Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 27
RB spune:
Sunt curioasa daca a iesit ceva
, ca am respectat toate instructiunile litera cu litera.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
Catalina spune:
neata fetele, va dati seama ca sunt zombie. Matei nu e asa rau dar ca si Roberta are muci si se ineaca cu ei asa ca statui cu pompita la nasul lui de pe la 4. Nasol ca la el in camera nu am pat si se doarme asa nasol pe fotoliu ... adica nu se doarme. Ma rog, principalul este ca asa fornait a dormit saracutul toata noaptea. Sa il vedem dimineata acuma cum se prezinta.
Tre sa mergem la masaj la ora 9 jumate dar dupa aceea ma gandesc sa ma opresc la pediatra sa facem o verificare.
Lili, Panadolu' asta e antibiotic? Ca io doar aseara i-am dat, v-am zis, juma de doza si acuma nu stiu daca sa ii mai dau, vroiam intai sa vb cu doctora. Multumesc anticipat.
Da Alina, sa stii ca ai dreptate cu vantul. Uite, eu am zis ca sa nu fiu paranoica si l-am scos ieri si uite unde am ajuns. Si ieri a fost nashpa de tot, din casa nici nu mi-am dat seama ...
Hai sanatate tuturor.
Catalina spune:
aaaa, nadiuta, ce ma bucur sa te mai citesc pe aici. si te simt mai optimista, bravo fata, esti exemplu! cel putin pt mine care ma kk pe mine la fiecare muc.
sa ne spui cand mergi la spital pt operatie, sa ne gandim la tine.
si mie imi place tare mult serialul acela. e adevarat ca in ultimul timp nu l-am mai vazut, fiind afara cu Matei dar imi place tare, tare mult. stii, multi ar crede ca e o viziune mult prea idealizata a familiei dar culmea este ca atunci cand am stat in SUA am cunoscut o familie exact ca aceea: 6 copii, nu 7, dar tatal pastor si mama casnica si sa stii ca asa era la ei in familie. armonie si fiecare copil cu treaba lui. super.
pupici
marinar spune:
neata fete
bai am scris aseara un mesaj luuung, am raspuns la cine am avut, si spre marea mea dezamagire nu l-am gasit azi. uffff...dar nu o mai iau de la capat
LA MULTE LUNISHOARE:
BB MARGELUTZA
AMON bb de bits
nadiutza e o dulce lidiuta, o papi nu alta. mai mie mi se pare ca seamana cu lucas de daconst.
delfinutza ma bucur ca ai reusit sa pui poze ca sa ne aratisi noua frumusete de baiat.
catalina sanatate lui matei.
ieri am vrut sa merg la aerobic de la 4 dar a facut emmi niste crize de burtika de am crezut ca mor. pana la urma am linistit-o si tot am mers la sala de la 8. acum parca sunt batuta dar nu ma las,merg si azi. o sa ma bag si la regim...laptic nu mai este, si sper sa incep si eu sa arat a om ![]()
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
cristiana70 spune:
Buna dimineta la mamici, v-am facut cate-o
ca sa fiti voioase toata ziua!
Noi am avut cea mai linistita noapte de pana acum, nu-mi vine sa cred, David a dormit in patutul lui de la 23:30 la 6:30, fara plans, fara sa o ceara pe suzy.
Totusi, MESSA, LIUDA, va rog mult, mai spuneti-mi inca o data cum ati rezolvat cu refluxul, cred ca si David sufera de o hiperaciditate, chiar daca ii este foame, cand vede biberonul plange ca disperatul. Il pacalesc cateva minute cu suzy, dupa care incet-incet incepe sa manance, dar cand termina plange iarasi, si isi arcuieste spinarea de durere. De vomitat nu vomita, nu stiu daca a vomitat de sase ori de cand s-a nascut, dar e clar ca-l supara ceva legat de digestie.
Ma duc sa ma spal si eu, si sa ne pregatim pentru ora de masaj si gimnastica.
AELITA, vad ca iar esti in schimbul 3, bine oricum ca mai auzim vesti si de la tine.
