Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
marinar spune:
neata
LA MULTE LUNISHOARE:
Ayleen~Alexandra bb de adinush
Matei bb de megbeng
Eva~Florina bb de mihacarm
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ralu74 spune:
Aelita- am facut cum ai spus
, multumesc.
LA MULTE LUNISOARE PENTRU BEBEII DE AZI , Ayleen, Matei, Eva!!!!
poze
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
Catalina spune:
Neata, haideti sa intru si io repejor sa va dau neata ca am o grama' de treaba. Deh, daca ieri am umblat ...
Eli, pai nu mai merg cu troleu' pt ca, dupa ce am asteptat juma de an sa vina 92 (pt stiam ca mai au si din astea noi), a venit unu' vechi care din fericire nu avea bara aia din mijloc la scari. Urlam ca proasta "va rog, ma ajuta si pe mine cineva?" ca nu s-a miscat nimeni pana cand am luat carutul in brate si am inceput sa ma caznesc sa il urc cand s-a ridicat o femeie, sa ii dea Dumnezeu sanatate, si m-a ajutat. In troleu, aglomeratie, caldura, curent, mirosuri etc. Am coborat la Campia Libertatii si desi eram rupta am preferat sa mai merg pe jos decat sa mai stau in troleu.
Lili, da' tu ce credeai mama ca sunt vreo balana?? Nu mama, io de ce am zis la Kidex sa se uite dupa una tziganoasa.
Alinuk, cand ai zis ca sunt mica, sa inteleg ca de statura, adica mai bine ma sari decat sa ma ocolesti. Asa-i?
Marina, sa iti traiasca defrisarea, dar mai ales sotiunea. Fata, multiplica-l mai mult, fa baieti sa iasa ca el, sa contribui si tu la bunastarea femeilor pe viitor. Auzi, te visai azi noapte-n vis, te-ai gandit la mine aseara?
La masaj a fost super. A plans ceva, nu pot sa zic, dar mult mai putin decat ma asteptam eu. Doamna respectiva a fost suuuuuper. Asa ii vorbea de frumos, si ii zambea si iti dai seama ca Matei a raspuns la asta si nu s-a speriat. Mai naspa faza cand ti-l ia din brate de gat dar ... e spre binele lui. L-au verificat si la piciorute si au zis ca e ok, acuma ...
Cristiana, mama, dar le cauti? Cum adica nu i s-a vazut hematomul pana la varsta aia? Si adica cum nu reactiona? Adica asa cand vb cu el? Offff, saracutul!
Succes azi (azi parca ai eco, nu?) si sa dea dl sa nu ajungeti la RMN.
Gata, fug la diversele din casa. Mai vb
Pupici
marinar spune:
catalina ce sa-ti zic de florin, nu e mereu asa, dar poate a fost telepatie pt ca tot drumul spre casa ma intrebam daca ii da si lui prin cap sa pregateasca ceva ca tot ajunge mai devreme decat mine.
cristiana sa dea DD sa fie bine azi cu bb.
intrebare intrebatoare: la un morcov si un casrtof pt supa cata apa se pune la fiert?
Catalina spune:
Sa traiasca bebeii sarbatoriti azi!
Marina, mie mi-a zis dra ca putina, asa, un ibricut.
Catalina spune:
bai vedeti ca azi intre 6 jumate si 8 seara e inchis aproape tot centrul cu nu stiu ce parada ma'sii. sa nu va prinza pe acolo.
care m-ati injurat ma ca am gasit bona? gata, am dez-gasit-o. nu am realizat ca anul asta a terminat facultatea, eu eram ferm convinsa ca mai are un an si in cazul asta era ideal. asa ... care absolvent de facultate sta mai mult de cateva luni pana gaseste ceva de munca? niciunul. si asta e un risc pe care eu nu sunt gata sa mi-l asum.
offff, sunt iar pe piata cum s-ar zice. offffff
am inceput sa le invidiez pe fetele astea pe care le vad in parc cu mama dupa ele ... .
eli1977 spune:
neataaa!
LA MULTE LUNISHOARE:

Ayleen~Alexandra bb de adinush
Matei bb de megbeng
Eva~Florina bb de mihacarm
mooama, ce poze frumoase am facut noi in parc!
Alinuk, fata, scuza-ma ca ti-am stricat supriza..ce sa fac daca ma manca sa-i zic Messei ca imi trebuie meitai?
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
Lilisor, haha, ce-am ras...super fazele trimise!multumim mult!asa e, de la informatie mi s-a tras...ce de informatie in 37 de kile, iti inchipui?da'acu' sunt culta, nene, ce biine!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
marinar spune:
catalina naspa cu bona. aaaa, normal ca m-am gandit la voi toate ca nu sunt si eu cu voi in parca, dar mai mult la tine, sau mai bine zis la matei cu masagelul lui.
ff frumoase pozicile din parc, mai vreau si eu. caand ma gandesc ca am fost la cosmetica chiar pe langa pishmigiu........
Messa spune:
anis, te aud si eu o data cu amandoi copiii sanatosi! asa da, fato!
dana, pai la fel ca si cu mancarea, azi plans 5 minute, maine 10, poimaine 15 si pe urma, cand a vazut ca nu rezolva razgaiul cu boceala, s-a resemnat... acum plange numai cand chiar are motiv. In rest se joaca singura si rade tot timpul.
eli, iti trebuie 1x2 m material rezistent dar nu gros si cam 60x60 de alta culoare, pentru fatza
- deci un material rezistent, dar mai subtire decat al lui alinuk, ca al ei, la final, cand erau toate straturile la locul lor, nu-mi intra coscogea platosha sub piciorusul masinii de cusut 
alinuk, deci asa, vroiai sa ma pui la ghicit!
cat despre numarul de kile si categoria grea la plozi... pai a mea trebuia in ideea asta sa aiba vreo 10 kile deja
ca io-s aia care a dat 17 kile si mai are de dat 30... iar tu si adinush trebuia sa mai aveti si voi inca vreo 40 de kile de dat jos!
A propos, Adinush, multzani la fata pentru azi!
lilimicule, da' vad ca ai razbel acasa, nu gluma! Auzi la el, sa refuze... pipa pacii!
kate, cati dintisori mai are anelin?
miha, a mea face kk fara supozitor si fara termometru, si face zilnic - mai ales de cand am inceput cu morcovul ras. Multzani si voua pentru azi!
alinutzotxa, deci pica intalneala de azi... n-are nimica, tu fa-te bine, ca gasim noi o alta zi [:-)]
Catalina, pai asa fac japitzele de rumāni, se uita ca boii si nu sare unu' sa te ajute, ba mai bine sare sa te buzunareasca... Eu am testat ieri in fata scarilor (ca nu era niciun vecin prin preajma, astia n-au curaj sa refuze sa ma ajute
, dar nu era niciunul) - fetii ii era foame si eu trebuia sa urc carutzul 10 trepte, asa ca l-am luat ca pe copaie si am urcat cu el fara probleme, deci se confirma, trecut-au efectele cezarienei definitiv. Dar, revenind la autobuz, de acum vreo... 6 ani, m-am incapatanat sa nu merg niciodata cu autobuz, metrou, troleu. Am mers, dar extrem, extrem de rar. In rest taxi si masina si per pedes si cu bicicleta.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!