Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 26
mihacarm2002 spune:
Gio, f. frumoase pozele de la botez. Eva e tare frumoasa. Are parul roscat? Si Taisa e o mandrete de fata! Sa va traiasca!
nadiuta, dar pana cand o vei tine in ghips pe Lidiuta?
pe tine si pe Lidiuta.
Dana, cred ca a fost super la piscina ca si la cursul de masaj. Mai, ce mai viata aveti voi acolo!
Mariana, ce mult mi-ar place sa am si eu o casa plina de copii! Banuiesc ca acolo familiile au cel putin 3 copii, nu?
Legat de programul mandrei mele: nu doarme mai mult de 5 h noaptea, de vreo 2 ori a dormit 7-8 h. Ziua ii dau si la 30 min mancare daca sunt in casa sau prin strainatati. Am ajuns mai rau ca tiganii: in fast-food-uri, in parcuri, in masina, in vizite servim masa. Cred ca statul la tzatza ii da un sentiment de securitate cand se afla intr-un mediu strain.
De adormit, adoarme singura, isi cere suzeta, cu palmuta isi acopera suzeta si cu degetele ochii, vrea pusa pe o parte, canta un pic si adoarme pe fond muzical (Radio Romantic). Ziua o adorm in leagan, iar cand e f. obosita, in brate si ii cant ceva iar ea mormaie dupa mine.
De cand Catalina a tradus ca atunci cand mananca sa nu am alta activitate (citit forum), si cum nu prea stiu ce sa vorbesc, ii cant. Asa ca incepe sa cante si ea cand umple cat de cat stomacelul.
Azi am vrut sa ii fac o poza ca ii statea bine in ciorapei. Cand a vazut aparatul asa s-a bucurat si chicotea intruna. Nu cred ca e asa amuzant sa iti bage cineva blitzul in ochi, ci cred ca il asociaza cu strambaturile noastre pt a o face sa rada.
Nu imi vine sa cred cat de scumpa poate fi si cat de mult pot sa o iubesc!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
alinuk spune:
quote:
Originally posted by delfinuta
Si inca o data sa va aratam cum stim noi sa ne ascundem
Pupici
beeeeiiii ma chinuiam sa caut gupil acolo ...norok ca i-am vazut o manutza...super!!!
bravo ai prins rpd iar Eli a explicat ft bine!!!
Gio frumoase foto... sunteti superbi!!
va pupik
dimineata ne ducem la vaccin!!
si e ziua lui Teo!!!4 luni!!!! yuppiiiii
happy birthday toooo meeeeeeeeeeeeeeee (mai tineti minte desenul cela animat cu pustoaica mica ??? isi facuse o pancarda pe care scrisese "happy birthday to me" si se plimba cu ea peste tot)
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
mihacarm2002 spune:
Teodor Ioan ~ 4 luni
Amon Mateus (bits)~ 4 luni
Mai, da' ce mai cadou pt bb Teo: o intepatura in piciorus! Dar cum e pt binele lui si nu il doare decat un pic, el o sa fie viteaz si nu o sa planga decat asa, un picut, cat e acul in piciorus.
Mihaela si
Eva~Florina
delfinuta spune:
Si pt ca tot am invatat sa punem si noi poze...aici puteti vedea cum ne zgaim la bunika, cum dormim cu mami si cum ne jucam cu manutele...
Alinuk sunt tare multumita ca am invatat treaba asta...acu nu mai scapati asa usor..
Va pupam si noapte buna!
mihacarm2002 spune:
delfinutza, ce senin doarme Eric Stefan langa mamica lui. M-am uitat pe toate pozele: e un blonut tare frumusel si grasunel.
Mihaela si
Eva~Florina
ALINATXA spune:
Kate bebelina mea a facut mucisorii cu o sapt inainte de a ma imbolnavii eu.Deci exclus sa fii luat de la mine poate acum sa se strecoare ceva insa eu ii dau nurofen sirop 2 ml la 8 ore.I-am dat in ultimele 4 zile si azi am oprit ptr ca se pare ca numai e asha de rau.Daca in noaptea asta va fii fornaita din nou desii eu am aspirat bine inainte de somn continui.Mie doctora de familie mi-a spus sa ii pun si vibrocil cate o picaturica ptr eventuale infectii care pot aparea de la atatea asipiratii.Temperatura nu are ,de papat papa.Eu merg pe mana doctorei de familie ptr ca imi insipra incredere si explicatiile pe care mi le da mi se pare ca au sens.Eu nu o scot sub nici o froma pe vant afara indiferent cat de cald este ptr ca de acolo i se trag mucisorii.II iau temperatura o data la 4 ore ori de cate ori ii scimb scutecul.Aaaaa si mai mi-a dat vitamina c natural .
Pai frate daca era sa mai iau dupa pediatra de la grigore alexandrescu ar fii insemnat sa las copilul infundat si sa ii pun decat ser fiziologic.Nu mi sa parut normal si chiar deplasata recomandarea.Eu tind sa cred ca ceea ce am eu nu e viroza ptr ca stiu si cand am racit.Am fost duminica la snagov unde e un curent teribil ,am plecat golasa si cu picioarele goale.Am simtit frigul pana in oase .Dupa care m-am luat dupa desteptul de robert si m-am suit pe motor.Si asta mi-a fost
ylilimic spune:
Seara buna, fetele! Ar trebui sa va abisnuiti ca la ora asta imi fac si eu aparitia
Am venit la h21 de afara si dupa ce am linistit familionul am timp si pt mine: adunat rufe din balcon, spalat vase, alte rufe, adunat hainutze si jucarii...
shine -m-ai amuzat teribil cu descrierea urmatoarei perioade! Si eu tot la concluzia asta am ajuns...dar merita!
mariana - nu stiu daca ti-a raspuns cineva, insa colectia o gasesti la mine in semnatura (inca) sau pe prima pagina sub lista noastra de nume. E fara parola/utilizator si ai rabdare sa se incarce, ca e mare colectia asta a noastra
mariana - felicitari! Eu te inteleg si sunt de acord cu tine in privinta nr de copii. Se pare ca ii vei face in cunostinta de cauza si asta e mare lucru, lucru pe care eu il apreciez...Ce te faci cu romancele noastre care fac copii pt ca nu se protejeaza, nu le intereseaza si nici macar nu au ce sa le ofere...Totusi, de ce 6? e un nr special pt voi? E,acum lasind gluma la o parte,eu am constatat ca la noi e mai greu cind stau numai acasa decit cind merg la serviciu. nu prea am inteles
e bine acasa, sau nu? lucrezi part -time, eventual de acasa?
sa nu uit! Sotul mi-a spus ca in revista Chip a citit ca cei de la Yahoo vor cere ca toti utilizatorii sa isi mute albumele foto de la ei. Nu stiu daca e demn de luat in seama anuntul, insa poate nu strica sa faceti ceva in sensul asta...
loremunteanu - vazut Roni
; mi-e dor de parcurile din Bucureeeeeeesti! Eu tocmai am facut o plangere virtuala la primaria Mangalia, ca au dat parcurile in griji private si acum e doar boschetaraie acolo...
ali - felicitari pt carut! E super! Insa daca imi permiti am sa dau o sugestie celor care nu au achizitionat unul, inca. varianta sport a carutului de vara poate ar fi mai bine daca s-ar lasa pe spate cat mai mult, copii inca vor mai dormi in el, cca 1an. Nu e sanatos, nici comfortabil sa doarma in fund cu capul pe umar - e chin! E doar o sugestie!
cleopiciu - si Daria e muuult mai activa si plina de imaginatie decat fiu-miu! Ce ma fac dom'le cu putoarea asta de baiat?
nadiutapam -
si eu sunt fan "Al saptelea cer"! Il dau pe Prima de la 9:50 parca, in reluare si tot ma uit...Tare mult imi placea sa il urmaresc cu sotul pe vremea cand nu aveam copii, cica luam lectii despre cum e sa fii parinte
delfinuta - fentos tare, fiu-tu!
alinatxa - schema de administrare la 8 ore trebuie data la orele 6, 14, 22, mai ales ca sunt unii copii care nu papa pe intervalul noptii, si mai ales la antibiotice. Am scris asta si pt alte mamici care vor trece prin asta. Nu e bine sa se administreze Nurofen mai mult de 3 zile. Alternati cu Eferalgan/Panadol (paracetamol) la interval de 3-4 ore (daca treaba e groasa!).
am ajuns la zi cu cititul, mandrul meu vad ca nu da semne de foame, a mancat la h 22 si ar trebui...E nervos si plangacios ca ii dau doar lapte de mama, am inceput sa ii dau ceai cu lingurita poate, poate il conving...
Am citit ceva super la mintea cocsului, doar ca eu sunt mai gaina, asa
si fac pt a 2-a oara aceeasi prostie: constipatia la bb - se poate rezolva si daca mama consuma mai multe legume sub orice forma! Deasemenea lactatele sunt motiv de constipatie si cum eu bag la greu...Acum inteleg de ce 1 data face singur si alta data face cu supo...(mihaela-la tine e asa, nu?)
Cam atat ca e de ajuns...zic io! Noapte buna!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
aelita spune:
CRISTIANA,draga mea,nu dispera...Imi imaginez pinc e treci si cred ca niciuna nu am putea fi atat de tari pe cat ar trebui...Dar trebuie sa gasesti forta necesara ca sa nu simta copilul,poate de-asta e si marait ca te simte agitata.Incearca .stiu ca e foarte greu! - sa te detasezi un pic,sa ai incredere ca totul va fi bine! Nu mai plange 
mariana te admir !! felicitari !sa dea domnu sa ai inca 2 copii asa cum iti doresti,si toti sa fie sanatosi sa va bucurati de ei!! si eu mi-as fi dorit,dar nu sunt in stare,de aceea eu te admir pt cat poti sa duci !
hehe mai esti si modesta! pai oi fi intalnit tu mamici cu 6 copii deja,si ele sunt eroine,dar SI TU ESTI !
Crishtinuta a mea pe la 10 seara mananca.si tot se trezeste la 1,la 3 ,la 6,la 9...La 11 se culca iar.
in seara asta a supt + biberon 160ml -ceva mai mult decat de obicei,asa ca sa vedem cum se mai trezeste in noaptea asta.
noi am stat pe-afara de la 6 la 21 seara,a adormit un pic in carut ,pe reprize,dar apoi pe la 22 i-am facut baie,a amncat...abia spre 23 a adormit.
dar ea doarme cam toata ziua.sta treaza e sta,iar se culca,si tot asa...
nadiuta,liuda si a mea baga nasul in tot ce prinde,sau isi trage patura,cearsaful la gura sa le roada.
gio acum imi cere numarul de telefon la votare..si nu cred ca il ia pe al meu,ca e de-afara.
NADIUTA,nu-i trebuie moatze,e frumoasa si fara ,Lidiuta!!![]()
delfinuta vad ca a i invatat sa pui poze
frumoase!
cum doarme el acolo cu mami! parca e o fetita!
cleopiciu ,pe unde esti?? ce face Daria??
CUM SE PUN POZELE:
deschizi yahoo. clic pe YAHOO / PHOTOS / Upload Photos (langa welcome) / step 1 all my photos (aici alegi albumul,numele ) / step 2 select photos (si selectezi pozele din pc-ul tau ) / Start Upload / Continue / Save / Share / Permission / Public / Save .
deschizi pozele la yahoo,sa le vezi.dai COPY sus la adresa.inchizi.mergi la forum si deschizi sa raspunzi cu un mesaj,chiar unde scrii,deasupra ai un buton cu un plic alb si sageti albastre circulare.clic si se deschide o fereastra mica,scrii in ea "poze" sau ce vrei ,dai ok,se deschide alta,acolo dai PASTE si lipesti adresa pe care o copiasei de la poze,ok.(DACA NU VREI SA AI LA SEMNATURA,TE OPRESTI AICI SI DAI TRIMITERE LA MESAJ.DACA VREI SA AI LA SEMNATURA,CONTINUI:)
acum,tot ce ai in mesaj,dai COPY pe tot scrisul si mergi acum la PROFIL PERSONAL din stanga de la pagina forumului.acolo ai in dreapta SEMNATURA,dai PASTE in casutza aia,dai VIZUALIZARE ca sa vezi daca iti convine cum iese,si apoi dai TRIMITE.
S.
RB spune:
Aelita multumesc mult pentru instructiunile de pus poze la album
. Eu ma chinui de cateva luni sa postez si pozele piticului meu dar ...

. Mi-a explicat si Ylilimic prin viu grai cum se face dar ...

. Sper sa reusesc. Nu ma pricep la IT deloc
.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)