Multa sanatate la bebeii si parintii raciti, aveti cu totii grija de voi, va pupam.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Neatza si de la noi!
Bai fetelor nu va mai stresati atat cu raceala la bb.E bine ca racesc cind sunt mici ca-s formeaza sistemul imunitar.Chiar e bine,cica sa raceasca de vreo 10 ori pina la 2 ani sa se caleasca si ei.Eu nici nu-l mai bag in seama la putina tuse sau mucisori.Asta e,e om mare deja si sa lupte cu boala de pe acum decit sa fie vreun sensibil.
Delfinuta,cursul e tinut de cea care mi-a fost moasa si care a facut si cursul de masaj.Ea ne arata ce si cum sa facem cu bb sa-l ajute sa-si coordoneze mai bine miscarile.De exemplu ieri am facut exercitii pentru cei care nu prea stau pe burtica si-i tineam pe burta deasupra apei in timp ce faceam ture de bazin cu ei.Bazinul e la sectia de fizioterapie din clinica unde am nascut si e temperatura potrivita pentru bb.Nu stiu daca la o piscina normala ar merge sa-i ducem.Dar vara,cu siguranta ar fi ok si la mare.
Am vazut pozele cu puiutul tau,seamana leit cu tine.
Gio,super pozele de la botez,sunteti o familie frumoasa.Va invidiez cu 2 fetite asa frumoase.Si ce sacou i-ai tras la Taisa,modern!
La noi in poza e plapumioara lui bb care e cam mare si eu o pun in doua,adica jumate sub el si jumate deasupra.![]()
Nadiuta,ce smechera e micuta ta.Noroc ca ai spus ca se ascunde ca nici n-o vedeam in poza.
Eli,ce l-ai asortat pe pisoias cu noua "masina"!Super!
Marina,bravo fata ca ai inceput cu aerobicul.Acusi mergem la plaja si atunci e mai dureros.
Primele zile-s mai grele ca poate faci febra,dar sa nu te lasi.Febra tot prin aerobic trece.![]()
Noua cred ca ne dau dintii,ca e tare marait si tot ar baga ceva in gurita.Gingia e inflamata,dar eu n-am idee cum trebuie sa fie.Asa ca il suspectez ori de dinti ori de alint,doar ca nu stiu cum sa le deosebesc.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
La multe lunisoare:
TEO bb de Alinuk
AMON bb de Bits

Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
ylilimic spune:
'Neata!
Hop si eu dupa 4 ore de somn! Dar ma mir ca mi-e tare bine, chiar imi place din mom ce imi menajez sotul si nu-l trezesc pe el pt copii
Nu ma trage nimeni de maneca sa imi spuna ca sunt cu capul?
dana - he, heiiii!
Cand am pove cum arata gingia umflata de la dinti ai zis ca nu e pt tine mesajul...
RB - inca putin si reusesti!Deocamdata mi se deschide Outlook, pentru a scrie e-mail, cred ca e ceva in neregula. Ai cam dat bir cu fugitii desi eu te-am mai strigat pe aici...puteai chiar sa mai intrebi o data si te lamuream eu...noroc cu aelita care e pe faza la ceas tarziu in noapte! Ce mai face Amalia?
catalina - Panadol nu este antibiotic, insa nu da bine la stomacel sa il dai la 2-3 dimineata doar pt ca ai inceput la intamplare ziua. Daca nu e grav il poti da dim si seara. Mai rau e in cazul antibioticelor si e bine sa respectati schema zisa: 6, 14, 22 cand cel putin teoretic bb are ceva in burtica...
ia uitati cu ce se ocupa roandre de nu are timp de noi
Salut initiativa ei si sunt impresionata ca desi are 2 copii mici are timp si de ajutoare umanitare!
Azi iar e zi frumoasa si tre sa iesim afara, + ca tre sa ma mobilizez pt iesiri mai matinale, ca acusi vine caldura si nu vreau sa ma prinda nepregatita.
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
gio spune:
Buna dimineata,
va invit sa vedeti maimutzica cu cercei
Marina, prima ora de aerobic e crunta. Eu dupa 4 ma simt mai dezmortita, dar mai e lung drum pana departe...