Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Pana la urma am facut perisoare: carnea tocata de pui (am fiert-o in prealabil, am o manie cu fiertul asta...) am legat-o cu galbenus si putin gris, am pus si putina verdeata si le-am fiert in apa, cred ca vreo 40 min. I le-am servit Narcisei cu dovlecei (fierti) striviti cu furculita si cu rosie oparita si pasata; am pus si cateva picaturi de zeama de lamaie. A papat tot (dar i le-am strivit cu furculita...)

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Iaca acum ajunsaram acasa si ne pregatim de baitza.
Atata ii place in vanaaaa cu ratustele ei care macane.
Raspund pe scurt si am sa intru mai tarziu dupa ce adorm pruncul.

Alexutza26 incearca acum,sa vezi pozele de la botez.La mine se vad si vad ca si Xandrutza76 le-a vizionat.

Xandrutza76 a fost super fain la botez si Maya a fost foarte cuminte si la biserica dar si la restaurant cand am adus-o la 12 noaptea la poze si la tortuletz.Putin a plans cand a bagat-o preotul in apa,ca o bagase cu capul in jos si s-a speriat mititica de ea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Feteeelooorrr sunt suuuuperrr fericita
Maya s-a intors pe burtica pentru prima data acum dupa baitza.Am uscat-o pe cap si am lasat-o in patul nostru putin sa se joace si sa intors.
Merg sa trec la jurnal dar intai am vrut sa impartasesc cu voi aceasta bucurie.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Felicitari, Gonghy pentru rostogolire spate-burta!!!

Noi maine mergem la dr sa-l asculte pe Vladut si vedem ce zice. Sper sa ne recomande si ceva sirop pentru tuse, ca tare urata-i tusea lui. Si noaptea trecuta s-a trezit de nenumarate ori din cauza tusei.
Vazut poze cu Luca, tare scumpel ii. Cate kg are acum, Scumpik? Eu nu mai am curaj sa-l cantaresc pe Vladut. Poate doar saptamana viitoare, daca o incepe sa manance maai bine, voi avea mai mult curaj. Si azi a mancat foarte putin.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Seara buna!
Acum ne-am adunat si noi pe acasa, plecati de pe la 3 si ceva...A fost foarte misto vremea, Maruca de 2 zile se tot bronzeaza spre stupefactia celorlalte mamici, bone, bunici etc. Am tinut-o doar in body ce-a mai mare parte a zilei in timp ce ceilalti copii erau cu pantaloni, ciorapi, botosi, helanca, geaca Evident ca in afara privirilor revoltate am primit si cateva replici de genul: Vreti sa caliti copilul? sau Aaaaaaaa, a venit vara? In fine, si azi dupa masa si ieri dupa masa a fost o caldura inabusitoare, am mers doar pe la umbra ca sa nu lesin. Nu stiu cum pot rezista saracutii copilasi asa imbracati. Au si anuntat ca sunt 27 de grade...chiar daca e abia inceputul lui mai!Iar 27 de grade au fost la umbra...

In alta ordine de idei...INTREBARE:ce efect are consumul prea mare de banane??? Stiu ca s-a discutat acum ceva vreme pe aici, era nociv dar nu mai stiu de ce. Cumnata-mea ii da fetitei ei care are 4 ani 3 banane pe zi si se mira ca s-a ingrasat. In fine, poveste lunga, veche si incalcita. Vreau niste argumente ca sa o lamuresc, poate salvez copila...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Marina - nu stiu ce anume cum afecteaza ficatul, dar stiu ca bananele contin foarte mult amidon, acuma nu stiu ce efect poate avea prea mult amidon asupra unui copil de 4 ani, cert este ca Vladic a facut alergie de la banane.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Ce o mai fi cu Tanima? O fi terminat zugraveala ca se face deja o luna de cand au inceput????
Tanimaaaaaaaaaaa, daca ne auzi...da-ne o veste!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara, buna seara, ne-am intors si noi pe la 8 in casa dupa 2 reprize de plimbarici a cate 3 ore fiecare...somn deloc in casa, in schimb afara ii place mult si asa am reusit performata azi sa dormim 2 ore...de unde acum o luna, de Paste ma "vaitam" ca doarme grasanu mult, acum vad ca a inceput sa fie mult mai activ...

Am reusit si eu sa vad pozele de la botezul Mayei - superbe, Gonghy - sa-ti traiasca minunea de fetita !!!!

Xandrutza- deci i-ai dat perisoare cu dovlecei si rosii - totul pisat cu furculita??? wow -asta da realizare, o sa incerc si eu cu grasanu sa-i mixez mai mare, vad ce face si daca se inneaca

Marina- stiam ca banana contine ff mult potasiu, dar pe langa faptul ca este primul aliment care duce la obezitate infantila, nu stiu sa dau argumente privind actiunea potasiului in organism..si mai ales pt un copil la 4 ani!!!

Cristina - pana la urma a fost alergie la banana???? bafta maine la dr si bafta in noaptea asta cu somnul!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am uitat sa ii urez un bun venit printre crestini lui Lucas care e tare grasun si razaret... Lucas si mamica lui Susa

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

gonghy, felicitari pt.intorsul pe burtica

marina, eu am o prietena care-i dadea baietelului ei 1 banana pe zi
si are ceva probleme la ficat
ii face un tratament naturist si a renuntat la banane o periaoda

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput