Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
conchita spune:
am vazut pozici din parc, super frumoase, dar data viitoare nu ma mai uit la ele ca sunteti slabe rau, nu ma mai joc :-))
am vazut si papusica Emma de Marina rostogolindu-se si zambind absolut ingereste, imi vine sa o pap, nu alta.
nu mai stiu cui ce voiam sa spun, mi-e somn rau...doar ca am deschis topicul cu diversificarea pe tzari la Parintii intreaba, ca avusesem noi o discutie aici si ajunsesem la concluzia ca ar fi interesanta. Dana si Mariana, scuze pentru intarziere. 
Cristiana, succes astazi la consult.
Criss, cum te mai simti?
Lili, sanatate catelusei.
Catalina, cum ii mai merge Alexandrei? sanatate lui Matei.
Ivona, super, felicitari!
Eli, wow, un carut! bravo, Andrei norocosul.
cu votul, nu ma mai lasa, nush de ce.
La Multe Lunisoare boboceilor sarbatoriti astazi si felicitari mamicilor. 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Daconst spune:
Cu schema e adevarat,ca e diferita mult fata de Ro,dar mie una mi se pare super simpla fata de ce am vazut pe mail.A mai trimis cineva una,cred ca Adinush(sper sa nu confund),dar la aia iti trebuie creatie si chef de gatit,iar eu una sigur nu am.
Eu zic sa puna toate fetele schemele lor,asa orientativ si de facut,face fiecare cum crede ca e mai bine.
Normal ca se va adapta schema in functie de copil si de cum reactioneaza la diferite combinatii.
Am o prietena din Ro,care alapta si a inceput la 6 luni diversifcarea direct cu piure de cartofi cu legume si cu carne in el.Nu-mi venea sa cred, dar vreau sa va spun ca e un papacios copilul si arata super bine si sanatos.Deci depinde de fiecare pina la urma cum va reactiona la diversificare.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
gio spune:
Dana, si mie imi place schema voastra. Pe mine faza cu carnea ma deruta mult. Deci vad ca la tine apare carne in luna a 5-a . Asa am procedat si eu la Taisia, iar ulterior Gina Palicari mi-a confirmat ca am facut f bine. daca mai vine cineva sa scrie ca omoram ficatii copiilor cu mancarurile ... Apoi eu il trimit la plimbare. Pana la urma are un rost si carnita asta, cum va spuneam, ca doar legume simple sunt regim de slabit, ca noi tot aia mancam cand vrem sa ne subtiem
.
cum vorbeam si cu Catalina la conferinta, mie schema cea mai ok dpdv al nostru, romanilor
, mni se pare aia lui Capraru din cartea re-editata si adusa la zi cu noile descoperiri ale stiintei
. eu una cred ca asa voie face, cum am facut de fapt si la primul copil.
Cristiana, tinem si nou pumnii lui David!!! Eu zic sa stai linistita pana una-alta. oricum anestezia pt RMN se face cu supozitor in funduletz, deci nu e mare lucru. si dureaza putin.
eu azi asteptam o tanti sa vina sa ne faca gauri in ureche dar vad ca e taaaaaaaaaare neserioasa..cred ca in juma' de ora plec cu ele la impuscat![]()
va pup
gio spune:
Eliii, moama cat noroc pe bb!!!
sa faci cinste ca am fost si noi cu tine si tre' sa udam caruciorul!
Daconst spune:
Eli,felicitari la norocosul mic!Pai cred ca se cere bb 2,ca acum aveti carucior nou!![]()
Gio,n-am studiat-o pe aia din Capraru,dar ma duc acum sa fac comparatie.![]()
Conchita,mersi,intru acum sa citesc si acolo.
Ralu,vazut pozele lui seban,dar tot uit sa scriu.Ce avea acolo in costumasul de botez?Sunt ca niste foi de hartie?Sau nu vad eu bine?
Lili,dragut,mailul.Multumim!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Liuda spune:
fetele buna dimineata!
Va pupacim
raportam - santem bine , eri am mancat 700 ml, deci creste fata! care acolo ma critica ca mancam putin cat am fost gravida ? Nu e adevarat!!! Mancam ca un porc! Si acum la fel
Alinatxa - sanatate multa!
Cristiana 70 bine ca e bine cu capatina voastra. multa sanatate si tie
Messa - hai ca papati si voi bine... auzi dar de bauti la copii... noi am adunati multi banuti asa!!! Dar stiam de obicei- nu ma suparam chiar deloc!
Daconst si pe mine ma striga asta mica, cum ies pe usa - incepe marnaiala, pana nu apar in raza ei! belea mare! asa ca stiu cum e!
intrebare intrebatoare - la mine hoata eri dupa baie a bagat ultima masa - 150 ml la ora 10. si dupa asta nani. Noaptea nu a vrut sa manance sub nici o forma si a dormit pana la 8-30. la 9 dimineata a mancat prima masa pe ziua de azi. INTREBARE mai doarme la cine copchilu' toata noaptea si fara sa ceara de mancare? E bine sa stea atata nemancata? Cred ca nu! dar cum dracu sa-i bag lapte pe gura ca nu vrea!
Daconst pune si tu o poza cum doarme printul tau pe burta ca aseara ma chinuia imaginatia cum o fi ca noi nu dormim decat pe parti si spate. Astept poza.
pupici
Catalina spune:
Gio, sa stii ca si io o adaptez pe aia f putin si merg asa. Deja mi-am facut planul pe mai, ca io asa functionez, cu planuri scrise, altfel uit.
Acuma ... sunt cam speriata de ce kk mi-a tras Matei, dupa 3 zile de mere. Nitel mai verzui ca de obicei si cu niste bobite prin el. Si mirosea ... gen bomba toxica, vorba Laurei-Ionescu. Acuma vad ca nu plange de burta si o sa il urmaresc sa vaz daca mai face.
Intrebarea e, daca imi face diaree, ce fac, opresc complet merele?
Ca sa nu va mai zic ca mananca din ce in ce mai putin: am ajuns la "mareata" cantitate de 115 ml la masa de dimineata (unde teoretic e cel mai flamand). Ma rog, nu ma ingrijorez pt ca e grasun si semne de boala nu are.
alinuk spune:
Eliiii
supertareeeeeeeeeeeeeeee
bravaaaaaa Andleiutzu norocosu'!!!!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
eli1977 spune:
Gio, da, fetita,fac cinste, ca daca nu puneai tu biletul, habar nu aveam sa-l pun si eu!
Dana, , pai sa vezi faza tare...sunt numai carucioare, daca iti vine sa crezi am 4 cu asta castigat..unul primit de la nasi, pe care vreau sa-l suc inapoi, ca e ff greu si mare, al doilea luat de mine din Miniblue, pe care il mai au fetele pe aici, al treilea tocmai mi-a venit aseara de la un prieten din Germania, ca s-a gandit sa-mi faca un cadou
si uite azi am mai primit unul..hai ca ala din Germania il voi da cadou unui bebe a carui parinti sunt fff necajiti, chiar ma gandeam aseara ce bine ca pot sa-i ajut-si uite azi, cum a vrut DD sa am altul.._unul il trimit inapoi nasilor, mai raman cu 2..asta nou il pun in functiune iar pe cel de la miniblue cred ca il schimb, iau unul nou ca e in garantie si ori il tin impachetat pana la urmatorul bb ori il vand..
teoria carutului am facut, sper ca nu v-am plicti..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
mihacarm2002 spune:
eli, sa va traiasca norocosul bb Andrei! Ma bucur tare mult pt voi! 
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina