Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
Daconst spune:
Diversificarea in Germania
Luna a 5a:
Numarul meselor e de 4-5 pe zi si cantitatea de lapte bauta e de 650-800ml.Pe linga asta se incepe cu piure de morcovi progresiv.Se continua mai tarziu cu piure de cartofi cu diferite legume pina la 150g .
In 2-3 zile pe saptamana se adauga 20g de carne(nu de porc) si inca 30-50g piure de fructe.
Pentru asimilarea mai buna a fierului este indicat sa se dea sucuri cu continut mare de vit C.
Luna a 6a:
Numarul meselor e de 4 pe zi iar cantitatea de lapte bauta e de 550-650ml.
Piure de cartofi cu legume 150-200g,in 2-3 zile pe saptamana se adauga 30g carne si 30-50g piure de fructe.
Pe linga asta se mai adauga cereale cu piure de fructe,fara lapte 200-250g.
Lunile 7-9:
Numarul meselor e de 4 iar cantitatea de lapte bauta e de 250ml la care se mai adauga 250ml lapte facut cu gris sau biscuiti.
Piure de cartofi cu legume 200-250g,de 2-3 ori pe saptamana 50g carne si o data pe saptamana se adauga un galbenus de ou.
Cereale cu piure de fructe,fara lapte 200-250g.Suc de fructe 200-250ml si cit mai multe lichide(ceaiuri,apa plata).
Lunile 10-12:
Numarul meselor e de 4 si sunt asemanatoare cu cele din lunile 7-9.Se pot adauga treptat alimente pe care le mananca adultii,dar cu continut redus de sare.Lichidele se vor bea din cana si se vor evita dulciurile.
In primul an de viata se vor evita:zaharul,mierea,nucile,albusul de ou,pestele,rosiile,castravetii precum si fructe ca strugurii sau capsunile!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Maryela spune:
Da mai fetelor, am incercat si eu sa va votez princhindeii si nu mai merge. Cica am mai votat...Asa ca Gio si Katy, sa inteleg ca trebuie sa stau sa treaca saptamana asta?
Multumim Dana, hai ca ma apuc sa copiez.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
eli1977 spune:
Multumesc, MESSUTA, ma duc sa cumpar copilului material si.. te sun sa te deranjez , ca poate n-a
i alta treaba..
Danuta, nu sunt fro gazela...am doar 1,74 si nu aveam tocuri, ca, de, in parc ce rost are..poate ca doar par inalta, ce sa zic..ma mai scot cu kilele, se mai intind, stii?![]()
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
kateryna spune:
Maryela, asa cred. Daca nu or mai suci astia iar regulamentul. Oricum acum pe primul loc e...surpriza, tot cel de sapt trecuta!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Shine spune:
quote:
Originally posted by alinuk
[
fete stand io asa si cujetand am ajuns la urmatoarea concluzie: cele care am luat in timpul sarcinii la greu kg... (adica peste 25) au copii la categoria grea acum (chiar daca ei initial nu s-au nascut neaparat uriasi) dar au luat mai mult in greutate (banuiesc ca e ceva cu asimilarea)
fug la nani,
pup fete cucuiete
Alinuk sibb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Alinuk, Alexandru e ca o liniutza.... cand vad bebi vostri pufosi, si care au cutute, imi vine sa ii pompez lapte pe gat...
si eu am luat 25 de kile in sarcina.... alexandru s-a nascut cu 2.800 si la trei luni avea 4.900... Cre'ca noi suntem exceptia care confirma regula

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
eli1977 spune:
GIO, AM REUSIT SI AM VOTAT FRUMUSETE DE EVUTA
pisoiul meu drag
Daconst spune:
Eli,pai ma gindeam eu ca esti inalta.Eu am 1,70 doar si ma uitam in poza ca pari exact ca mine la kg.Acum am inteles ca aia 4cm te scot bine.Hai ca nu mai avem mult de slabit si aratam si noi gigea(numai 10kg
)
Macar ne consolam ca avem bb-i tzapanosi,daca am mancat ca spartele la burtici.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Helenutza23 spune:
buna fetele si LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei
marinar v-am vazut in filmulet! sunteti de nota 10, ce sa mai!
ralu74, monu, v-am vazut pozele! super!
cristiana70 ne gandim la voi...o sa fie bine!
si la mai mare cu diversificarea
sa crestei mari si mancaciosi!
Ivona1977 felicitari pt examen! numai mamici dstepte avem pe aici! 
ALINTAXA
ai grija cu gripa aia, sa te faci repede bine!
laura ionescu ce regim misto!
mariana_1976 eu nu ma supar ca zici "Sper ca nu supar pe nimeni cind indraznesc sa afirm ca unii doctori in Romania dau niste diagnostice cam prea arbitrare si sperie parintii degeaba". sau...a supar, esti muult prea indunlgenta. chiar ieri o mamica in parc fusese la un medic pt ca se lovise un pic la capsor fetita. cea mica, normal ca plangea cand a vazut doctorul si acesta mirat de tipetele ei, i-a dat tratament cu niste pastile pt dementa 
...si cica nu e normal ca un copilash de 3 ani sa planga la doctor si ca cea mica sufera de lipsa de afect!!!! e cevaaaa de groaza!!!
anis felicitari pt dintisor!
Daconst da, asat stiam si eu in germania ca e cu diversificarea, am o verisoara de a lu' sotu' si asa zicea ca a inceput. eu m-am mirat, dar acum citind ce ai scris, se pare ca asta e recomandarea nemtilor ... vorba messei cate bordeie atatea obicee...
ce poze frumoase din Cismigiu, ce mamici si bebei draguti!!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

Messa spune:
alinuk, dap, pai te-am taxat! ca daca era asa, eram si eu naibii prajina de 60 de kile, nu bolovan cu cocostarc in varf, cum sunt acuma 
lilimicule, nasol cu biata catelusa... drept e ca e veterana, 13 ani, ehei, o viatza de caine. Vezi si partea "buna" a chestiei asteia - cat sunt ai tai mici n-or sa o boceasca si ei, ai sa o bocesti numai tu, dar macar copiii n-or sa sufere dupa ea - ai mei au avut caine si mitza, cainele a murit cand eram micuta, pana in 3 ani, n-am avut nicio problema, dar cand a murit pisica eram marisoara si am plans doua saptamani de nu ma puteau consola cu nimic - plangeam cu suspine, adormeam de epuizare, beam apa si supa strecurata si ceai si refuzam orice altceva si pe urma boceam iar, de m-a dus mama la doctor ca nu stia ce sa faca de copil deprimat... nici cand mi-a adus o alta pisicuta n-a fost mai bine decat dupa cateva zile cand Mitzu-Mau, urmasa lui Mitzuna, m-a cucerit total cu joaca ei... dar uite ca imi amintesc si azi ce nasol a fost cand a murit Mitzunica...
Asa ca, poate e mai bine asa, noi, astia "mari" suportam mai bine nasoalele de genul asta; copiii insa, le traiesc la maxim.
eli, te astept
, numa' sa ma suni inainte sa fiu acasa, ca am zile cand bananai.
dana, e interesanta schema ta.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
eli1977 spune:
FETEEE,
sa vedeti ce faza...
m-a sunat una de la Kidexpo..ma si gandeam unde am lasat datele si nr de tel..
cand, ce sa vezi, am castigat super premiu la Tombola Bebelusului, un carucior Graco nu stiu de care, ca de bucurie am si uitat..
cica m-au tot sunat sa vin sa-l iau, dar nu am raspuns, ma rog, ideea e ca bb e norocos..eu n-am castigat nimic in viata mea..
yupii, am castigat cadout!
pisoiul meu drag