Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Hello, revenim si noi,

am o rugaminte - am observat ca s-a schimbat nr de voturi la concursul pampers, chiar nu inteleg ce si cum, cert este ca acum avem doar 5, din 20 si ceva...cred ca s-au prins ca au facut smecherii cei de pe primele locuri si le-au dat de la 0...va dau iar linkul daca nu v-ati plictisit de noi, sa ne votati -aici

Am facut rost de lapte topfer direct de la distribuitor, l-am luat cu 31 ron, e pe undeva prin spatele Mac Donalds-ului de la Virtutii. Plus ca au acolo si cosmetice Topfer si Bubchen la super preturi, de distribuitor.

De la homeopat am oschmea pt eruptiile dentare, valabila ptr bebelusi in general, deci nu e individuala, asa ca daca e cineva interesat o scriu. Eu i-amdat deja o seara si am dormit boieresteeeeeeeeeee.

Revin ca sunt corijenta la citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Messa, pai iti puteam spune io de mult ca tine cezariana. Ca dupa 3 etaje sus jos cu Matei si carut si geanta ... chiar nu mai ai nici o taina. Ma gandesc sa ma apuc de culturism ...

Bai cred ca Matei a racit. Stranuta mai mult decat de obicei si mai baga si o tuse mica, si are mucisori. Febra nu cred ca are, la mana nu pare cald. E si f marait. Ideea e, exista ceva ce putem da la bebelusi asa cum luam noi preventiv o aspirina cand simtim ca ne ia raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Gio, imi spune ca de pe acest IP s-a votat deja!

Catalina, Cta sta mult mai bine cu transportul in comun. Avem doar autobuze/ trolebuze noi noute (si 2 autobuze supraetajate ca englezii), circula destul de des. Duminica am fost la mama cu un autobuz si era aproape gol (ma rog, il luasem de la prima statie dupa cap de linie) asa ca am gasit si loc. Carutul mi l-am urcat + coborat singura. Nu astept pe nimeni sa ma ajute ca mai mult ma incurca. Carutul are vreo 11-13 kg dar Eva e mai usurica (azi sper sa ajung la dr sa o cantaresc).

Si ca tot veni vorba, tinand cont ca un carut ocupa ceva spatiu in autobuz, ma gandeam daca ar trebui sa compostez 2 bilete.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Messa

alinuk, deci asa, vroiai sa ma pui la ghicit! cat despre numarul de kile si categoria grea la plozi... pai a mea trebuia in ideea asta sa aiba vreo 10 kile deja ca io-s aia care a dat 17 kile si mai are de dat 30... iar tu si adinush trebuia sa mai aveti si voi inca vreo 40 de kile de dat jos!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

fata Messa am emis si eu o judecata si tu-mi dai cu tifla... na, ca am uitat sa specific ca mai sunt si exceptii de la regula, iar tu
...esti oricum o exceptie!!!!

Catalina..hai nu fii modesta ca arati oki. Pe ici pe colo de dat un pic jos..in rest se vede ca esti in proces de refacere sic a revii la forme initiale iar sarcina nu a trecut cu tancu peste tine...

La multi ani!

Ayleen~Alexandra bb de adinush

Matei bb de Megbeng... ce mai faci Meg??? mai da si tu un semn... ca de Oana Bucur ce sa mai zic... oare Teo al ei chiar asa a furat-o cu totul??? sper sa nu aveti pb fetelor!!

Eva Florina bb de Mihacarm

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata, sunt pe fuga, vreau sa plec deja afara.Trebuie sa ajunga si la mama, catelusa se pare ca nu e bine deloc, nu raspunde la tratament, e batrana la cei 13 ani ai sai, o paste o paralizie...ne gandim chiar sa o eutanasiem...

Catalina - niste Panadol nu strica, si tu ca om mare iei paracetamol cand te simti incoltita, nu?
Gio cred ca e mai mult de atat. La mijlocul "nuntii" si-au dat seama ca ar trebui sa nu poti vota DECAT 1 DATA 1 PERSOANA! La inceput am votat 3 copii, apoi au introdus codul cu telefonul mobil si l-am votat pe Anelin, apoi au restrictionat in f-ctie de adresa de IP. Asa ca nu mai pot vota pe nimeni...
la multi ani piticilor sarbatoriti astazi!

fug, ca ma striga copiii....

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Hop si noi pe aici. Multumim ptr felicitari!

La multe lunite sarbatoritilor acestei zile.
Anis, felicitari pentru dintisor!!!
Messa, noi avem doar 2 deocamdata. Restul care au gingia umflata stau in stand-by. Oricum poate sa dureze si 2 luni pana sa iasa. La primii dinti a durat 3 sapt de cand s-a vazut forma dintisorului in gingie si pana au iesit. Dar a mai stat si inainte gingia umflata putin (pana sa se vada forma dintilor). Si cand au iesit era tot dintisorul dezvelit, nu doar un coltisor. Momentan e doar gingia umflata asa ca mai dureaza.Acum...cu or vrea.

Cata si al meu parca are nasul infundat de vreo 2 zile, dar daca incerc sa ii aspir cu batista nu iese nimic. La noi a fost tati racit zilele astea si imi era sa nu fi luat cumva raceala de la el, dar nu e raceala. Si eu ma intrebam ieri ce se poate da la bb cand racesc dar nu au febra, ca panadolul si nurofenul sunt ptr febra din cate stiu.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

acum se voteaza o data per ip si nr de tel/saptamana/ un filmulet doar

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

hai ca s-au idiotit rau astia de la pampers..faceau frate un regulament de la inceput, nu-l schimbau asa la mijlocul concursului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nici eu nu mai pot vota ca l-am votat pe Anelin.

Lili mersi tare mult de sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza si de la noi!

Mama Alinuk,ca mi-ai stricat cheful de dimineata cu pozele voastre.Zici ca s-a spart conducta cu carucioare in parcul ala.Cred ca se uita lumea dupa voi ca la circ.
Frumos va sta.

Eli,ce inaltime ai?ca ori esti tu inalta tare ori fetele aste-s micute rau.
N-am inteles nici eu ce zice Ivona cu 65 de kg ale ei.Cred c-o confund.
Felicitari pentru atestat,Ivona!

Catalina,noroc cu Lili ca nu te recunosteam.Adica nu semeni cu pozele cu par scurt.

Alinuk,mi-ai luat vorbele din gura,cu teoria ta ca si eu am gindit-o la fel si de mult stateam pregatita sa i-o spun Liudei.Ca si ea a mancat ca pasarica cit a fost gravi si acum fii-sa la fel.Stiam de Messa ca nu se incadreaza in teorie,dar m-ai scos tu cu exceptia.

Trimit pe mail diversificarea de aici,dar o pun si pe forum pentru cine e mai lenesa ca mine si nu are chef sa se logheze pe contul comun.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput