, eu am mancat capsuni si nu a avut bebe nimic.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Uite aici linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gio e frumoasa foc maimutzica ta cu cercelushi. sa stii ca nu mi s-a parut chiar asa greu aseara la aerobic, nu am rezistat sa fac toate exercitiile pana la capat dar a fost ok, mai ales ca le stiam- intr-un an nu am uitat. si de aia vreau sa merg cateva zile la rand, ca sa nu fac febra asa rau.

dana ai dreptate, vine soarelw, tre sa ne despuiem asa ca e musai sa lucrez putin...mai mult la mushchi.

helenutza stiu ca ciresele si capshunile sunt alergene, dar cum au spus si fetele...pana nu incerci nu stii.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

Mamicute cu bebelusi cu displazie, ia uitati ce am gasit aici. S-ar putea sa fiu in urma rau de tot... Acum stau si ma gandesc... daca puiutului meu i-au pus diagnostic, la nastere de "picior drept tal valg", si cum am citit aici, ar fi legat de displazie, e cazul sa mai insist la pediatra? Cand l-a vazut prima data (la cateva zile) a zis ca la o luna vedem cum se prezinta pliurile si daca e cazul facem eco... Ei bine nici la o luna, cand ne-a vazut dr noastra si nici la doua luni, cand ne-a vazut alta (pt ca a noastra era in concediu), nu ne-a mai zis nimeni nimic legat de pliuri... Adica eu am intrebat daca e totul ok si ni s-a zis ca da. E rost sa-mi fac griji?

Marina, tu nu mai ai laptic la san deloc?

Nadia,

La mai multe lunisoare lui bb Margicuta (Teo) si lui Amon!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lore de 2 zile ii dau numai seara, dar in 24 de ore nu se mai strand 30 de ml, deci nu am sanii tari mai deloc. ii mai dau ca sa mai ia ea cat poate dar si ca sa nu patesc eu ceva la sani.

ce rau imi pare ca nu am stiut ieri ca ajungi la stadionul national ca poate ne vedeam.eu stau la 10 min de str hambarului.

mai fete cum e afara, bate vantul ca nu mai stiu cum sa imbrac bebelina?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata
salutare pentru toti!

Cristiana 70 - daca copilul nu are acumulare de lichid (ca asta e problema principala_ inseamna ca o sa fie bine, oricum lichidul se vede la eco. O fi mai capos!!! Multa sanatate!

mariana 1976 - fata tu vreai 6 copiii? jos palaria. Poate pe voi va mai ajuta cred si statul ceva mai mult decat la noi si de asta aveti si chef de familii mari, dar eu sincer nu din cauza materiala nu o sa fac, ci pentru ca obosesc prea repede, cred, si apoi nu am rabdare, nu ma pot sacrifica asa ca tine, unu doarme, altu - fa lectii cu el, altul se bate, celalat vrea de mancare.... aoleu!

CLEOPICIU - MOR CAND VAD FETITE CU CODITE, CA NOI SANTEM CAM CU PLESCUTA, NU AVEM ATAT PAR!!!!

Eli - vad ca ati trecut la mar!!! Pofta mare

Daconst vreau si eu la bazin, noi nu avem aici asa ceva, dar ar fi o treaba buna, de ce si eu nu ii pot oferi ceva bun copilului? Da cu ce emotii ai sctris tu primul mesaj...... ma apucasera si pe mine !!!

Delfinuta - pozele sant super si un baiai mumos am vazut acolo!!!!

Cristiana 70 - refluxul l-am omorat asa !!!!! 1,5 ml de maalox lichid dupa o ora dupa masa, , 20 de min dupa masa minim copil tinut vertical, tu din ce descrii e chiar reflux, asa facea si a mea, dar noua ne-a trecut mai bine in momentrul in care am schimbat laptele, imediat ce am trecut pe NAN (mancam Humana) in 2 zile si-a revenit complet! Multa sanatate

Nadiuta - vad ca esti tare, multa sanatate

fetelor ziceti-mi si mie ca nu stiu, lumea scrie de viroze si tot odata afara e destul de cald, la noi e intre 25 si 28 de grade... cum pusca mea se imbraca un copil de aproape 4 luni , ca daca o las mai moale mi se pare ca e prea subtire ca totusi are doar 4 luni, daca mai pun ceva pe ea - mi se pare ca ii este cald?

aaa si cine a laudat eri fata ca nu cere de mancare noaptea? Eu - Liuda, asta noapte cine cerea de mancare la 4 dimineata ? Diana mea!

pupici

Mergi la inceput